11 Ocak 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 5 27.8%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 10 55.6%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 6 33.3%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 2 11.1%
  • Beşiktaş - Gaziantep BB Maçı (ATV)

Oy: 1 5.6%
  • Son - Tekrar (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Sakarya Fırat (TRT 1)

• Mavi Kelebekler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Muhteşem Yüzyıl mı ? Yetenek Sizsiniz Türkiye mi ? Kuzey Güney mi ? Beşiktaş - Gaziantep BB maçı mı ? Hangisi daha çok izlendi ?

Çarşamba'nın reytingleri belli olduktan hemen sonra burada olacak...

Sonuçlar belli oldu.

Muhteşem Yüzyıl yine açık ara zirvede.

Yetenek Sizsiniz Türkiye ile Kuzey Güney arasındaki yarışta totalde Yetenek Sizsiniz, A/B'de Kuzey Güney önde.

Muhteşem Yüzyıl'ın hemen ardından yayınlanan Eyvah Düşüyorum özellikle A/B'de müthiş bir performans göstererek günü 3.sırada tamamladı.

TRT 1'in dizisi Sakarya Fırat yine üst sıralarda yer almayı bildi.

Beşiktaş maçı ise bekleneni veremedi ve ATV gerilerde kaldı. Maçın ardından yayınlanan yeni dizi Son'un tekrarı da çok kötü gitti...

Son düzenleme:
Ankette Muhtesem Yüzyil Show yaziyordu, Star olarak degistirildi.

1-Muhtesem Yüzyıl
2-Muhtesem Yüzyı-Özet
3-Beşiktaş - Gaziantep BB Maçı
4-Yetenek Sizsiniz Türkiye
5-Eyvah Düşüyorum

bence total böle olacak.muhtese yüzyılın dünkü bölümü çok iyiydi.
eyvah düşüyorum muhtesem yüzyıldan faydalanmıştır diye düşünüyorum.

Sakarya Firat i izledim müthis bir bölümdü normal sartlarda en az 6 reyting alirdi ama BJK maci biraz etkilemis olabilir.

muhtesem yüzyil her zamanki gibi rakipsiz bir sekilde zirvede. Eyvah düsüyorum muhtesem yüzyilin etkisiyle süper gitmis hele AB de ucmus.

Show Tv bence Muhtesem yüzyilin karsisina cikarabilecegi en iyi rakibi cikardi, total de bu hafta nerdeyse 8 reytingi görmüs.

Sakarya Firat cok ama cok basarili böyle bir günde hemde TRT1 de 6 reytingin üstünde.

Kuzey Güney vasat bir sekilde devam ediyor, baska bir kanalda olsaydi bu reytingler yeterdi ama Kanal D ye yetmez.

BJK ve TS maclari cok kötü gitmis bence cocuklar Duymasin daha basarili olurdu.

Muhteşem Yüzyıl reytinglerini arttırarak iki grupda da zirveyi kapmış. Tekrarı da çok iyi reyting almış. AB`de ilk 3 sırayı kapatmış Star.Tebrik ediyorum diziyi.
Eyvah düşüyorum reytinglerini ikiye katlayarak AB`de 9 reytinge yaklaşmış. Şanslı Masa bile bu kadar reyting almamışdı.
Kuzey Güney AB`de Yetenek Sizsiniz Türkiyeyi geçmiş. Zaten Yetenek Sizsiniz Türkiye Çarşambadan alınınca hem Muhteşem Yüzyıl hem Kuzey Güney yükselir
Atv`deki Maç beklentilerin altında kalmış.
Yine liste çok şaşırtıcı. Star Tv kanaltürk,kanal 7, stv`den az program sokmuş listeye. Tamam kalitesiz de bu kadar değil. Kanal 7,kanalturkun listeye programları giriyor da Star Tv mi giremiyor. Görüceksiniz bak bunun altından frekans çıkacak. 15 Ocakda görürüz.

beşiktaşın gs den düşük reyting alacagı belliydi de bu kadar düşük özellikle totalde garip geldi.. bugun kurtlar vadisine ragmen fb hepsinden daha yüksek reyting alacaktır.. olan kv ye olacak.. eyvah düşürüyorum ilginç bu yüksek reyting devam edecek program degil..

