ondan dizileri ilk bölümler hep 6-7-8 alıyikelebegin ruyasi 20 de olsa bile 5 ancak alirdi Kivanc Tatlitugda ben reyting gormuyorum bence ekranda olmasi gereken biri digil ozelikle dizide hic digil
bu tarz benim ve show haber kanalin gururu
son 2 yapımı da çok iyi başladı hikayeleri kötüydüondan dizileri ilk bölümler hep 6-7-8 alıyi
Aski memmu disinda goremedim vallah Oda Beren Saat Selcuk Yontem Ve Nebahet Cehre vardi die aliyodu Kıvanc son 2yapimida dusuk
@beyazsoy Emre KSS hakkında neler demiş öyle.son 2 yapımı da çok iyi başladı hikayeleri kötüydü) biri zaten rusların hikayesiydi dizi zaten ruslarda ilgi gördü bizim olmayanı neden izleyelim))
Diziye çok kaliteli güzel diyordun da ondan didim.onu takmiyim onun muhattabı pompy :CX
hala öyle diyorum bizim halka göre değil isimler değişmeliydi en başta dedim bunu daDiziye çok kaliteli güzel diyordun da ondan didim.Pompy olmadığına göre muhatabı sensin.
senin showun dizileri ödüllerden boş dönerken kıvanç kucaklayarak gidiyi ödülleri o yüzden oyunculuğnu tartışmam buradason 2 yapımı da çok iyi başladı hikayeleri kötüydü) biri zaten rusların hikayesiydi dizi zaten ruslarda ilgi gördü bizim olmayanı neden izleyelim))
İyi basliya bilirler sonucta dusuk izlenio 2side dusuk izlendi Vallahi Nedense Oyunculugunda Begenmiyorum O yuzde ne izliyom ne takib ediyom
hala diziyi savuniyim panpa merak etmeBu @xemrexxx bi öyle bi böyle reyting kötü gelince hemen çark eder)) KSS nin ilk bölümünde yuksek gelince bizim eleştirilerle nasıl dalga geçiyordu)))
Hala saviniyon ha)))))))))hala diziyi savuniyim panpa merak etmesadece körü körüne %100 savunan bir tip değilim hiçbir diziyi öyle savunmadım))
banlanıp da karar değiştirenlerden değiliz çok şükürHala saviniyon ha)))))))))
Hayatta değişmeyen tek değişimdir ama senin için söylenmemiş üstüne alma saki))))))banlanıp da karar değiştirenlerden değiliz çok şükür))
değişime maruz kalmayan yoktur panpaHayatta değişmeyen tek değişimdir ama senin için söylenmemiş üstüne alma saki))))))
Dönüşün evet Allah soyletti)))) yahuu ben iyiye iyi kötüye kotu derim bir bölüm kotuyse kötü derim. Mesela bu sezon kiraz mevsiminin ilk bölümünü kıyasıya eleştirdim ikinci bölüm iyi çıkınca övdüm değişen ben değil diziler ne yapayım senin gibi yanlista ısrar mi edeyim))))değişime maruz kalmayan yoktur panpabnm kastettiğim bülent ersoy tarzı keskin dönüşümXX
bu işin yanlışı doğrusu sana göre belli olmazDönüşün evet Allah soyletti)))) yahuu ben iyiye iyi kötüye kotu derim bir bölüm kotuyse kötü derim. Mesela bu sezon kiraz mevsiminin ilk bölümünü kıyasıya eleştirdim ikinci bölüm iyi çıkınca övdüm değişen ben değil diziler ne yapayım senin gibi yanlista ısrar mi edeyim))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?