11 Kasım 2014 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kelebegin ruyasi 20 de olsa bile 5 ancak alirdi Kivanc Tatlitugda ben reyting gormuyorum bence ekranda olmasi gereken biri digil ozelikle dizide hic digil

bu tarz benim ve show haber kanalin gururu

Kaderimin Yazıldığı Gün, 1 haftalık aradan hiç etkilenmemiş. Reytingleri çok iyi.
Küçük Ağa, yavaş yavaş zirveden uzaklaşacak. Hatta yakında Kanal D'nin gazabına uğrayanlardan bile olabilir.
Kelebeğin Rüyası, 22:30'da yayınlanmış ve reytingi oldukça kötü. Show bu filmi 20.00'de yayınlamalıydı.
TV 8'in reytingleri gitgide yükseliyor.
Ekip 1 özellikle ABC1 grubunda çok kötü bir sonuç almış.

ondan dizileri ilk bölümler hep 6-7-8 alıyi :X
Aski memmu disinda goremedim vallah Oda Beren Saat Selcuk Yontem Ve Nebahet Cehre vardi die aliyodu Kıvanc son 2yapimida dusuk

ondan dizileri ilk bölümler hep 6-7-8 alıyi :X
Aski memmu disinda goremedim vallah Oda Beren Saat Selcuk Yontem Ve Nebahet Cehre vardi die aliyodu Kıvanc son 2yapimida dusuk
son 2 yapımı da çok iyi başladı hikayeleri kötüydü:)) biri zaten rusların hikayesiydi dizi zaten ruslarda ilgi gördü bizim olmayanı neden izleyelim:)))

son 2 yapımı da çok iyi başladı hikayeleri kötüydü:)) biri zaten rusların hikayesiydi dizi zaten ruslarda ilgi gördü bizim olmayanı neden izleyelim:)))​
İyi basliya bilirler sonucta dusuk izlenio 2side dusuk izlendi Vallahi Nedense Oyunculugunda Begenmiyorum O yuzde ne izliyom ne takib ediyom

son 2 yapımı da çok iyi başladı hikayeleri kötüydü:)) biri zaten rusların hikayesiydi dizi zaten ruslarda ilgi gördü bizim olmayanı neden izleyelim:)))
İyi basliya bilirler sonucta dusuk izlenio 2side dusuk izlendi Vallahi Nedense Oyunculugunda Begenmiyorum O yuzde ne izliyom ne takib ediyom
senin showun dizileri ödüllerden boş dönerken kıvanç kucaklayarak gidiyi ödülleri o yüzden oyunculuğnu tartışmam burada:X

düşük gitmeleri önemli değil senin dediğin kıvançın reytingiyok değil miydi reytingi olmasa dizileri neden iyi başlasın hep :X

değişime maruz kalmayan yoktur panpa :X bnm kastettiğim bülent ersoy tarzı keskin dönüşüm:XXX
Dönüşün evet Allah soyletti)))) yahuu ben iyiye iyi kötüye kotu derim bir bölüm kotuyse kötü derim. Mesela bu sezon kiraz mevsiminin ilk bölümünü kıyasıya eleştirdim ikinci bölüm iyi çıkınca övdüm değişen ben değil diziler ne yapayım senin gibi yanlista ısrar mi edeyim))))

Dönüşün evet Allah soyletti)))) yahuu ben iyiye iyi kötüye kotu derim bir bölüm kotuyse kötü derim. Mesela bu sezon kiraz mevsiminin ilk bölümünü kıyasıya eleştirdim ikinci bölüm iyi çıkınca övdüm değişen ben değil diziler ne yapayım senin gibi yanlista ısrar mi edeyim))))
bu işin yanlışı doğrusu sana göre belli olmaz:))) tey yo amcayı övse en berbat oyunculara da sahip olsa översin:)))