Yok Revan Ay Yapım'ı övmüş bende o kusurunu belirttim oda parayı düşünüyor yani.ne yapsınlar leyla romandaki gibi araba mı kçasın
Yok Revan Ay Yapım'ı övmüş bende o kusurunu belirttim oda parayı düşünüyor yani.ne yapsınlar leyla romandaki gibi araba mı kçasın
gerçekçi oluyor bence uyarladığı romanalrın çoğu eski zamana aitYok Revan Ay Yapım'ı övmüş bende o kusurunu belirttim oda parayı düşünüyor yani.
Ama o 2 sezonluk güzel bir uyarlamayadı YP gibi bir roman 6 , 7 sezon uyarlanırsa ben o dizide efsane aramam para için uzatıldığı açık yani.gerçekçi oluyor bence uyarladığı romanalrın çoğu eski zamana aitşimdi aşk ı memnu da nihal 13-14 yaşında olsa beşir arap olsa kim izler
türkiyede 3 sezondan fazla süren her iş para içindir ya as gibi birbirinden bağımsız olacak bölümler ya da my gibi uzun süreceği belli olacakAma o 2 sezonluk güzel bir uyarlamayadı YP gibi bir roman 6 , 7 sezon uyarlanırsa ben o dizide efsane aramam para için uzatıldığı açık yani.
İrfan şahin Mesut yardanda Yardım isteyebilir yAda Camide ceksinler Şİşli camisi olur orda duaya gitsinler başka türlü yükselemez
Yukselecek diyip durdugun bumuyduteroinin yüzde 50 si tuttu bu hafta aşk da yükselirse tamadır@Forumdash
pazartesiye pek katılmıyorum o ses düellolarda acayip düşüyordu aynı düşüşü yaşarsa yeni bir program iş yapabilir
Tamam izle latamam ZENGİNLER gömleklerine isimlerini yazdırabilirler ama bu o gömleklerin senaryoda aynı amaçla ortaya çıkmasını gerektirmezaynı yapım şirketi birer yıl arayla iki dizikaradayı yı İZLESİEM DİĞER dizilerden neler bulurum Allah bilir
demek ki ederi 11 in altımışYukselecek diyip durdugun bumuyduBende AB 11'leri görür diyordum
O ses bu sene elemeler bitince düşmez. Zira 3 haftadır aniden AB'si 13'lere çıktı bu da ne demek? denekler değişti. Denekler sanırım 6 ayda bir değişiyor yada 3 ayda bir😕 Şuanki denekler star'cılara gitmiş. Beni Affet bile ilk 5'te.
Tamam izle laEn azından başka diziler gibi karakteri isim olarak değiştirip ama rol/senaryo olarak aynı şeyleri izlemiyoruzBunu yapan yapım şirketleri de var hacı
Diziden zaten en fazla 11 bekliyorum fazlası benim içinde hayalcilik olur. Dizi hiç kimsenin yapamadiğini yapıyor 2 saati aşıyordemek ki ederi 11 in altımışzaten ay yapım dizisi olarak 2.sezonda totalleştiyse sorun var demektir
yine de bir düşüş olabilirkaradayıya gün doğar belki
haangi diziler lo onlar açık konuş
çalıkuşu da 2 saati aşiyiDiziden zaten en fazla 11 bekliyorum fazlası benim içinde hayalcilik olur. Dizi hiç kimsenin yapamadiğini yapıyor 2 saati aşıyorMillet "bi 15 dakka daha izlemesem de olur gece 12 de bitiyor nasılsa" diyorO sesin yaşayacaği düşüş AB 8-9'lara düşmez bence 😕
Maharet değil işteçalıkuşu da 2 saati aşiyi
2 saati aşmak maharet mi 2x80=160 saat ne senaryo kalır ne oyunculuk düzgün
nerede öyle dizilerMaharet değil işteŞimdiki maharetler 60-70 dklık diziÖyle olunca ayakta bile alkışlıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?