11 Ocak 2017 Çarşamba Reyting Sonuçları

HHhahaha aa sen sus beee senin iftiralarına kanıyorlar dedğin herşey yalan :A
ayl ben hep gerçekleri söylerim iftira atma:A @Forumdash faruktur dedim faruk çıktı @destere totoş dedim totoş çıktı senin oğlanlarda gözü varmış :A @vadikızı teyzedir dedim artık herkese teyzem söyle diye hitap ediyor:A @denizz19 marul kafa dedim detone dedim koyduğu videolarla dediğim gibi çıktı :A @mrt-06 sahte biz dedim o da doğru çıktı :A sırada @dosimosi var:A

ben açıkladım ya yukarda sende tam olarak tam olarak diye diye kötülerin ekmeğine yağ sürüyorsun bırak ne halleri varsa görsünler :)
Açarsam ayıp olur :A
totoş derken yani karizmatik ve yakışıklı çıktı demek istiyor:) tosbağanın cümlelerini ben türkçeye çevireyim yoksa yanlış anlaşımlara müsait şeyler pırtlıyor :)
Hhahaha aa evet benden önce davranıp açıklamıssın ayoll demek sana karizmatik demeye çalısıyor efe ile @xemrexxx seni bana övmüşler cnm :A :A :A

Hhahaha aa evet benden önce davranıp açıklamıssın ayoll demek sana karizmatik demeye çalısıyor efe ile @xemrexxx seni bana övmüşler cnm :A :A :A
yok kız şöyle demek istiyorum :A
1280x720-L9o.jpg

yok kız şöyle demek istiyorum :A
1280x720-L9o.jpg

yumurta gibi oğlanmış la buna bir peruk taktıkmı olurmu olur yani :)

aynen bana demeye çalıştıkları şeyi bir türlü söyleyemiyorlar o yüzden kıvranıp duruyorlar başka başka kelimelerle cümlehi çip etmeye çalışıyorlar oysa ne demek istediklerini ben biliyorum :)

aynen bana demeye çalıştıkları şeyi bir türlü söyleyemiyorlar o yüzden kıvranıp duruyorlar başka başka kelimelerle cümlehi çip etmeye çalışıyorlar oysa ne demek istediklerini ben biliyorum :)
hhhaha keremden daha sempatiksin dedimya @EFE UYSAL ile @xemrexxx e yeter çatlamalarına ayoll :F

ama sen kıymet bilmezsin yine :A

hhhaha keremden daha sempatiksin dedimya @EFE UYSAL ile @xemrexxx e yeter çatlamalarına ayoll :F

ama sen kıymet bilmezsin yine :A
kız sen kereme bakmıyorum destere o resimdekine bile bakıyor :A saf mısın nesin dicem de bu sapıklıkla saf da olman imkansız:A

Poyraz Karayel neyse ki çok düşmemiş. AB'de 8. olması da iyi, kemik kitlesinin bırakmadığını gösteriyor. Zaten bu şartlarda 3.5-4 reyting kötü değil, Survivor'ın da gelmeyeceğini düşünürsek sezon sonuna kadar idare edecektir. :)

Bu Şehir Arkandan Gelecek beklendiği gibi düşmüş, ama hala çok iyi yorumlar görmüyorum. İlerleyen bölümlerde 1-2 tık daha düşerse şaşırmam.

Ertuğruluğumuz süper haftaya ab tekrar 17 civarına çıkar @EFE UYSAL :love1:

bu şehir arkandan gelecek resmen çökmüş ayoll ben sana demiştim benim beğenmediğim aksiyon dizisinden bir halt olmaz diye @Forumdash :F sene sonuna bu dizi biter ay yapımın belkide en zayıf kadrolu dizisi gürkan ve kara para aşktakı hüseyin dısında 1 tane iyi oyuncu yok başroller zaten çaylak ve beceriksiz yan kadrodan alternatif hiç yok ben ay yapımdan bunu beklemezdim paralarımı bitti acaba dizide oyuncu yok :A @xemrexxx
Daha dizide aksiyon bile yok be:F boşlukta 6 reyting almiş rakipleri gelince 4te kalmiş...Hiç kötu degil. Ben sana ne demiştim? Senin ertugrulun 17leri göremicek sizden 1-2reyting calsak bize yeter demiştim :F asıl çöküş ertugrulda:A
ayl ben hep gerçekleri söylerim iftira atma:A @Forumdash faruktur dedim faruk çıktı @destere totoş dedim totoş çıktı senin oğlanlarda gözü varmış :A @vadikızı teyzedir dedim artık herkese teyzem söyle diye hitap ediyor:A @denizz19 marul kafa dedim detone dedim koyduğu videolarla dediğim gibi çıktı :A @mrt-06 sahte biz dedim o da doğru çıktı :A sırada @dosimosi var:A

Benim adımın faruk oldugunu nasıl kanıtladığını savunuyorsun ben hala ona şaşiyorum? Forumdaki en anlaştıgım @sürgünüm bile geçenlerde bana faruk dıyınce artık pes ettim senin algıların karsında. Sen yinede yalan yanlış algına devam et :X

Daha dizide aksiyon bile yok be:F boşlukta 6 reyting almiş rakipleri gelince 4te kalmiş...Hiç kötu degil. Ben sana ne demiştim? Senin ertugrulun 17leri göremicek sizden 1-2reyting calsak bize yeter demiştim :F asıl çöküş ertugrulda:A

Benim adımın faruk oldugunu nasıl kanıtladığını savunuyorsun ben hala ona şaşiyorum? Forumdaki en anlaştıgım @sürgünüm bile geçenlerde bana faruk dıyınce artık pes ettim senin algıların karsında. Sen yinede yalan yanlış algına devam et :X
Ertugrul mu çökmüs abcde degisen birsey yok abde normal bir düşüş var :A