Karagül'e de geçildiler. Haftaya Karadayı'ya da geçilip 4.lüğe düşmeseler bari.@denizz19 da bunu beğendi.
Yandaşçılığın sonu bu yakında yd ile kapışmaya girer anca
Karagül'e de geçildiler. Haftaya Karadayı'ya da geçilip 4.lüğe düşmeseler bari.@denizz19 da bunu beğendi.
Yandaşçılığın sonu bu yakında yd ile kapışmaya girer anca
Nasıl düşük başlamışYasak düşük başlamış ama zamanla yükseliş yaşayabilir.
Medcezir A\B'de iyi gitmiş.
Karagül totalde çok iyi gitmiş ve haftalık reytinglerde 2. olacaktır.Dizi çok başarılı ilerliyor.
Yalan Dünya yükseliş yaşamış ama daha iyi reytingler de alabilir.
Büyük Risk ve Makina Kafa A\B'de iyi gitmiş.
2 reytinge yüksek mi başladı söylemeliydim?Nasıl düşük başlamış
Deniz Çakır ve 2 reyting😡
Dehşetül Vahşet
2 reyting ama tarif edilmez bir tat😉2 reytinge yüksek mi başladı söylemeliydim?
1 dakika şarkı ile2 şarkının ben 1 dk sürdüğünü ilk senden öğrendim küçük kurbağayı söyledi galiba 2 şarkı söyledi ve 7 dk sürdü...Zaten hep işe gelindiğinde yükseltilir işe gelmediğiginde düşürülür sayılar...Tabii Yalının son kez Beren Saatle oynadığı dizi 20 reyting aldı ama bir Yalan Dünyaya fayda edemedi.
1 dakika şarkı ile ben de 15 alır demiştim.
Rüya olduğunu da rüyamda gördüm.
Kanal D bence sabır gösterir diziye. Sonuçta Kurt Seyit gibi trilyonlar harcanmıyor, ondan da daha yüksek alıyor.1 dakika şarkı ile2 şarkının ben 1 dk sürdüğünü ilk senden öğrendim küçük kurbağayı söyledi galiba 2 şarkı söyledi ve 7 dk sürdü...Zaten hep işe gelindiğinde yükseltilir işe gelmediğiginde düşürülür sayılar...
Yalan Dünyanın ömrü uzun değil haziranda fnish,The end,son bitecek...Kanal D bence sabır gösterir diziye. Sonuçta Kurt Seyit gibi trilyonlar harcanmıyor, ondan da daha yüksek alıyor.
Medcezir'i de mi izlemeye başladın? 😱Karagül sonunda 12'yi görmüş.
Medcezir çizgisinden ayrılmıyor 8-9 fazla bile reklam para manyağı olmuşlar iyice.
Yalan Dünyaaa yalan dünyaaaaa. Yalan dünya hayal kırıklığıyla final yapar bu sene.
Ne bileyim bir zamanlar Acun'a kılım diyordun şimdi Acun'um diyorsun, neden olmasın.Arkadaşlar artık sapıtmış medcezir izlediğimi iddia etmeye başlamışlar.
Bir ton haber açtınız elidor'un adamı diziye konuk oluyomuş diye reklam işte.
Şu mesajı kuzenin yazdı zaar.Show'un batışı kafana vurmuş bence.
Yuh Acun tekrarıyla bu reytingi almış. Adama kılım ama helal.