11 Mart 2014 Salı Reyting Sonuçları

Çalıkuşunu artık tvden izlemiyorum çarşamba günleri stajım oluyor çalıkuşu geç saatte bittiği için internetten izliyorum😉
Mesele senin izleyip izlememen değil.
Ben diyorum ki Küçük Ağa istese bile fazla özet veremez çünkü Çalıkuşu'nun olması elini kolunu bağlıyor.

Sübyan hastanelere düşecekmiş bu akşam oha bilmiyodum seyit 4'e düşer mi ki.

Mesele senin izleyip izlememen değil.
Ben diyorum ki Küçük Ağa istese bile fazla özet veremez çünkü Çalıkuşu'nun olması elini kolunu bağlıyor.
23 24 dk özet veriyordu
şimdi ks ve şuranın önünü kesmek için özetten kaçıyor

23 24 dk özet veriyordu
şimdi ks ve şuranın önünü kesmek için özetten kaçıyor
Ya arkadaşım bilip bilmeden yorumlar yapıyorsun.
Sadece bir hafta 30 dakika özet verdi o da Çalıkuşu yok diye. Geri kalan haftalarda en fazla 15 dakika özet verdi o da bir kere.

Kurt Seyit ve Şura özet reklam dönüşü 20:17

Kurt Seyit 23.30'da bitecekmiş 1 saat boşluğu olacak.

Ya arkadaşım bilip bilmeden yorumlar yapıyorsun.
Sadece bir hafta 30 dakika özet verdi o da Çalıkuşu yok diye. Geri kalan haftalarda en fazla 15 dakika özet verdi o da bir kere.
Offf başladığından beri ilk kez özet vermiyor o da kurt seyit var diye bunu kabul et

Offf başladığından beri ilk kez özet vermiyor o da kurt seyit var diye bunu kabul et
Çok da iyi yapıyor, çok da güzel yapıyor.

Star Kardeş Payını Perşembeye koyup AH`nin önünü kesmeyi planladığı gibi Kurt Seyiti de Salıya koydu ama nafile.

Sanki Küçük Ağa özetli başlasa Kurt Seyit fırtına estirecekti.

İyiki twitter çöktü anlık anlık yaşamayacaksınız şoku, sonuçları direkt görüp şoku direkt yaşasanız daha iyi.

Bizde açıldı.

20:00 - 20:15 #sbt #reyting'leri 1) KANALD: 5.98 2) SMNYL TV: 5.41 3) FOX: 3.87 4) ATV: 2.08 5) KANAL7: 1.99