11 Nisan 2025 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kızılcık Şerbeti - 96. Bölüm | Show TV

• Survivor 2025 All Star - Gönüllüler | TV8

• Sustalı Ceylan - 2. Bölüm | ATV

• Bir Zamanlar İstanbul - 9. Bölüm | TRT 1

• Arka Sokaklar - 708. Bölüm | Kanal D

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Sustalı Ceylan'ın artmasına sevindim ama hikayesi hızla tükenecektir.
Survivor 3.59'a düşerek kötü gitmiş yine.
Bir Zamanlar İstanbul 2.05'e düşerek çok kötü gitmiş.
Arka Sokaklar'ı Total'i kurtarsa da AB grubunda çok kötü.
Kızılcık Şerbeti 12.07'ye yükselmiş, bravo.

Bir Zamanlar İstanbul 9.Bölüm
TOTAL; 2,42 (14)
AB; 2,05 (10)
ABC1; 2,40 (11)

Arka Sokaklar 708.Bölüm
TOTAL; 4,37 (4)
AB; 1,77 (13)
ABC1; 2,38 (12)

Sustalı Ceylan 2.Bölüm
TOTAL; 5,47 (2)
AB; 2,92 (6)
ABC1; 4,67 (3)

Kızılcık Şerbeti 96.Bölüm
TOTAL; 9,50 (1)
AB; 11,36 (1)
ABC1; 12,07 (1)
Tüm forum tutmaz derken Sustalı Ceylan'a sahip çıktın ve dizi tuttu. Sana helal olsun :D

Tutma şansı var az da olsa. İlk bölüme internetten şans veririm belki. :D

Kağıt üzerinde işi zor. Bakalım sürpriz yapabilecek mi

İlk defa bir dizi hakkında bu kadar kesin düşünüyorum tutma imkanı yok afişi tam erken final yapacak dizi afişi:A

Reytingleri beni de şaşırttı ama tuttu demek için henüz erken:A Yine büyük konuştuk patladık gibi :A
Ben ve cokiyitvci tutma ihtimaline karşı biraz ılımlı bir yorum yapmışız yine :A Siz diğer üyeler daha büyük konuşmuştunuz :A Kızılcık Şerbeti’ne tek dram rakip olarak tuttuğunu söyleyebiliriz gibi :A

• Güldürdün
Reactions: TenTen
Ben ve cokiyitvci tutma ihtimaline karşı biraz ılımlı bir yorum yapmışız yine :A Siz diğer üyeler daha büyük konuşmuştunuz :A Kızılcık Şerbeti’ne tek dram rakip olarak tuttuğunu söyleyebiliriz gibi :A
Amme hizmeti gibi bir mesaj iletisi olmuş. Teşekkürler 😅😂 Şimdi bunların hepsini sahneye davet ediyorum. 😁😁

• Güldürdün
Reactions: Bully

Haftaya 7 olsunda gör sen. 😂
Ben hâlâ uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum yeni sezon onayı alıp yeni sezon tepetaklak da olabilir.
------

Amme hizmeti gibi bir mesaj iletisi olmuş. Teşekkürler 😅😂 Şimdi bunların hepsini sahneye davet ediyorum. 😁😁
Ben yorumumdan kaçmam herkes @Bully yazmadan kendim yazdım zaten :A

• Güldürdün
Reactions: TenTen and Bully
Aynen ben hatta Total'de 4.50 - 5 alırsa şaşırmam da demiştim 2. bölümü ile bildim. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Bir Zamanlar İstanbul 9.Bölüm
TOTAL; 2,42 (14)
AB; 2,05 (10)
ABC1; 2,40 (11)

Arka Sokaklar 708.Bölüm
TOTAL; 4,37 (4)
AB; 1,77 (13)
ABC1; 2,38 (12)

Sustalı Ceylan 2.Bölüm
TOTAL; 5,47 (2)
AB; 2,92 (6)
ABC1; 4,67 (3)

Kızılcık Şerbeti 96.Bölüm
TOTAL; 9,50 (1)
AB; 11,36 (1)
ABC1; 12,07 (1)
ota foka boykot yapan halkımız şunların hikayesini izliyor , yazıks😵😵😵😵😵
Ekran Resmi 2025-04-12 01.29.50.png

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Konusu ne anlatıyor bilmiyorum ama Nilay karekterini oynayan oyuncu nerede oynarsa o yapımı izlemem. 😄 (Oyuncu olduğu bana göre şüpheli.)
Bir kişi nedeniyle bir yapım hakkında karar vermek çok anlamlı ve sağlıklı değil ama tercih tercihtir diyecek bir şey yok :)

• Beğendim
Reactions: TenTen
Bir kişi nedeniyle bir yapım hakkında karar vermek çok anlamlı ve sağlıklı değil ama tercih tercihtir diyecek bir şey yok :)
Yok, emin ol o kadın dizide neyse gerçek hayattada o. Hatta el arttırıyorum: Dizinin kadrosunda bu kadın var ise dışarı çok bilgi sızar.