11 Nisan 2023 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Survivor 2023 | TV8

Oy: 0 0.0%
  • Yürek Çıkmazı | TRT 1

• Gecenin Ucunda | Star TV

• Kullanılan toplam oy
    15
Salıda tutunacağına, günün en çok izlenen veya 2. izlenen dizisi olacağına niye hiç ihtimal vermiyor ve inanmıyorsunuz?
Salı günü de tutabilir ama ben daha garanti bir günde olmasını isterdim. Salı seyircisinin bir çok alternatifi var ama Cumartesi günü resmen tekelleşmiş durumda. Oraya yeni bir soluk getirebileceğini düşünüyorum.

• Aynen
Reactions: Mehmet Can
Salı günü de tutabilir ama ben daha garanti bir günde olmasını isterdim. Salı seyircisinin bir çok alternatifi var ama Cumartesi günü resmen tekelleşmiş durumda. Oraya yeni bir soluk getirebileceğini düşünüyorum.
Böyle bir diziye haftasonu küçük gelir bence ama gidişatını göreceğiz, yükseleceğini ve salıda tutunacağını düşünüyorum...

Sezonun dizisi pardon balonu karşısına güçlü bir rakibin gelmesi ile yerle bir olmuş, şaşırtmadı. :A Başroller arasında uyum desen yok, senaryo desen yok. Gelecek haftalarda BBCS ile üçüncülük - dördüncülük yarışına girer artık.

Üç Kız Kardeş'i her ne kadar doğru düzgün takip etmesem de bu hafta fragmanları çok iyiydi. Özellikle Rüçhan'ın Sevilay'ı evden kovduğu sahne. :bhr: O sahnenin etkisi ile de yükselmiş, tebrikler.

Tetikçinin Oğlu beklediğimden çok daha iyi bir açılış yapmış, özellikle AB'de ikinci olması umut vaat ediyor. Gelecek bölümlerde zirve yarışına ortak olacaktır.