11 Nisan 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Rating Mühendisi
Totalde 12.73 ratingle Laz-FB maçı lider! 11.04 ratingle Kurtlar Vadisi 2. sırada! 7.23 ratingle İntikam 3. sırada!

AB'de 13.08 ratingle Laz-FB maçı lider! 10.43 ratingle Kurtlar Vadisi 2. sırada! 8.12 ratingle İntikam 3. sırada!

sayfayı yenile intikam sbt de ab de o kadar yüksek çıkmaz :F

SBT'ye göre maç iyi başlamış, yarın ki TNS sonuçlarını çok merak ediyorum..

vadi 22.15 de reklama girdi bu anlık reklam maç fena darbe vurabilir ama haftaya coşarız

Rating Mühendisi
Totalde 12.73 ratingle Laz-FB maçı lider! 11.04 ratingle Kurtlar Vadisi 2. sırada! 7.23 ratingle İntikam 3. sırada!

AB'de 13.08 ratingle Laz-FB maçı lider! 10.43 ratingle Kurtlar Vadisi 2. sırada! 8.12 ratingle İntikam 3. sırada!
poyrazın askerleri vurduğu sahne sosyal medyada büyük olay yarattı...normal karşılayan olduğu gibi bu sahneye büyük tepki duyanlarda var....qu.

doalndırıcı olamayacak kadar saf,hizmetçi olamayacak kadar akıllısın @Fks14 @Forumdash

22.29 kvp başladı maç. bu anlık iyice uçar vadi yanlış yerde reklam verdi

- - - Ekleme - - -

yeni müziklerin ardı arkası kesilmiyo gökhan reyiz coştu iyice biri dur desin şuna :kiki:

Hayatımda böyle patavataız bi kayınpeder de görmedim. O yaşa gelmiş, kendini eğitipte bi yere getirememiş..

mete aymarın ekibi ilk defa başarılı bi operasyon yaptı :kiki: :kiki:

Mete Aybarsı öldürmeye gidiyor.Leylanın annesi ölüyor.

Mete Aybarsı öldürmeye gidiyor.Leylanın annesi ölüyor.

Bismillāhirahmānirahīm
Elhamdü lillâhi rabbil'alemin.
Errahmânir'rahim.
Mâliki yevmiddin.
İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în,
İhdinessırâtel müstakîm.
Sırâtallezîne en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn.

Amin :)

- - - Ekleme - - -

Oha kim vurdu derine??

hakan bence :)

- - - Ekleme - - -

Hayatımda böyle patavataız bi kayınpeder de görmedim. O yaşa gelmiş, kendini eğitipte bi yere getirememiş..

bence çok gerçekçi adam :F