11 Ocak 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 5 27.8%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 10 55.6%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 6 33.3%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 2 11.1%
  • Beşiktaş - Gaziantep BB Maçı (ATV)

Oy: 1 5.6%
  • Son - Tekrar (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Sakarya Fırat (TRT 1)

• Mavi Kelebekler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Digitürk ve dsmartlı evlerden denek seçilmemiş mi gerçekten? Türkiyenin yüzde onu gibi bir rakam eder bu. stv ve foxun yüksek çıkması bundan olabilir. Meleğin sharei ile bağlantısı olmaz ama böyle bir olayın.
evet yaklaşık yüzde 10 nu dahil edilmemiş üstelik bu kesim papalı kesimm.. sonra biz niye bu yüksek niye bu düşük diye ugraşıyoruz. dahası da denekler çogunlukla kırsal kesimde sadece trt nin ve foxun izlenebildiği yerlerden seçilmiş. ben meleğin en azından ilk yüze girmesi gerktiği için meleği örnek verdim. meleğin kırsal kesimde izlenmeyeceği açık boşuna kimse bu sbt deneklerinde starın sabah kuşagını izlemesini beklemesin diye yazdım
kafana göre atıp tutma kardeşim nerden biliyon.sevdiğin dizi düşük geliyor geliyosun yok sbt şöyle yok sbt böyle diye atıp tutuyosun sbt güvenilir ve doğru sonuçlar veriyor aşağı yukarı.hele agb den her türlü iyidir.sbt doğrudur
birincisi ya benim sevdiğim dizi yok. ben olması gerekenleri yazıyorum. ayrıca bu haberi nasıl kafamdan salayım yahuu :)))) bu kadar senaryo yyazabilecek kabiliyetim olsa gider dizi yazarım :)))) burda link veriliyormu bilmiyorum ama mecbur vereceğim al oku daha büyük rezilikler varmış sbt de. ben sadece birtanesi yazmıştım UanKu

Son düzenleme:
ya arkadaşlar siz ne diyorsunuz ya. yani ben anlamıyom. bu benim dizi (kuzey güney) her hafta kan kaybediyor. ve siz diyorsunuz ki bu reytingler düşerse benim dizi kaldıılrıcak mı yayından.işte ben buna kahrolurum gerçekten.işte bunun nedeni bizimgerizekalı milletimizino ahmakça aptal eskileri anlatan saçma dizileri(mıhteşem yüzyıl, öyle bir geçer zaman ki....) izlemesidir.ya bunlar eski osmanlı saçma entrikalarıyla niye bu kadar uğraşıyorlar. ne var bu aptal dizilerde. ya ALLAH aşkına günümüz olaylarını, evimizdeki ilişkileri tüm gerçekliğiyle o kadar harika anlatanKUZEY GÜNEY nasıl izlenmez yaaa.YA VALLAHİ türk milleti olarak tamamen batı dünyasına, ahlakına asimile oluyoruz. ya adamlar SPARTAKÜS denilen gündüz por...su dizisi çıkattılar. biz de mıhteşem yüzyılı rakip gösterdik. ya bu mu Türk kültürü. ya Vallahi PES. utanmadan izliyoz. yol yakınken gelin dönelim bu yanlış yoldan (özellikle sen kreys)... ille KUZEYGÜNEY.....ya çünkü bu dizide herşey ama herşey var. özellikle de duygu.(şimdiye kadar hiçbir dizide olmadığı kadar). O KADARRR....
Kuzey guneyi ben de ilk basta cok severek izliyordum fakat bolumler ilerledikce benim gozumden dustuler. Senaryosu gittikce sacmalasiyor. Bayagi bir bolum izledigim icin ve belki duzelir diye izlemeye devam ediyorum. Bizim kulturden de bayagi birsey barindirdigi ve cok canli kanli sahici bir dizi oldugu icin izliyorum ben de zaten.

