11 Haziran 2013 Salı Reyting Sonuçları

Öbgzk her iki gruptada esip gürlemiş ve 1. Olmuş :kiki:
survivor 2. Likte yetinmiş.
biü hafif yükselmiş ama çokta iyi değil

SBT'ye göre ise ;

Bir Aşk Hikayesi 8.olarak 4.02 reyting almış, harika :)

Rakiplerin hepsi birbirine yakın o yüzden biri daha yüksek alıp sıyrılamıyor.. Misal çarşamba my'nin karşısında ki rakipler my kadar baskın olamadıkları için my hemen farkı açabilir ama salı da böyle bi durum yok.. Salı pazartesiden de çok zor, görüldüğü gibi survivor pzt 8 lerde alıyor bugün ise 6 larda bi rakam almış...

- - - Ekleme - - -

ÖBGZK her iki gruptada lider olmus süper :D

final'de 7 üstü alir insallah :)

8 ve üstü bekliyorum ben :)

Öyle Bir Geçer Zaman Ki finale bir kala iki grupta da zirvede yer almış. Gönül ister ki, final bölümü 10 reytingi geçsin. :)

Survivor Ünsüzler Gönülsüzler sabah namazında bitmesine rağmen 2. olmuş. Körolasıca beni hep yanıltıyor tahminlerimde. :kiki:

Benim İçin Üzülme yükselmiş totalde biraz yükselmiş, A/B`de beni yanıltmış ben 3 alır diyordum 2`de kalmış. Dün vurulan vurulana, cenazeler bitmek bilmemiş herhalde o yüzden totalde yükselmiş.

Seksenler iki grupta da özellikle de A/B`de büyük düşüş yaşamış. Yaz geldiği için komedileri düşmesi doğal aslında da SBT`de hala uçuyor. :)

FOX'un gündüz kuşağında lider dizisi Unutma Beni 26,1 share alarak kanalını yine mutlu etmiş :)

@yakup Bence şu an en zorlu gün Pazartesi. Perşembe de zorluydu ama sezon finali gitti yapımlar.

Survivor`un Pazartesi daha fazla yüksek almasının nedeni eleme olması ve artı olarak dün Alex geldi o yüzden. Yoksa Salı Pazartesiden kolay bir gün bence.

Her şeyden önce Pazartesi 3 güçlü A/B yapımı var. Biri 10+, diğerler 7-8 alıyor ama Salı iki 6 reyting alan yapım var.

dün bu kadar yüksek almasının nedeni alexmiş meğersem bugün dokunulmazlık oyuna olmasına rağmen düşük almış survıvor

Survivor artik miladini doldurdu. Bir an önce finale gitsin. Haftada iki kisi elesinler, ondan sonraki hafta da final :D cok bile yayinlaniyor.

@yakup Bence şu an en zorlu gün Pazartesi. Perşembe de zorluydu ama sezon finali gitti yapımlar.

Survivor`un Pazartesi daha fazla yüksek almasının nedeni eleme olması ve artı olarak dün Alex geldi o yüzden. Yoksa Salı Pazartesiden kolay bir gün bence.

Her şeyden önce Pazartesi 3 güçlü A/B yapımı var. Biri 10+, diğerler 7-8 alıyor ama Salı iki 6 reyting alan yapım var.

Bi bu hafta pzt günü birisi elendi, önce ki haftalarda ada konseyi pazar olurdu ve elenme günü salı oluyordu. Ve yine pzt ve salı günleri ödül oluyodu. Önem derecelerine baktığımızda bölümlerin salı günkü olanı daha heycanlı olmasına rağmen hep düşük alıyodu pzt'den. Hem dün dokunulmazlık oyunu olmuş, finale kalanlar kesinleşmiş gibi.. