Geçiş bölümümüzdü, haftaya kaldığımız yerden devam edeceğiz.Boynunun ölcüsünü almis gibi olmusbu hafta herhalde bir yatak sahnesi yoktu
Kaos günü cuma…Kaos görseli yok tabi haliyle...
Geçiş bölümümüzdü, haftaya kaldığımız yerden devam edeceğiz.Boynunun ölcüsünü almis gibi olmusbu hafta herhalde bir yatak sahnesi yoktu
Kaos günü cuma…Kaos görseli yok tabi haliyle...
DT olarak hala açık yaraları olanları kudurtmaya devam ediyoruz. Teşekkürler. Ama sadece yapabileceğin izlemek olacak derinden ezikçe.
Aslanların aslanı n'oldu
4,30 nedir yaDüşüşte olsa bile yinede zirvedeyiz çatlabirinde 7 diğerde 8 almışız daha ne olsun
Salı günü de tutabilir ama ben daha garanti bir günde olmasını isterdim. Salı seyircisinin bir çok alternatifi var ama Cumartesi günü resmen tekelleşmiş durumda. Oraya yeni bir soluk getirebileceğini düşünüyorum.Salıda tutunacağına, günün en çok izlenen veya 2. izlenen dizisi olacağına niye hiç ihtimal vermiyor ve inanmıyorsunuz?
İkna edemedin... Arşivi açtırma bana...Geçiş bölümümüzdü, haftaya kaldığımız yerden devam edeceğiz.
Kaos günü cuma…
Böyle bir diziye haftasonu küçük gelir bence ama gidişatını göreceğiz, yükseleceğini ve salıda tutunacağını düşünüyorum...Salı günü de tutabilir ama ben daha garanti bir günde olmasını isterdim. Salı seyircisinin bir çok alternatifi var ama Cumartesi günü resmen tekelleşmiş durumda. Oraya yeni bir soluk getirebileceğini düşünüyorum.
Sen de total teyze sayılırsınDizimizi total teyzeler anlamıyor
Evet ama o teyzelerden değilim😂Sen de total teyze sayılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?