vermesin tabi bu reyting oyunlarına girmenin zamanı geldi derkene reklama girdi 21.20Kayıp 80 dakikadır reklam vermeyerek rekora doğru koşuyor!
kaliteli olmak başka kalite timsaşi olmak başka kalite timsali olmak için fevkaladenin fevkinde bir senaryo gerekir,üstüne iyi oyuncular,üstüne yönetmenZaten Ay Yapım'ın Aşkı Memnu'sunu ce Ezel'ini harici bi şeyi izlemedim o yüzden yorum yok. Pis gülmemim sebebi bazen yorumlarda Karadayı kalite timsali oluyor o sebeplen.
Pis Yedili.
yalan mı arkadaşnesi kışkırtıcı açın bakın kuzey güney 40.bölüm ali nin ölümü karadayı 39.bölüm çitlembik in ölümü fark görürseniz söyleyin
o günün reyting konusuna git görürsün nasıl öldüğünü anlattılar bir birarkadaş kuzey güneyi izlemezem kandıracaksın beni.
ne alaka ordaki alinin ölümüyle burdaki baharın ölümü
ne alaka kadın daha 2 hafta önce falc getirtti evekayıpta arka soakklardan sonra imana geldi )))) onlarda kebser nas sureleri oku dendi hocaya gittiler ))) reyting sen nelere kadirsin baktık reyting alamıyoruz taklada atarız diyorlar))
alakayı sen yazmışın işte )) falcı getir sonra hacı hocaya git kevser nas suleri oku ))) kısacası dini degerler reyting aldıgını düşünen kanal d rota çevirdi işte ))) @pompy ayrıntılı anlatsın sana ))ne alaka kadın daha 2 hafta önce falc getirtti eve
maşallah maşallahalakayı sen yazmışın işte )) falcı getir sonra hacı hocaya git kevser nas suleri oku ))) kısacası dini degerler reyting aldıgını düşünen kanal d rota çevirdi işte ))) @pompy ayrıntılı anlatsın sana ))
Bunlar işte osmanlıda olan durumlar papa devirmek için büycü felan gönderirdialakayı sen yazmışın işte )) falcı getir sonra hacı hocaya git kevser nas suleri oku ))) kısacası dini degerler reyting aldıgını düşünen kanal d rota çevirdi işte ))) @pompy ayrıntılı anlatsın sana ))
3'üde varkaliteli olmak başka kalite timsaşi olmak başka kalite timsali olmak için fevkaladenin fevkinde bir senaryo gerekir,üstüne iyi oyuncular,üstüne yönetmen3 ünü bulurlarsa anca kalite timsali olabilirler
Yayınlanan yeni bölümün final sahnesinde Barut Necdet'in "Bir gün içinde çok sevdiğin biri ölecek" tehdidi Mahir Kara'yı ve ekran başındaki izleyenleri şoke etti.kayıpın tekrar 3 reytingden 2 reytinge düşeceğini önceki mesajlarımda yazmıştım
çünkü o ses ve karadayı reklamdayken görür 3 reytingi başka türlü çok zor
senaryo baştan iptal3'üde varHadi senaryodan dem vuruyorsun onu saymasan bile 3'de2'si var yeterde artar
Kebser değil o tövbe Yarabbim Kevser Suresi olacak.Eğer kebser birinin ismi ise ben bilmiyorum hiç duymadım kebserkayıpta arka soakklardan sonra imana geldi )))) onlarda kebser nas sureleri oku dendi hocaya gittiler ))) reyting sen nelere kadirsin baktık reyting alamıyoruz taklada atarız diyorlar))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?