Yok artık Erdoğan sahibine Feritim diyor.ne diye diyeyim star tv yandaş medya grubunda parlamıyor ki
Yok artık Erdoğan sahibine Feritim diyor.ne diye diyeyim star tv yandaş medya grubunda parlamıyor ki
olsun kösem her türlü ters teyyipeYok artık Erdoğan sahibine Feritim diyor.
yok tayyip osmanlıcı bi adam o yüzden ters gelmez ha sevişme sahnesi felan olursa orası ayrı sonuçta ümmetçi adamolsun kösem her türlü ters teyyipe
Dirilis izliyormusun?yok tayyip osmanlıcı bi adam o yüzden ters gelmez ha sevişme sahnesi felan olursa orası ayrı sonuçta ümmetçi adam
bu bölümde 10 a yakın şehzadenin cenazsei kalkacak 2 de halvet var teyyip yarına açıklama yaparyok tayyip osmanlıcı bi adam o yüzden ters gelmez ha sevişme sahnesi felan olursa orası ayrı sonuçta ümmetçi adam
ertuğrulumun başarısından kudur ohhh sefamm olsunişte bunlar hep şikeertuğrulla kara sevda bu oranları nasıl alıyor @Çiğdem- den çirkin başrolleri var esra bilgiç ve neslihan atagül (çiğdemden daha çirkin olmak çok zor iştir)
ne kudurucam be kösem çıktı yazma şimdi söverim senbi paçozertuğrulumun başarısından kudur ohhh sefamm olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?