evet yaklaşık yüzde 10 nu dahil edilmemiş üstelik bu kesim papalı kesimm.. sonra biz niye bu yüksek niye bu düşük diye ugraşıyoruz. dahası da denekler çogunlukla kırsal kesimde sadece trt nin ve foxun izlenebildiği yerlerden seçilmiş. ben meleğin en azından ilk yüze girmesi gerktiği için meleği örnek verdim. meleğin kırsal kesimde izlenmeyeceği açık boşuna kimse bu sbt deneklerinde starın sabah kuşagını izlemesini beklemesin diye yazdımDigitürk ve dsmartlı evlerden denek seçilmemiş mi gerçekten? Türkiyenin yüzde onu gibi bir rakam eder bu. stv ve foxun yüksek çıkması bundan olabilir. Meleğin sharei ile bağlantısı olmaz ama böyle bir olayın.
birincisi ya benim sevdiğim dizi yok. ben olması gerekenleri yazıyorum. ayrıca bu haberi nasıl kafamdan salayım yahuu ))) bu kadar senaryo yyazabilecek kabiliyetim olsa gider dizi yazarım ))) burda link veriliyormu bilmiyorum ama mecbur vereceğim al oku daha büyük rezilikler varmış sbt de. ben sadece birtanesi yazmıştım UanKukafana göre atıp tutma kardeşim nerden biliyon.sevdiğin dizi düşük geliyor geliyosun yok sbt şöyle yok sbt böyle diye atıp tutuyosun sbt güvenilir ve doğru sonuçlar veriyor aşağı yukarı.hele agb den her türlü iyidir.sbt doğrudur
Son düzenleme: