11 Nisan 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Karagül'e de geçildiler. Haftaya Karadayı'ya da geçilip 4.lüğe düşmeseler bari. :kiki:

Bu haftadan sonra reyting önemli değil bizim için 11 senelik birbiri kopyası bölümler zaten :kiki:

Karagül vadiyi 3. Lüğe itelemiş :F
Olmasi gereken bu :F

Oldu da zaten, gerisini haftalıklarda ki tabloya bakıcak vadiciler düşünsün. :F GEÇİLMEYEN DİZİ GEÇİLDİ :FŞok şok şok

Karagül'e de geçildiler. Haftaya Karadayı'ya da geçilip 4.lüğe düşmeseler bari. :kiki:

Bu haftadan sonra reyting önemli değil bizim için 11 senelik birbiri kopyası bölümler zaten :kiki:

Oldu da zaten, gerisini haftalıklarda ki tabloya bakıcak vadiciler düşünsün. :F GEÇİLMEYEN DİZİ GEÇİLDİ :FŞok şok şok​
Simdi diyecekler 11 yildir efsane nasilsa :F

Oldu da zaten, gerisini haftalıklarda ki tabloya bakıcak vadiciler düşünsün. :F GEÇİLMEYEN DİZİ GEÇİLDİ :FŞok şok şok​
Simdi diyecekler 11 yildir efsane nasilsa :F

Dedikleriyle kalırlar. :F

Yasak kötü başlamiş :T: Durağan ilerliyordu lacaği en fazla #BS gibi olur. bi iner bi çıkar. Tekrarlari da hiç iyi değil.
KPA gece tekrarıyla süper gitmiş :oley:

karagül uçmuş:X
medcezir istenen oranalrdadeğil:A
yd artmış ama yetersiz yeni karakterler şart
yasak kötü başlamış ama bekleyip görmeli cuma dengeler çok hızlı değişir her zaman

Yasak düşük başlamış ama zamanla yükseliş yaşayabilir.
Medcezir A\B'de iyi gitmiş.
Karagül totalde çok iyi gitmiş ve haftalık reytinglerde 2. olacaktır.Dizi çok başarılı ilerliyor.
Yalan Dünya yükseliş yaşamış ama daha iyi reytingler de alabilir.
Büyük Risk ve Makina Kafa A\B'de iyi gitmiş.

Yasak düşük başlamış ama zamanla yükseliş yaşayabilir.
Medcezir A\B'de iyi gitmiş.
Karagül totalde çok iyi gitmiş ve haftalık reytinglerde 2. olacaktır.Dizi çok başarılı ilerliyor.
Yalan Dünya yükseliş yaşamış ama daha iyi reytingler de alabilir.
Büyük Risk ve Makina Kafa A\B'de iyi gitmiş.
Nasıl düşük başlamış
Deniz Çakır ve 2 reyting😡
Dehşetül Vahşet:D

Tabii Yalının son kez Beren Saatle oynadığı dizi 20 reyting aldı ama bir Yalan Dünyaya fayda edemedi.

1 dakika şarkı ile ben de 15 alır demiştim. :)

Rüya olduğunu da rüyamda gördüm. :A
1 dakika şarkı ile:kiki:2 şarkının ben 1 dk sürdüğünü ilk senden öğrendim küçük kurbağayı söyledi galiba 2 şarkı söyledi ve 7 dk sürdü...Zaten hep işe gelindiğinde yükseltilir işe gelmediğiginde düşürülür sayılar...

1 dakika şarkı ile:kiki:2 şarkının ben 1 dk sürdüğünü ilk senden öğrendim küçük kurbağayı söyledi galiba 2 şarkı söyledi ve 7 dk sürdü...Zaten hep işe gelindiğinde yükseltilir işe gelmediğiginde düşürülür sayılar...
Kanal D bence sabır gösterir diziye. Sonuçta Kurt Seyit gibi trilyonlar harcanmıyor, ondan da daha yüksek alıyor. :):)

Kanal D bence sabır gösterir diziye. Sonuçta Kurt Seyit gibi trilyonlar harcanmıyor, ondan da daha yüksek alıyor. :):)
Yalan Dünyanın ömrü uzun değil haziranda fnish,The end,son bitecek...
Zaten gülse dizilerini hep düğünle bitiriyor avrupa yakasında da düğünle bitti bunda da öyle olacak...
NOT:Kurt Seyit le ne alakası var ki konununn şimdi:D
Yalın geliyor 7 dk şarkı söylüyor ve totalde 3.3 alıyor haftaya bakalım 2 alırda küsüratını merak ediyorum:D2.99 olur mu?:D

Karagül sonunda 12'yi görmüş. :)

Medcezir çizgisinden ayrılmıyor 8-9 fazla bile reklam para manyağı olmuşlar iyice. :A

Yalan Dünyaaa yalan dünyaaaaa. :F Yalan dünya hayal kırıklığıyla final yapar bu sene. :A

Karagül sonunda 12'yi görmüş. :)

Medcezir çizgisinden ayrılmıyor 8-9 fazla bile reklam para manyağı olmuşlar iyice. :A

Yalan Dünyaaa yalan dünyaaaaa. :F Yalan dünya hayal kırıklığıyla final yapar bu sene. :A
Medcezir'i de mi izlemeye başladın? 😱

Arkadaşlar artık sapıtmış medcezir izlediğimi iddia etmeye başlamışlar. :F

Bir ton haber açtınız elidor'un adamı diziye konuk oluyomuş diye reklam işte. :F