11 Mayıs 2017 Perşembe ABD Reytingleri

Çok köklü dizi değilse 04 de kurtarıyor arrow flash gibi dizilere fayda sağlamaz 05 altına düşmemeli vampir günlükleri oyüzden düşmüştü ama the 100 e 04 de yeter 03 düşmesin yeter aa @xemrexxx in bazı tuhaf dizileri 03 ilede onay alıyordu bir yerde ödül almış diye onada 02 düşmesin yetiyordu :A :A :A

bu hesaplar baska kanalda yok @Harunnn60 @xemrexxx @destere :A :A :A
Daha ablacım senle CW Türkiye müdürleri olarak The 100'ü izleyip kalite kontrol yapıcaz bakalım onayı hak ediyorlar mı? :A

Çok köklü dizi değilse 04 de kurtarıyor arrow flash gibi dizilere fayda sağlamaz vampir günlükleri oyüzden düşmüştü ama the 100 e 04 de yeter 03 düşmesin yeter aa @xemrexxx in bazı tuhaf dizileri 03 ilede onay alıyordu bir yerde ödül almış diye onada 02 düşmesin yetiyordu :A :A :A

Bi salgınlı dizi vardı daha sezon bitmeden iptal etmişti geçen sene CW..:unamused::unamused:

Çok köklü dizi değilse 04 de kurtarıyor arrow flash gibi dizilere fayda sağlamaz 05 altına düşmemeli vampir günlükleri oyüzden düşmüştü ama the 100 e 04 de yeter 03 düşmesin yeter aa @xemrexxx in bazı tuhaf dizileri 03 ilede onay alıyordu bir yerde ödül almış diye onada 02 düşmesin yetiyordu :A :A :A

Daha ablacım senle CW Türkiye müdürleri olarak The 100'ü izleyip kalite kontrol yapıcaz bakalım onayı hak ediyorlar mı? :A

Bi salgınlı dizi vardı daha sezon bitmeden iptal etmişti geçen sene CW..:unamused::unamused:
o salgın dizisi reytingten düşmedi bence 05.06 alıyordu ama cw e uygun değildi o zaten sizin kanal amc sanırım yayınlıcakmıs ama dizi sayısı yüzünden cw e yollamıs bizde bitirdik oyuncuları bile cw oyuncuları değildi :A :A :A

o salgın dizisi reytingten düşmedi bence 05.06 alıyordu ama cw e uygun değildi o zaten sizin kanal amc sanırım yayınlıcakmıs ama dizi sayısı yüzünden cw e yollamıs bizde bitirdik oyuncuları bile cw oyuncuları değildi :A :A :A
Masraflı diye bitirmişlerdir o zaman adı neydi ki merak ettim :D

Bunlar

hep agb'nin oyunları... oraya da tns yollayacaz çoook yakında :A

Bu arada spn gayet iyi perşembeye göre:X Rivaldale çakmalıkla iyi reyting alıyor yine de :X @xemrexxx finalde noldu? Derede ölen oğlan ensest mi çıktı :A
ay hoşt sensin çakma.ss
finalden bir önceki bölüm ortaya çıkmıştı deredeki çocukla ilgili gerçek senin sıradan dizilerden değil bu:A

Hee senin dizileride biliyoz. Pll de A kaçıncı sezonda ortaya cıktı :F hem ben ensest mi çıktı dedim :X
olaylar açığa çıktıysa o dediğin de çıkmıştır yani yok öyle bişi ama başka bir durum var ensest sayılmıyor tam olarak sanırım 3.dereceden kuzenmiş polly ve ölen kızıl kafalı çocuk:F

olaylar açığa çıktıysa o dediğin de çıkmıştır yani yok öyle bişi ama başka bir durum var ensest sayılmıyor tam olarak sanırım 3.dereceden kuzenmiş polly ve ölen kızıl kafalı çocuk:F
Neyse ebn 3.bölümde filan kalmiştim. Yazın bakarım yazlık diziyi kış sezonuna koymuşlar :F

Neyse ebn 3.bölümde filan kalmiştim. Yazın bakarım yazlık diziyi kış sezonuna koymuşlar :F
cw kanalı işte:A neyse @Çiğdem- e son bir çağrı yapayım diziye başlaması için gerçi çocuk 19 yaşındaymış çiğdem kart kaçıyor yanında:A
images