Yalan Dünya Perşembe yayınlanmıyor bi sakin.
Tamam o zaman. Arka Sokakların gündüz tekrarı 20 Dakikadan daha fazla izleniyor
Arka Sokaklar O Sesten daha fazla izleniyor.
Aaaa Yetenek Sizsiniz Perşembe 8 aldı, bu durumda Arka Sokaklar da Yetenekten daha fazla izlenmiş oluyor
daha fazla izleniyor dogru yalan diyen olmadi
sen bir tebrik bile etmessen bende düsüncelerimi yazarm
yalan dünya totali düsüktü totali daha yüksek arka sokakalr geldi noldu
huzur sokagi seyircisini kaybetti dila hanım her geçen gün TÜM kişilerde yükseliyor
ayrıca 20 dakika dila hanımın seviyesine total grubunda gelmeyecegi garantisini veremessin
Hey Allahım yine başladı.yst bugun 11 alir arka sokaklardan daha fazla izlenmis olur o mantıkla düsünürsen yayınlandigi gün intikam ve vadi var arka sokakların dila hanım huzur sokagi
ayrica trt reyting rekortmeni dizisi zengin kız fakir oglan var
Bu nasıl düşünce anlamadım ki.
Sen de Yalan Dünyanın, Kuzey Güneyin ve Kayıp Şehirin 10 reyting alacağının garantisini veremezsin.
İntikam için istediğini konuşuyorsun. Ama önce bi kendine söyle ki, ben bu dizinin 2-3 haftaya 15 alacağının garantisini verebilirim mi?
Hey Allahım Ya. Bana söylediklerini bi önce kendinde ara.
Ben yazacağımı yazdım.sorun bende değil sen imzanda ilk hafta reytinglerini koymussun mesela bu hafta vadi ab 12 reyting aldı
kuzeyin yalan dünya kayip sehirin 10 alma ihtimali yok yalan dünyanin hiç yok tüm kisilerde
sen kıskırtma yapiyorsun bu arada senin için ab önemli miydi falan filan yapmassın
ben ne yazmısım daha fazla izlenmiş demisim yalan da yok .
Ben yazacağımı yazdım.
20 Dakikanın da bana göre totalde 7`yi geçme ihtimali yok. Herkesin düşüncesi ayrı.
Başka günlerde yayınlanan dizileri kıyaslamaktan vazgeç. O zaman ben de Arka Sokaklar totalde YST`den fazla izleniyor diyip eğlenirim. Oh ne ala memleket. Hergünün zorluluğu ayrıdır. Ve şunu bilemezsin ki, hangi dizilerin izleyici kitleleri aynı ve farklı. Her dizi başka bir günde düşe ve ya yükselebilir.
yst arka sokaklar aynı gün değilki dur bakalım tartısmayi kim baslatmis
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_table cms_table_cms_table_cms_table_table-bordered cms_table_cms_table_cms_table_table-striped cms_table_cms_table_cms_table_rating-detail-table"]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]DILA HANIM[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]20:44:42[/TD]
[TD]23:01:29[/TD]
[TD]7,53[/TD]
[TD]17,77[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Her Geçen Hafta Artıyor 8 Reyting geçer haftaya bu arada özeti 5 e yakın çok iyi büyük sün dila
Eylülden beri de her hafta 8`i geçiyor zaar.
YST`yi sen söyledin diye söyledim.
Ayrıca bu tartışma değil. Şaka yaptım orda. Ama gerçek bir şaka. Her hafta gelecek hafta 8`i geçer, A/B`de zirvede olur diyorsunuz da daha onu görmedik. İstersen göstereyim
Sen kışkırıyorsan ben napabilirim ki? Ben şaka yaptım sonuçta.şaka yapmadin kıskırttın
söyle diyebilirdin bence geçemez geçme ihtimali yok gibi
revan sende imza yazmışın verdiğiniz sözde durun diye ama 2 haftalık listeyi yayınlıyorsun..birşey olduğunda konu perşembe değil diyonuz ama en azından bu perşembenin ab listesini yayınlasan....ab grubu bu perşembe yeni oran çıkardı..imzanın süresi doldu...kvp 12 intikam 10 ile başlayan liste hani...:UYST`yi sen söyledin diye söyledim.
Ayrıca bu tartışma değil. Şaka yaptım orda. Ama gerçek bir şaka. Her hafta gelecek hafta 8`i geçer, A/B`de zirvede olur diyorsunuz da daha onu görmedik. İstersen göstereyim