The_Erinch
Favori Üye
Haftada 32 ayda 3200 dizi izleyen birinden bashediyoruzHiçte bile edemez Osman ve Destan 2 gün fazla doz
Haftada 32 ayda 3200 dizi izleyen birinden bashediyoruzHiçte bile edemez Osman ve Destan 2 gün fazla doz
Ölümüne kapişirimHaftada 32 ayda 3200 dizi izleyen birinden bashediyoruz
Gayet iyi tüm dizilerin oranları, hepsi de çok güzel diziler benceeeBirazdan Melek gelip aksini idda ederek sizi motive edecektir
Yeni sezonu bekliyorum, bakalım ATV'nin hangi işleri tutacak? Oktay Kaynarca'nın dizisine garanti gözüyle bakıyorum en başta.İnsanlar sıkıldı bence hep aynı senaryolar var atv dizilerinde. Hakim olmasa bu sezon izlediğim tek dizisi olmıyacaktı.
O hep öyle ki ihtiyarımBirazdan Melek gelip aksini idda ederek sizi motive edecektir
Bi ayağın çukurda zaten @serhattÖlümüne kapişirim
İki ayağı birden be, ne bir ayağı.
Oktay zaten edho yüzünden garanti bakıyorumGayet iyi tüm dizilerin oranları, hepsi de çok güzel diziler benceee
Yeni sezonu bekliyorum, bakalım ATV'nin hangi işleri tutacak? Oktay Kaynarca'nın dizisine garanti gözüyle bakıyorum en başta.
Ne dionuz bee siz iki deli @serhatt
Senin ne kadar yaşlı bir bunak oluşunu konuşuyoruzOktay zaten edho yüzünden garanti bakıyorum
Ben en çok Hünkar'ımızın dizisini bekliyorum Hakim'den sonra yine adalet koridorlu bir dizinin tutup tutmayacaği beni endişelendiriyor Kitle müsait değil buna
Senin ağzına @serhatt kement vurmalı çok konusuyonSenin ne kadar yaşlı bir bunak oluşunu konuşuyoruz
Senden ala deli mi var ayol. .ssOktay zaten edho yüzünden garanti bakıyorum
Ben en çok Hünkar'ımızın dizisini bekliyorum Hakim'den sonra yine adalet koridorlu bir dizinin tutup tutmayacaği beni endişelendiriyor Kitle müsait değil buna
Sana vurmalı asıl.Senin ağzına @serhatt kement vurmalı çok konusuyon
Öyle bir açıklama yapıldı mı 8 bölüm sonunda biteceğine dair?Hakim üzdü atv kitelsinin alişik olmadiği durgunlukta malasef dizi Umarım 4-5 arasında gidip gelir. 8 bölümde bitecek olması güzel en azından.
Bu reytingle o kadro ve yaz gelmişken 2 sezon olur mu (yaz geldikçe düşen reyting grafiği) Orjinali 8 hemÖyle bir açıklama yapıldı mı 8 bölüm sonunda biteceğine dair?
İşte baştan öyle mi planlamışlar diyorum ben de. Reytingi yüksek olsa olurdu 2. sezon Orjinaline bakma sen reyting iyi olsa biz o 8 bölümü 80 bölüm yaparızBu reytingle o kadro ve yaz gelmişken 2 sezon olur mu (yaz geldikçe düşen reyting grafiği) Orjinali 8 hem
Baştan öyle haber okumadım, bilmiyorum ama kime sorsan 8 bölüm garantisini verirİşte baştan öyle mi planlamışlar diyorum ben de. Reytingi yüksek olsa olurdu 2. sezon Orjinaline bakma sen reyting iyi olsa biz o 8 bölümü 80 bölüm yaparız