Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Tövbeler Olsun | TRT1

Oy: 0 0.0%
  • Şarkılar Bizi Söyler | Kanal D

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    17
Ne olduğu belirsiz Emanet bile geçiyor diziyi, şaka gibi.

Özcan Deniz'in başlamadan bitmiş dizisi için gününü değiştirirse olacağı bu. Senaryo, oyunculuklar cidden çok iyi ama emeklerinin karşılığını alamıyor hiç biri.

Sezon sonuna kalır diye düşünüyordum ama bence de kalmaz.
Gerçekten ya.

Cidden bir dizi sadece kanal ve gün kurbanı olur mu ya, aklımı oynatacağım. Dediğin gibi performanslar da mükemmel. Neyse artık o sçb denen iğrenç dizi bittiğinde buraya yazıyorum bir yerde öyle bir sevineceğim ki. Yazık oldu o çürük ve senaryosu da p****k dizi yüzünden.

Yapacak bir şey yok. Döndürüp dolaştırıp ara ara eski bölümlerini izleyeceğim el mecbur. Kısa ama çok iyi bir iş olacak. Tabiki Star'ın da TV'den izlediğim son dizisi...

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Gerçekten ya.

Cidden bir dizi sadece kanal ve gün kurbanı olur mu ya, aklımı oynatacağım. Dediğin gibi performanslar da mükemmel. Neyse artık o sçb denen iğrenç dizi bittiğinde buraya yazıyorum bir yerde öyle bir sevineceğim ki. Yazık oldu o çürük ve senaryosu da p****k dizi yüzünden.

Yapacak bir şey yok. Döndürüp dolaştırıp ara ara eski bölümlerini izleyeceğim el mecbur. Kısa ama çok iyi bir iş olacak. Tabiki Star'ın da TV'den izlediğim son dizisi...
Seni Çok Bekledim, Özcan Deniz hatrına sezon sonuna kadar devam eder gibi ama bittiği gün cidden bende sevineceğim. Hem Sol Yanım bitti, hem Akrep oranlarını düşürdü.

Aradan biraz zaman geçtikten sonra bende tekrar başlarım. :(

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
Seni Çok Bekledim, Özcan Deniz hatrına sezon sonuna kadar devam eder gibi ama bittiği gün cidden bende sevineceğim. Hem Sol Yanım bitti, hem Akrep oranlarını düşürdü.

Aradan biraz zaman geçtikten sonra bende tekrar başlarım. :(
Kendisi çürük olan bir dizi 2 diziye öyle bir zarar verdi ki, yazık valla.

Ben de öyle yapacağım. O ilk havasını verir zannedersem. Bir de yılbaşında yayınlanan bölümü izleyememiştim. İzlemediğim iyi oldu o bölümü.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Mucize Doktor'un dünkü vakası güzeldi belli ki onun sayesinde yükselmiş. Ama senaryonun geri kalanı eskisi gibi değil umarım toparlanır demekten başka çarem yok. :(

Canım AB Alev Alev'in katil aklama çalışmalarına ne güzel cevap vermiş. Sosyal medya ve TV izleyicisinin aynı olmadığı gerçeğinden daha kaç kere tokat yiyecekler bilmiyorum. :A Camdaki Kız gelince kalan izleyicinin büyük kısmı da kaçar ve ba bay deriz artık. :A Güzelim kadroya yazık olacak. :(

Akrep'i yeşil alana al diyordun ama tüm gruplarda 2 reyting almış al sana yeşil. :A Senin ipinle kuyuya inende kabahat zaten. :A @kerem

Alev Alev'in senaristi başıma ağrılar giriyor senin yüzünden yeter artık diziyi mahvettin bir an önce senarist değişmeli, bu kadroyu bu diziyi hak etmiyorsun burcu musun nesin. Harcadın her şeyi. Acilen senaryo revizyonu şart, yoksa böyle giderse 2 ay sonra mayısta biter.

• Üzücü
Reactions: Aserat
Mucize Doktor harika bir yükseliş yaşamış. Yeni gelen tehdit için bu seviyelerde kalması iyi. Yine de sezon sonu güzel bir finalle bitirilmesi taraftarıyım.

Alev Alev her geçen bölüm erimeye devam ediyor. Gelecek sezonu olur diyordum ama bu gidişle sezon sonunu bile zor görecek gibi.

