Mesele senin izleyip izlememen değil.Çalıkuşunu artık tvden izlemiyorum çarşamba günleri stajım oluyor çalıkuşu geç saatte bittiği için internetten izliyorum😉
Mesele senin izleyip izlememen değil.Çalıkuşunu artık tvden izlemiyorum çarşamba günleri stajım oluyor çalıkuşu geç saatte bittiği için internetten izliyorum😉
Çünkü Küçük Ağa`nın ilk bölümlerini pek beğenmemiştim.Ama geçen hafta Kurt Seyit`i beğenmeyince Küçük Ağa`yı izledimZamanında düşecek diye dalga geçtiğin diziyi izliyorsun ha.
Doğru yolu bulmuşsun o zaman.Çünkü Küçük Ağa`nın ilk bölümlerini pek beğenmemiştim.Ama geçen hafta Kurt Seyit`i beğenmeyince Küçük Ağa`yı izledim
Mesele senin izleyip izlememen değil.Ben diyorum ki Küçük Ağa istese bile fazla özet veremez çünkü Çalıkuşu'nun olması elini kolunu bağlıyor.
Geçen hafta Küçük Ağa A\B dizisi olduDoğru yolu bulmuşsun o zaman.
Ya arkadaşım bilip bilmeden yorumlar yapıyorsun.23 24 dk özet veriyorduşimdi ks ve şuranın önünü kesmek için özetten kaçıyor
Offf başladığından beri ilk kez özet vermiyor o da kurt seyit var diye bunu kabul etYa arkadaşım bilip bilmeden yorumlar yapıyorsun.Sadece bir hafta 30 dakika özet verdi o da Çalıkuşu yok diye. Geri kalan haftalarda en fazla 15 dakika özet verdi o da bir kere.
5-10 dk özet vermekle özet vermemek arasında pek bir fark yok. Sanki hep 21:00'da başlıyor yeni bölümü.Offf başladığından beri ilk kez özet vermiyor o da kurt seyit var diye bunu kabul et
Çok da iyi yapıyor, çok da güzel yapıyor.Offf başladığından beri ilk kez özet vermiyor o da kurt seyit var diye bunu kabul et
Bizzat ben ölçümü yaptım ATC deneklerine göre.kendin mi yaptın bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?