YORUMLAR:
1- Muhteşem Yüzyıl inanılmaz gerilemiş... Bu kadar da düşüş beklemiyordum doğrusu... TOTAL'de 13 reytingi görmüş, A/B'de ise uzun bir aradan sonra 20 reytingin altına inip, 40'lı share almış... Maç etkilemiş... Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin A/B'de 22.5 reyting aldığı haftada haftalık sıralamada 1. olma şansını maç nedeniyle yitirmiş... Yine de iyi... A/B'de 18 reytingin üstünde...
2- Çocuklar Duymasın da maç nedeniyle düşmüş... Ama TOTAL'de yine de fena değil. 4. olmuş... A/B'de ise vasat.
3-Karakol, beklediğimden daha iyi bir başlangıç yapmış. Özellikle A/B'de 3. olarak ve 5 reytingi geçerek başarı elde etmiş... TOTAL'de ise vasat... Bu reytinglerle devam ederse bitmez. Devam eder... Özellikle A/B'de 22 share alması da dikkat çekici...
4-Unutulmaz bu sezon 2-3 reytinge kazık çaktı sanki! Yine de başarısız sayılmaz... 90. bölümde finali var...
5-Canan, TOTAL'de iyi gitmiş... Ama sonuçta yine reytingleri kötü... Bitme ihtimali yüksek...
6-Komedi Dükkanı'nın bu kadar düşmesi normal... Çünkü maç ile Komedi Dükkanı'nın izleyici kitlesi neredeyse değil tamamen aynı... Bundan dolayı 1 reytinglerde gezmiş... Bilmiyorum haftaya maç var mı ama maç yoksa yine başarılı olur A/B'de... Başarısız bir yapım değil... Gün değişikliği de söz konusu ama haftaya çarşamba olursa 2 reytingi geçer yine...Ben maç olduğunu bilmeden yükseleceğini tahmin ettim ama maç inanılmaz etkilemiş... 100.bölümüyle ekranlardaydı... Gelecek sezon devam eder mi etmez mi merak ediyorum... Bilen varsa söylesin...
GÜNÜN DİĞER DİKKAT ÇEKEN NOTLARI:
1-Deniz Yıldızı, TOTAL'de yine iyi reytinglerle karşımızda...
2-Dün yükselen Soframız bugün A/B'de tekrardan düşüşe geçmiş... Master Chef ise A/B'deki başarısını sürdürüyor.
3-Unutma Beni yine 30 share sınırında...
4-Komedi Dükkanı haftaya maç yoksa yine yükselir... Bu kadar kötü reyting alacak bir yapım değil...
5-Maç neredeyse bütün programların reytinglerini 3-4 puan düşürmüş! Canan bu etkiden nasibini almayan tek yapım...
6-Şanslı Masa tekrarıyla bile A/B'de başarı elde ediyor. Tebrik etmek gerek...
7-Şefkat Tepe tekrarı TOTAL'de 30. olup, 1.91 reyting almış... STV'nin normal bir dizisi iddiasız bir günde bile bu reytingi zor görürken Çarşamba gibi bir günde, maç varken hem de tekrarıyla 2 reytinge yakın olması başarı bence...