11 Mart 2020 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    20
Neden düşmüş Öğretmen? Youtube de ilk bölüm 4M izlemişti, şaşırdım.

Ay sen kendini ne güzel kandırıyorsun öyle. Zemheri hep bu oranlarda gidip geldi. Öğretmen 10 dan 7 ye 6 ya düştü böyle sert bir düşüşü özetsiz oluşuna ve bölüm kısalığına bağlayamazsın

Evet ona bağlamam normal çünkü diğer diziler Öğretmen'den sonra iki saat daha devam etti ve izleyici de doğal olarak onlara geçti. Zaten dizilerin uzama nedeni de bu çünkü erken biten yapımlar her zaman izleyici kaptırıyor. Neyse bu haftalık SAHTE düşüşle sevin bakalım.

DEK izledim sanırım tek izleyen benim bu arada, dizi geçen hafta öğretmene verdiklerileri geri almış, gayet iyi oranlar, önümüzdeki dönemde Öğretmeni Dek geçecektir. Öğretmeni halen izlemedim ama aldığı tepkiler olumsuz etkilemiş demekki, rüzgarı çabuk söndü.

Öğretmen'e çok üzüldüm...

Dediğin gibi olsa bile böyle sert bir düşüş olmazdı. Herkes yükseleceğini düşünürken aksine çakılmış ve sende çok iyi bilirsin ki 2. bölümüyle düşüşe geçen dizinin ömrü uzun olmaz. O yüzden sana geçmişler olsun

Haftaya görüşürüz..

Tekrarları bu kadar iyi giden bir dizinin bu şekilde düşmesi ilginç gerçekten. Ben 13-14 bekliyordum.

Öğretmen’den tüm gruplarda 10 üstü reyting bekliyordum bu oranlar şok etti beni. Ama her yerde bu kadar konuşulan, tekrarları çok izlenen bir dizinin düşüş yaşamasını anlayamadım. Corona gündemine yorayım diyorum ama diğer diziler normalinde gitmiş o da olmuyor.

Tahminlerde yine patladım.

Ben hala ATV'nin şike ihtimalinde duruyorum zirve FOX'a gidince gerekli müdahale yapılıp itinayla şişirilmiş belli ki. Ne hikmetse Öğretmen bu kadar düşerken Osman da 2 küsür reyting artmış.

Reactions: Özgür
Ben hala ATV'nin şike ihtimalinde duruyorum zirve FOX'a gidince gerekli müdahale yapılıp itinayla şişirilmiş belli ki. Ne hikmetse Öğretmen bu kadar düşerken Osman da 2 küsür reyting artmış.
Haftalar sonra bu kadar artması tuhaf.

Reactions: Aserat
Resmen kenetlenip Kuruluş denilen diziyi izlemiş millet. 😱 Gece yayınlanan tekrarları 2+ oran alan, YouTube'da trendlerden inmeyen dizi bu kadar düşüş yaşamaz.

Resmen kenetlenip Kuruluş denilen diziyi izlemiş millet. 😱 Gece yayınlanan tekrarları 2+ oran alan, YouTube'da trendlerden inmeyen dizi bu kadar düşüş yaşamaz.

YouTube trendlerine girmeyen dizi yok ki. Kuruluş Osman da var orada, hatta Zalim İstanbul bile var. Sosyal medyayı baz almamak lazım.

Öğretmen'in düşmesine ben de şaşırdım açıkçası, Mucize Doktor'un yaptığı etkiyi bekliyordum ama olmamış. İlk bölümü merak faktörüyle çift haneli reytingler almış demek ki, devam etmek isteyecek kadar sevmemiş birçok televizyon izleyicisi. Bundan sonra bu ayarda gidecektir, hatta biraz daha düşebilir. Şaşırmam açıkçası.

Ayrıca ben üzülmedim, artık uzatmazlar. Tek sezonda bitirirler, biz de sonuna kadar keyfini çıkarırız.