11 Kasım 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

gerçekçi oluyor bence uyarladığı romanalrın çoğu eski zamana ait
şimdi aşk ı memnu da nihal 13-14 yaşında olsa beşir arap olsa kim izler
Ama o 2 sezonluk güzel bir uyarlamayadı YP gibi bir roman 6 , 7 sezon uyarlanırsa ben o dizide efsane aramam para için uzatıldığı açık yani.

Ama o 2 sezonluk güzel bir uyarlamayadı YP gibi bir roman 6 , 7 sezon uyarlanırsa ben o dizide efsane aramam para için uzatıldığı açık yani.
türkiyede 3 sezondan fazla süren her iş para içindir ya as gibi birbirinden bağımsız olacak bölümler ya da my gibi uzun süreceği belli olacak

o ses teki akşam çıkan yarışmacılar ve sesler muhteşemdi reytinglerde total 12.2 ye yükselmiş abde 13.05 uçuyo o ses

karadayı totalde 10.67 reytinge abde 10.21e yükselmiş çok iyi gidiyo dizi tebrikler

recep ivedik 2 nekadar yayınlandı ama hala totalde 4.68 reyting ab 4.12 alabiliyo
kayıp total 2.63 reyting ab 3.06 alabilmiş yakında final yapar

Son düzenleme:
Kanal D Kayıp'a yanlış strateji uygulamış. 19.45'de dizi mi başlarmış, hele bir de yeni gününde yayınlanıyorsa.

20.30 gibi başlasa en azından ilk 20'ye girerdi.

kanal d kayıpı 23.15'e kadar yayınlayıp arkasınada galip derviş dizisini koymalıydı
22.30-23:00 arası boşluktan faydalanıp 4 reytingleri görebilirdi kayıp

Kayıp çok kötü gitmiş Kanal D mundar etti güzelim diziyi.

Acun'a ve Karadayı'ya tebrikler.

Recep yine iyi gitmiş helal olsun tebrikler yalnız Kanal D'de ki film niye düşük almış anlamadım.

Heye Canlı ve Süperman idare eder oranlar almış Show TV için.

İrfan şahin Mesut yardanda Yardım isteyebilir yAda Camide ceksinler Şİşli camisi olur orda duaya gitsinler başka türlü yükselemez

teroinin yüzde 50 si tuttu bu hafta aşk da yükselirse tamadır
@Forumdash
Yukselecek diyip durdugun bumuydu
Bende AB 11'leri görür diyordum

pazartesiye pek katılmıyorum o ses düellolarda acayip düşüyordu aynı düşüşü yaşarsa yeni bir program iş yapabilir

O ses bu sene elemeler bitince düşmez. Zira 3 haftadır aniden AB'si 13'lere çıktı bu da ne demek? denekler değişti. Denekler sanırım 6 ayda bir değişiyor yada 3 ayda bir😕 Şuanki denekler star'cılara gitmiş. Beni Affet bile ilk 5'te.

Tamam izle la
En azından başka diziler gibi karakteri isim olarak değiştirip ama rol/senaryo olarak aynı şeyleri izlemiyoruz
Bunu yapan yapım şirketleri de var hacı

demek ki ederi 11 in altımış
zaten ay yapım dizisi olarak 2.sezonda totalleştiyse sorun var demektir

yine de bir düşüş olabilir
karadayıya gün doğar belki

haangi diziler lo onlar açık konuş

demek ki ederi 11 in altımış
zaten ay yapım dizisi olarak 2.sezonda totalleştiyse sorun var demektir

yine de bir düşüş olabilir
karadayıya gün doğar belki

haangi diziler lo onlar açık konuş
Diziden zaten en fazla 11 bekliyorum fazlası benim içinde hayalcilik olur. Dizi hiç kimsenin yapamadiğini yapıyor 2 saati aşıyor
Millet "bi 15 dakka daha izlemesem de olur gece 12 de bitiyor nasılsa" diyor
O sesin yaşayacaği düşüş AB 8-9'lara düşmez bence 😕

çalıkuşu da 2 saati aşiyi

2 saati aşmak maharet mi 2x80=160 saat ne senaryo kalır ne oyunculuk düzgün

kayıp reklamsız gitmesine rağmen 3 anca almış, bu saatten sonra yükselemez bu dizi..
karadayıya hey maşallah 23.54 de bitmiş
gören der ki yarışma programı, ona rağmen geçememiş o sesi

o ses yine 1.