evet yaklaşık yüzde 10 nu dahil edilmemiş üstelik bu kesim papalı kesimm.. sonra biz niye bu yüksek niye bu düşük diye ugraşıyoruz. dahası da denekler çogunlukla kırsal kesimde sadece trt nin ve foxun izlenebildiği yerlerden seçilmiş. ben meleğin en azından ilk yüze girmesi gerktiği için meleği örnek verdim. meleğin kırsal kesimde izlenmeyeceği açık boşuna kimse bu sbt deneklerinde starın sabah kuşagını izlemesini beklemesin diye yazdımbirincisi ya benim sevdiğim dizi yok. ben olması gerekenleri yazıyorum. ayrıca bu haberi nasıl kafamdan salayım yahuu :)))) bu kadar senaryo yyazabilecek kabiliyetim olsa gider dizi yazarım :)))) burda link veriliyormu bilmiyorum ama mecbur vereceğim al oku daha büyük rezilikler varmış sbt de. ben sadece birtanesi yazmıştım UanKu
Bence sbtnin tek hatasi dedigin dogruysa budur. Bu da yuzde on etkilemez sanirim. AB'de daha cok etkileyecegi asikar. Ortalama alsan en kotu yuzde bes etkilese aradaki farkin o kadar bir sapmayla cikmasi beklenir ki bu da cok abarti degil sanirim. 10 reytingde 0.5 reytingden kimse sikayet etmez sanirim.
Kirsal kesimin olcumlere dahil olmasi hata degil dogrudur. Olmasi gereken budur. Kirsal olculmesi demek zaten sadece buralardan hane secmek degil ya. Olcume dahil edilmesi. Reklamcilar icin mantiklimidir bilemem. Reklam pastasi dagitmaksa amac mantikli olmayabilir.
Trthaberin reytingleri zaten cok dusuk oldugu icin kirsal secimlerinden dolayi boyle cikmis olabilir.

Bence sbtnin tek hatasi dedigin dogruysa budur. Bu da yuzde on etkilemez sanirim. AB'de daha cok etkileyecegi asikar. Ortalama alsan en kotu yuzde bes etkilese aradaki farkin o kadar bir sapmayla cikmasi beklenir ki bu da cok abarti degil sanirim. 10 reytingde 0.5 reytingden kimse sikayet etmez sanirim. Kirsal kesimin olcumlere dahil olmasi hata degil dogrudur. Olmasi gereken budur. Kirsal olculmesi demek zaten sadece buralardan hane secmek degil ya. Olcume dahil edilmesi. Reklamcilar icin mantiklimidir bilemem. Reklam pastasi dagitmaksa amac mantikli olmayabilir. Trthaberin reytingleri zaten cok dusuk oldugu icin kirsal secimlerinden dolayi boyle cikmis olabilir.
%10 nu neden kümsüyorsunuz türkiyede 10 reyting alan kaç program var. bu insanlar digitürkü ve dsmartı tv meraklarından dolayı almış. yani tvleri diğer insanlara göre daha çok açık.. normal şartlarda %10 kişi 3 reytinge tekabül eder bu rakam reytinglerde ciddi oynamalara nedenolur.. ki bu kesimin tvsi daha çok açık olacagında reytingler 3 puanın üstünde etkisi olacaktır..kırsal kesimin reytinglerde olması gerekte kırsalda bütün kanallar çekmiyor. siz trt ve foxun oldugu yerlere denek koyarsanız gerçeği göremez manüpülatif olursunuz. sonra stv de belgeseler reyting rekoru kırar pepe ortalıgın tozunu atar. malum kırsalda çocuk oranı daha fazla pepenin bu kadar yüksek çıkması bundan. haber kanalların bu kadar az izlenmeside kırsalda pek haber kanalı izlenmez ama ben tv %50 haber kanalı izlerim

Konu basliginda 11 Ocak 2011 yaziliyordu, 2012 olarak degistirildi. Demek ki bunun için Google tarayacida bulunamiyordu.. Ve su ana kadar 1500-2000 okumayi geçmis olurdu..

Son'un tekrari da çok fazla ilgi çekmemis nedense..

