The_Erinch
Favori Üye
Abi fena çakılmış dizi.Öğretmen
(Rekor artış bekliyorum)
Abi fena çakılmış dizi.Öğretmen
(Rekor artış bekliyorum)
Ay sen kendini ne güzel kandırıyorsun öyle. Zemheri hep bu oranlarda gidip geldi. Öğretmen 10 dan 7 ye 6 ya düştü böyle sert bir düşüşü özetsiz oluşuna ve bölüm kısalığına bağlayamazsınÖğretmen gibi bir dizi varken Şişik Osman'ı izleyenlerin Allah tepesinden baksın. Kesin ATV geçen hafta zirve gidince (hele ki FOX'a) reytingleri şişirdi yoksa tekrarları bu kadar iyi giden dizinin düşmesi tuhaf.
Ne patlaması be düşmüş haliyle bile 7 almış Zemheri'nin aksine. Ayrıca özetsizdi ve bölümü kısa olduğu için 21.45'te bitti yani diğer dizilerin başlamasından kısa süre sonra. Gelecek hafta özetli yayınla yine yükselir ve sana da yine bol bol şok olmak düşer.
Evet ona bağlamam normal çünkü diğer diziler Öğretmen'den sonra iki saat daha devam etti ve izleyici de doğal olarak onlara geçti. Zaten dizilerin uzama nedeni de bu çünkü erken biten yapımlar her zaman izleyici kaptırıyor. Neyse bu haftalık SAHTE düşüşle sevin bakalım.Ay sen kendini ne güzel kandırıyorsun öyle. Zemheri hep bu oranlarda gidip geldi. Öğretmen 10 dan 7 ye 6 ya düştü böyle sert bir düşüşü özetsiz oluşuna ve bölüm kısalığına bağlayamazsın
Dediğin gibi olsa bile böyle sert bir düşüş olmazdı. Herkes yükseleceğini düşünürken aksine çakılmış ve sende çok iyi bilirsin ki 2. bölümüyle düşüşe geçen dizinin ömrü uzun olmaz. O yüzden sana geçmişler olsunEvet ona bağlamam normal çünkü diğer diziler Öğretmen'den sonra iki saat daha devam etti ve izleyici de doğal olarak onlara geçti. Zaten dizilerin uzama nedeni de bu çünkü erken biten yapımlar her zaman izleyici kaptırıyor. Neyse bu haftalık SAHTE düşüşle sevin bakalım.
Dediğin gibi olsa bile böyle sert bir düşüş olmazdı. Herkes yükseleceğini düşünürken aksine çakılmış ve sende çok iyi bilirsin ki 2. bölümüyle düşüşe geçen dizinin ömrü uzun olmaz. O yüzden sana geçmişler olsun
Haftaya görüşürüz..
Ben hala ATV'nin şike ihtimalinde duruyorum zirve FOX'a gidince gerekli müdahale yapılıp itinayla şişirilmiş belli ki. Ne hikmetse Öğretmen bu kadar düşerken Osman da 2 küsür reyting artmış.Öğretmen’den tüm gruplarda 10 üstü reyting bekliyordum bu oranlar şok etti beni. Ama her yerde bu kadar konuşulan, tekrarları çok izlenen bir dizinin düşüş yaşamasını anlayamadım. Corona gündemine yorayım diyorum ama diğer diziler normalinde gitmiş o da olmuyor.
Tahminlerde yine patladım.
Haftalar sonra bu kadar artması tuhaf.Ben hala ATV'nin şike ihtimalinde duruyorum zirve FOX'a gidince gerekli müdahale yapılıp itinayla şişirilmiş belli ki. Ne hikmetse Öğretmen bu kadar düşerken Osman da 2 küsür reyting artmış.
Resmen kenetlenip Kuruluş denilen diziyi izlemiş millet. 😱 Gece yayınlanan tekrarları 2+ oran alan, YouTube'da trendlerden inmeyen dizi bu kadar düşüş yaşamaz.
O dizinin kitlesi pek reyting takip etmiyordur o yüzden kanal ve yapımcı kaynaklı olması daha yüksek. Neyse uzaya çıkarsalar bile Öğretmen'den kolay kurtulamayacaklar.Haftalar sonra bu kadar artması tuhaf.
Bu diziyi izlemesini yasaklıyorum sezon bitince izleyecek.@MEnes etkisi bir hafta gecikmeli de olsa göstermiş kendisini.