Yok artık Erdoğan sahibine Feritim diyor.ne diye diyeyim star tv yandaş medya grubunda parlamıyor ki![]()
Yok artık Erdoğan sahibine Feritim diyor.ne diye diyeyim star tv yandaş medya grubunda parlamıyor ki![]()
olsun kösem her türlü ters teyyipeYok artık Erdoğan sahibine Feritim diyor.![]()
yok tayyip osmanlıcı bi adam o yüzden ters gelmez ha sevişme sahnesi felan olursa orası ayrı sonuçta ümmetçi adamolsun kösem her türlü ters teyyipe![]()
Dirilis izliyormusun?yok tayyip osmanlıcı bi adam o yüzden ters gelmez ha sevişme sahnesi felan olursa orası ayrı sonuçta ümmetçi adam
bu bölümde 10 a yakın şehzadenin cenazsei kalkacak 2 de halvet var teyyip yarına açıklama yaparyok tayyip osmanlıcı bi adam o yüzden ters gelmez ha sevişme sahnesi felan olursa orası ayrı sonuçta ümmetçi adam
ertuğrulumun başarısından kudur ohhh sefamm olsunişte bunlar hep şikeertuğrulla kara sevda bu oranları nasıl alıyor @Çiğdem- den çirkin başrolleri var esra bilgiç ve neslihan atagül (çiğdemden daha çirkin olmak çok zor iştir
)
ne kudurucam be kösem çıktı yazma şimdi söverim senbi paçozertuğrulumun başarısından kudur ohhh sefamm olsun![]()