Reytinglerden görüyoruz ki Camdaki Kız'ın şov yapmaması için hiçbir neden yok. :A Bekliyoruz perşembenin kraliçesini. :bhr: :Z

EwNY79_WQAQcd3o

• Harika
Reactions: Turkuazz
Akrep'i yeşil alana al diyordun ama tüm gruplarda 2 reyting almış al sana yeşil. :A Senin ipinle kuyuya inende kabahat zaten. :A @kerem
Sarı alana aldığın Akrep göze batıyor da, her hafta 3 reyting alan hatta bu hafta dibi gören yeşil alandaki Hekimoğlu kadar da mı göze batmıyor yani? :A Ki kanalların durumuna göre tablo oluşturuyorum demiştin. Her yönden patladın yani. :A
------

@Aserat'ın övdüğü senaristten ne beklenir ki? :A Güzelim diziyi kendi elleriyle mahvetti. Tabii senarist değişirse belki yükselebilir ama fazla umut bağlamıyorum artık. Olan kadroya olacak. Doğru dürüst yazamıyorsan havlu atacaksın bu kadar basit.

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam
İki dizinin durumu gerçekten sıkıntılı...
Akrep ve Alev Alev.

Alev Alev daha şanslı Totalde gene 4 5 arası oranı var, diziyi izlemiyorum ama eski havası gitmiş olmalı ki yarı yarıya düşüsü gözüküyor.

Akrep ise durumu fena.. Sanırım erken final verecek

Mucize Doktor çok sağlam oran düzeltmiş. Demek ki kayda değer bir bölüm.

Son olarak BZÇ top atsınlar, ufo gelsin, Yıldırım çöksün.. Diziye birşey olmuyor 🤣😂

• Güldürdün
İki dizinin durumu gerçekten sıkıntılı...
Akrep ve Alev Alev.

Alev Alev daha şanslı Totalde gene 4 5 arası oranı var, diziyi izlemiyorum ama eski havası gitmiş olmalı ki yarı yarıya düşüsü gözüküyor.

Akrep ise durumu fena.. Sanırım erken final verecek

Mucize Doktor çok sağlam oran düzeltmiş. Demek ki kayda değer bir bölüm.

Son olarak BZÇ top atsınlar, ufo gelsin, Yıldırım çöksün.. Diziye birşey olmuyor 🤣😂
Abi,melun diziyi korona bile etkilemedi...

Sarı alana aldığın Akrep göze batıyor da, her hafta 3 reyting alan hatta bu hafta dibi gören yeşil alandaki Hekimoğlu kadar da mı göze batmıyor yani? :A Ki kanalların durumuna göre tablo oluşturuyorum demiştin. Her yönden patladın yani. :A
------

@Aserat'ın övdüğü senaristten ne beklenir ki? :A Güzelim diziyi kendi elleriyle mahvetti. Tabii senarist değişirse belki yükselebilir ama fazla umut bağlamıyorum artık. Olan kadroya olacak. Doğru dürüst yazamıyorsan havlu atacaksın bu kadar basit.
Senariste laf etme çünkü önceki işi gayet güzeldi. Ayrıca Alev Alev de özellikle ilk 10 bölümde çok iyi gitti sadece tek sorunu ilk zamanlarda olayları çok hızlı işleyip bir yerden sonra yazacak bir şey bulamaması. :A Bir de Çukur'un sevilmeyen snaristlerinden biri oraya geçmiş onun etkisi olabilir. :A

Senariste laf etme çünkü önceki işi gayet güzeldi. Ayrıca Alev Alev de özellikle ilk 10 bölümde çok iyi gitti sadece tek sorunu ilk zamanlarda olayları çok hızlı işleyip bir yerden sonra yazacak bir şey bulamaması. :A Bir de Çukur'un sevilmeyen snaristlerinden biri oraya geçmiş onun etkisi olabilir. :A
Haklısın, senaristin hiç suçu yok. :A Bütün kabahat Çukur'da hatta. :A

• Harika
MD doktor dalgalı reytinglerle yoluna devam ediyor

BZÇ bu sezon alıştık artık zirvede görmeye

Alev Alev ve Akrep'in reytingleri BZK ve CK için güzel haber.