11 Mayıs 2017 Perşembe ABD Reytingleri

Daha ablacım senle CW Türkiye müdürleri olarak The 100'ü izleyip kalite kontrol yapıcaz bakalım onayı hak ediyorlar mı?

Bi salgınlı dizi vardı daha sezon bitmeden iptal etmişti geçen sene CW..

Daha ablacım senle CW Türkiye müdürleri olarak The 100'ü izleyip kalite kontrol yapıcaz bakalım onayı hak ediyorlar mı?

Bi salgınlı dizi vardı daha sezon bitmeden iptal etmişti geçen sene CW..
o salgın dizisi reytingten düşmedi bence 05.06 alıyordu ama cw e uygun değildi o zaten sizin kanal amc sanırım yayınlıcakmıs ama dizi sayısı yüzünden cw e yollamıs bizde bitirdik oyuncuları bile cw oyuncuları değildi

Masraflı diye bitirmişlerdir o zaman adı neydi ki merak ettim

ay hoşt sensin çakma.ss
finalden bir önceki bölüm ortaya çıkmıştı deredeki çocukla ilgili gerçek senin sıradan dizilerden değil bu

ay hoşt sensin çakma.ss
finalden bir önceki bölüm ortaya çıkmıştı deredeki çocukla ilgili gerçek senin sıradan dizilerden değil bu
Hee senin dizileride biliyoz. Pll de A kaçıncı sezonda ortaya cıktı
hem ben ensest mi çıktı dedim

Hee senin dizileride biliyoz. Pll de A kaçıncı sezonda ortaya cıktı
hem ben ensest mi çıktı dedim
olaylar açığa çıktıysa o dediğin de çıkmıştır yani yok öyle bişi ama başka bir durum var ensest sayılmıyor tam olarak sanırım 3.dereceden kuzenmiş polly ve ölen kızıl kafalı çocuk

Neyse ebn 3.bölümde filan kalmiştim. Yazın bakarım yazlık diziyi kış sezonuna koymuşlar