beşiktaşın gs den düşük reyting alacagı belliydi de bu kadar düşük özellikle totalde garip geldi.. bugun kurtlar vadisine ragmen fb hepsinden daha yüksek reyting alacaktır.. olan kv ye olacak.. eyvah düşürüyorum ilginç bu yüksek reyting devam edecek program degil..

muhteşem yuzyıl ızlenıyor ızldtıyor çok kalıtelı yapım.

muhteşem yüzyıl totalde aynı ab de biraz yükselmiş ama muhteşem yüzyılın dünkü bölümü çok güzeldi yakında iki gruptada yükseleceğinden eminim
eyvah düşüyorum çok eğleceli bir program sonunda hakettiği yerde inşallah daha da yükselir
yetenek sizsiniz beklediğimden yüksek almış fakat ab de diğer yapımların gerisinde kalmış
kuzey güney totalde geride kalmış ab de yetenek sizsinizi geçmiş
beşiktaş maçına gelince maça erkek taraftarların alınmamasına rağmen her iki gruptada 4er reyting alarak geride kalmış
bu hafta sakarya fırattan düşüş beklerken o istikrarını korumuş ve totalde kanalının yüzünü güldürmüş
ana haberde mehmet ali birand ve ali kırca birinci olmuş
gündüz kuşağında unutma beni lider(az daha kuzeyi geçiyormuş totalde bence bukadar rayting alması imkansız)
esra erolun ts maçı yüzünden erkene çekilmesi kötü olmuş
şimdi ilk kez starın proramramları ile ilgili yorum yapacağım
1-ilk kez bütün tablayo baktım ve inanamadım.starın gündüz kuşağı proramları ilk 100de yok bu çok saçma hiç mi kimse izlemez insan merakından bakar ne oluyor olmuyor diye
2-bence sabah kuşağındaki melekin formatını değiştirsinler.melek herşeye bir günde yetişmesin bir haftada olsun örneğin pazartesi sağlık salı moda çarşamba pratik bilgiler perşembe üstün dökmeni çağırsınlar(bu arada kendi yaptığı programda bitsin) cuma bir hocayı çağırıp konuşsun bence böyle daha iyi olur...

Muhteşem Yüzyıl reytinglerini arttırarak iki grupda da zirveyi kapmış. Tekrarı da çok iyi reyting almış. AB`de ilk 3 sırayı kapatmış Star.Tebrik ediyorum diziyi.
Eyvah düşüyorum reytinglerini ikiye katlayarak AB`de 9 reytinge yaklaşmış. Şanslı Masa bile bu kadar reyting almamışdı.
Kuzey Güney AB`de Yetenek Sizsiniz Türkiyeyi geçmiş. Zaten Yetenek Sizsiniz Türkiye Çarşambadan alınınca hem Muhteşem Yüzyıl hem Kuzey Güney yükselir
Atv`deki Maç beklentilerin altında kalmış.
Yine liste çok şaşırtıcı. Star Tv kanaltürk,kanal 7, stv`den az program sokmuş listeye. Tamam kalitesiz de bu kadar değil. Kanal 7,kanalturkun listeye programları giriyor da Star Tv mi giremiyor. Görüceksiniz bak bunun altından frekans çıkacak. 15 Ocakda görürüz.
Frekans ile bir ilgisi olmadığını daha önce de söylemiştim. Reyting ölçme sistemleri frekans ne olursa olsun ölçümünü doğru yapar. Kaldı ki çoğu denekler karasal yayında :)

muhteşem yüzyıl ab de artmış totalde aynı.kuzey güney adeta 6 reytinge takıldık aldı :D yetenek sizsiniz iyi gitmiş.sakarya fıratta çok iyi reytingler almış.ama asıl dikkat çeken eyvah düşünüyorum ab de süper gitmiş

muhteşem yüzyıl ab de artmış totalde aynı.kuzey güney adeta 6 reytinge takıldık aldı :D yetenek sizsiniz iyi gitmiş.sakarya fıratta çok iyi reytingler almış.ama asıl dikkat çeken eyvah düşünüyorum ab de süper gitmiş

bugun vadı var of aksam olmaz sımdı