11 Kasım 2012 Pazar Reyting Sonuçları

BBEB'n bu anlıkta düşme nedeni belli oldu, pek heyacanlı olmayan bir oyun var, bardak çekme...

- - - Ekleme - - -

anladınız kremin yükseleceğini şimdiden reklam bahanesine sığınıyorsunuz
))

Krem Kanal D'yi reklamda geçerse helal olsun.

Aksini söyleyen yok...

Ama Acun da 20:00'de yeni bölüme girseydi o da başlarda düşük alırdı büyük ihtimalle, BBEB saat olarak zaten dezavantajlı, bahane olarak söylemiyorum, bu ortada...
Aslında BBEB de bölebilir yarışmayı. İlk başlarda yarışan çiftleri belirleme oyunu var ya, o çok heyecansız. O kısmı başlıyor gibi bölebilir aslında. Ama bölmüyor. Kanal D`nin Prime Time`da program böldüğünü görmedim. Hiçbir zaman görmedim aslında. Gözümden kaçırmışsam gösterebilirsiniz

- - - Ekleme - - -

Aksini söyleyen yok...

Ama Acun da 20:00'de yeni bölüme girseydi o da başlarda düşük alırdı büyük ihtimalle, BBEB saat olarak zaten dezavantajlı, bahane olarak söylemiyorum, bu ortada...
Aslında BBEB de bölebilir yarışmayı. İlk başlarda yarışan çiftleri belirleme oyunu var ya, o çok heyecansız. O kısmı başlıyor gibi bölebilir aslında. Ama bölmüyor. Kanal D`nin Prime Time`da program böldüğünü görmedim. Hiçbir zaman görmedim aslında. Gözümden kaçırmışsam gösterebilirsiniz

Kanal D çok uzun yıllardır program bölmüyor...

Yalnız yakın bir zaman önce Doktorum programının sadece 1 günlüğüne birkaç parçaya bölündüğünü gördüm, sanırım program Kanal D'ye sormadan iş çevirdi.

kanal d nesini bölcek yeni bölüm başlatıyo direk acun özetle başlıyo

Rating Kurdu ‏<s>@</s>RatingKurdu Kanal D ve Star birlkte reklama çıktılar Krem dizisi totalde 5.25, AB'de 4 ratingi yükseldi

Arada 7 dakika vardı, izninizle yuh diyeceğim.

- - - Ekleme - - -

kanal d nesini bölcek yeni bölüm başlatıyo direk acun özetle başlıyo

Bölsün diyen yok zaten, bölünmemeli.

Acun da tam yeni bölüm başlarken bölmeli...

22:30 - 22:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 9.04 , 2) KANALD: 6.43 , 3) ATV: 4.58 , 4) TRT1: 4.05 , 5) FOX: 2.62

Acun'da hasta biri çıktı sahneye, Allah acil şifalar versin, hastalıkları düşününce çok boş işlerle uğraşıyoruz artık, reyting hiç bir şey.

Eylül ayından bi mesaj buldum

adam4
Bana göre sezon daha tam olarak başlamadı.
BBEB iyi gitmesi normal Pazar günü millet eğlenceli birşeyler arıyor sıcagın etkisiyle İlker'dede bu fazlasıyla var.Aynı şekilde Acunun programıda öyle.
Kış geldimi görürüm BBEB'i 5 reytingle Kanal D babasını durdurmaz hafta sonu.

RevaN
Alıntı:

adam4 Nickli Üyeden Alıntı

Bana göre sezon daha tam olarak başlamadı.
BBEB iyi gitmesi normal Pazar günü millet eğlenceli birşeyler arıyor sıcagın etkisiyle İlker'dede bu fazlasıyla var.Aynı şekilde Acunun programıda öyle.
Kış geldimi görürüm BBEB'i 5 reytingle Kanal D babasını durdurmaz hafta sonu.

Sen de her hafta bugün düşeek diyorsun BBEB düşmeyince de hemen bahane buluyorsun
Aksine kış gelince herkes evde olur daha fazla izlenir. Güldürdün Valla. Haziran gelince de kışın herkes evdeyei yaz olsun da gôrürüm ben BBEB'i diyeceksin herhalde

adam4
Alıntı:

RevaN Nickli Üyeden Alıntı

Sen de her hafta bugün düşeek diyorsun BBEB düşmeyince de hemen bahane buluyorsun
Aksine kış gelince herkes evde olur daha fazla izlenir. Güldürdün Valla. Haziran gelince de kışın herkes evdeyei yaz olsun da gôrürüm ben BBEB'i diyeceksin herhalde

İyi düşmesin.Gerek yok zaten daha ne kadar düşebilirki.
4 reytingle fazla yaşamaz zaten.Düşmesine gerekte yok.
Bir Şanslı Masa faciası daha görücez sizin anlıyacağınız.

Ne kadar haklıymışım. Kış geldi daha da yükseldi

Krem'in bitme ihtimali artik yok bence

esımbılır son kısmını ızledım kadınları erkeklerın uzerıne ıstıflıyolar