[TABLE="class: gridtable"]
[TR="class: evenRow"]
[TD]1[/TD]
[TD] MUHTEŞEM YÜZYIL[/TD]
[TD] STAR TV[/TD]
[TD] 20:49:33[/TD]
[TD] 22:59:03[/TD]
[TD] 01:37:09[/TD]
[TD] 16,75[/TD]
[TD] 37,21[/TD]
[/TR]
[TR="class: oddRow, bgcolor: #BBCCFF"]
[TD] 2[/TD]
[TD] MUHTEŞEM YÜZYIL (TKR)[/TD]
[TD] STAR TV[/TD]
[TD] 19:55:57[/TD]
[TD] 20:46:41[/TD]
[TD] 00:45:21[/TD]
[TD] 9,43[/TD]
[TD] 22,59[/TD]
[/TR]
[TD] 3[/TD]
[TD] EYVAH DÜŞÜYORUM[/TD]
[TD] STAR TV[/TD]
[TD] 23:03:20[/TD]
[TD] 24:32:56[/TD]
[TD] 01:18:15[/TD]
[TD] 8,37[/TD]
[TD] 24,97[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

helal olsun daha ne olsun

he he belli oluyor kime helal... yav arkadaş sen hiç favoriforumumdaki oylama sonuçlarına bakmıyon herhalde. çünkü forum daki oylamalar kuzey güney in başlamasından itibaren yapılan oylamalarda kuzey güney 12 kez mıhteşem yüzyıl sadece 5 kez birinci olabildi....

[TABLE="class: gridtable"]
[TD]1[/TD]
[TD] MUHTEŞEM YÜZYIL[/TD]
[TD] STAR TV[/TD]
[TD] 20:49:33[/TD]
[TD] 22:59:03[/TD]
[TD] 01:37:09[/TD]
[TD] 16,75[/TD]
[TD] 37,21
[/TD]
[/TR]
[TR="class: oddRow, bgcolor: #BBCCFF"]
[TD] 2[/TD]
[TD] MUHTEŞEM YÜZYIL (TKR)[/TD]
[TD] STAR TV[/TD]
[TD] 19:55:57[/TD]
[TD] 20:46:41[/TD]
[TD] 00:45:21[/TD]
[TD] 9,43[/TD]
[TD] 22,59[/TD]
[/TR]
[TD] 3[/TD]
[TD] EYVAH DÜŞÜYORUM[/TD]
[TD] STAR TV[/TD]
[TD] 23:03:20[/TD]
[TD] 24:32:56[/TD]
[TD] 01:18:15[/TD]
[TD] 8,37[/TD]
[TD] 24,97[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

helal olsun daha ne olsun

ya arkadaşlar siz ne diyorsunuz ya. yani ben anlamıyom. bu benim dizi (kuzey güney) her hafta kan kaybediyor. ve siz diyorsunuz ki bu reytingler düşerse benim dizi kaldıılrıcak mı yayından.işte ben buna kahrolurum gerçekten.işte bunun nedeni bizimgerizekalı milletimizino ahmakça aptal eskileri anlatan saçma dizileri(mıhteşem yüzyıl, öyle bir geçer zaman ki....) izlemesidir.ya bunlar eski osmanlı saçma entrikalarıyla niye bu kadar uğraşıyorlar. ne var bu aptal dizilerde. ya ALLAH aşkına günümüz olaylarını, evimizdeki ilişkileri tüm gerçekliğiyle o kadar harika anlatanKUZEY GÜNEY nasıl izlenmez yaaa.YA VALLAHİ türk milleti olarak tamamen batı dünyasına, ahlakına asimile oluyoruz. ya adamlar SPARTAKÜS denilen gündüz por...su dizisi çıkattılar. biz de mıhteşem yüzyılı rakip gösterdik. ya bu mu Türk kültürü. ya Vallahi PES. utanmadan izliyoz. yol yakınken gelin dönelim bu yanlış yoldan (özellikle sen kreys)... ille KUZEYGÜNEY.....ya çünkü bu dizide herşey ama herşey var. özellikle de duygu.(şimdiye kadar hiçbir dizide olmadığı kadar). O KADARRR....