11 Kasım 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

O Ses iki grupta da zirvede yer almış. Galiba Totalde aldığı en yüksek oran bu. Helal olsun.

Karadayı yine müthiş gitmiş. Yükselerek iki grupta da çift rakama ulaşmış.

Yapımcılar, senaristler ikiye ayrılır. Birisi diziyi yapar, reklam aralarında para kazanmak için, ki bu diziler 2 eytinge düşüp suyu çekilene kadar devam eder.

Diğeri ise bu işi aşkla yapar. Dizi efsane olsun diye onu tadında bitirir. Para kazanmak yerine diziyi efsaneleştirmeyi seçer. Ay Yapım bu yapımlardan. Dizilerini her zaman tadında bitiriyor. 23 reytingle biten Yaprak Dökümü, 27 reytingle biten Aşkı Memnu bunlara örnek. Umarım Karadayı da sene sonunda 13-15 reytingle final yapar. Efsaneler sırasına çoktan adını yazdırdı.

Vay vay vay O Ses yine şov yapmış esmiş coşmuş.

O Ses Vadi'ye yetişti.

Bi O Ses Bi de Vadi... Başka bu reytingleri görebilen yok.

Tuğçe diye bi kız vardı dün akşam süperdi bu sezonun Ayda'sı olacak. Mükemmel bi sesi var. Acun ve jüri şaştı kaldı zaten kıza.

Kayıp yeni gününde dip yapmış, boy bile verememiş.

Sorun çok da Karadayı'dan şikayet etme istersen.
İki grupta da 10+ alıyor daha ne istiyorsun?
Kanal D'nin en fazla aldığı oran totalde 6.6 küsür, ab'de 8.4.( Yaz sezonunu saymazsak).

TOTAL'den memnunum, AB'nin biraz daha yükselmesi gerek. 11'leri hak ediyor dizi AB'de

TOTAL'den memnunum, AB'nin biraz daha yükselmesi gerek. 11'leri hak ediyor dizi AB'de
O Ses Düellolar ve Survivor başlayınca totalde 10 küsür, ab'de 11 küsür alır bence Karadayı.
Fazlasını da beklememek lazım artık.

karadayı muhteşem gitmiş tıfıl gelinide geçmiş totalde helal olsun

yaprak dökümü ne tat ne tat reşat nuri mezarında ters döndürdüler))) aşkı menu devam edecekti rtükten ceza bombandımanı yiyince geri adım attılar tabi bunlar agb reytingleri gerçek reytingi neydi fianal öncesi bilemiyeceğiz malum yaprak dökümü milli maçları bile ikiye katlardı gelde inanan o sonuçlara ))))[/quote]

[/quote]
farkında değilsin galiba kumanda hala kadınların elinde küçük gelin,karagül,medcezir son dönemde tutan her iş onlara hitap ediyor
ayeıca ikiye katladıklarnı sanmıyorum sadece geçmiştir

TOTAL - AB geçen haftaki sonuçlarla farklar
O ses Türkiye +0.69 | -0.56
Karadayı +0.84 | +0.22
Beni Böyle Sev -0.01 | -0.05
Kayıp | pazartesinde ilk haftası

Son düzenleme:
Daha iyilerini de hakediyor ama neyse yeterli dizi için.

farkında değilsin galiba kumanda hala kadınların elinde küçük gelin,karagül,medcezir son dönemde tutan her iş onlara hitap ediyor
Maçların yarısını alan dizi kaç tane))) Kumanda erkekte ve ergende kadınlar ondan fırsat bulunca alıyor)) yaparak dökümü bırak ikiyi üçe kapladığı oluyordu)))

Maçların yarısını alan dizi kaç tane))) Kumanda erkekte ve ergende kadınlar ondan fırsat bulunca alıyor)) yaparak dökümü bırak ikiyi üçe kapladığı oluyordu)))[/quote]
o da tns nin ayıbı :
)))))))

milli takımda bir ferhunde vardı da millet mi izlemedi

karadayı tahmin ettiğim gibi iki grubtada 10 reyting barajını geçmiş

Recep İvedik 2 onlarca kez yayınlanmasına rağmen 4.68 reyting alarak muhteşem gitmiş.

Esra Erol'la 3.81 reyting alarak çok iyi gitmiş.

Deniz Yıldızı ve Unutma Beni de muhteşem gitmişler.

Çocuklar Duymasın ise 2.71 alarak iyi gitmeyi başarmış fakat bugün daha da artış yaşayacaktır dizi.

o ses çok iyi gitmiş vadiye kafa tutuyo 12 yi geçmiş totalde vay be

karadayı 10 u geçmiş gayet iyi gidiyo dün izleyemedim haftaya da izleyemem ondan sonra izlerim ancak

Katılıyorum yalnız Yaprak Dökümü konu dışına çıktı yapımcı para için romanı ne hale getirdi....