11 Nisan 2022 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izlediniz?

• Alparslan: Büyük Selçuklu | TRT 1

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    11
Birazdan Melek gelip aksini idda ederek sizi motive edecektir:A:A:A
Gayet iyi tüm dizilerin oranları, hepsi de çok güzel diziler benceee

:A

İnsanlar sıkıldı bence hep aynı senaryolar var atv dizilerinde. Hakim olmasa bu sezon izlediğim tek dizisi olmıyacaktı. :T:
Yeni sezonu bekliyorum, bakalım ATV'nin hangi işleri tutacak? Oktay Kaynarca'nın dizisine garanti gözüyle bakıyorum en başta. :A

Gayet iyi tüm dizilerin oranları, hepsi de çok güzel diziler benceee

:A

Yeni sezonu bekliyorum, bakalım ATV'nin hangi işleri tutacak? Oktay Kaynarca'nın dizisine garanti gözüyle bakıyorum en başta. :A
Oktay zaten edho yüzünden garanti bakıyorum:A

Ben en çok Hünkar'ımızın dizisini bekliyorum:A Hakim'den sonra yine adalet koridorlu bir dizinin tutup tutmayacaği beni endişelendiriyor:( Kitle müsait değil buna:(
O hep öyle ki ihtiyarım :A :A
------

Bi ayağın çukurda zaten :F @serhatt
Ne dionuz bee siz iki deli:A @serhatt

Oktay zaten edho yüzünden garanti bakıyorum:A

Ben en çok Hünkar'ımızın dizisini bekliyorum:A Hakim'den sonra yine adalet koridorlu bir dizinin tutup tutmayacaği beni endişelendiriyor:( Kitle müsait değil buna:(

Ne dionuz bee siz iki deli:A @serhatt
Senin ne kadar yaşlı bir bunak oluşunu konuşuyoruz :A :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Bu reytingle o kadro ve yaz gelmişken 2 sezon olur mu (yaz geldikçe düşen reyting grafiği):A Orjinali 8 hem:X
İşte baştan öyle mi planlamışlar diyorum ben de. Reytingi yüksek olsa olurdu 2. sezon :D Orjinaline bakma sen reyting iyi olsa biz o 8 bölümü 80 bölüm yaparız :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Hakim'in düşmesi şaşırtmadı. İlk bölüm kadronun gazı ardına sığınılmış temposu düşük ve yavaş bir bölümdü. Yorumlardan anladığım kadarıyla sanırım bu hafta da aynı durum olmuş. Havalar ısınmışken ve Ramazan gelmişken yani insanların odağı iyice dağılmışken mıymıy senaryolar hiç çekilmiyor. Yine de umarım yükselebilir zira şu durumda pazartesinin en eli yüzü düzgün dizisi.

Forum İstatistikleri

Konular
172,797
Üyeler
8,482
Son Üye
Sabir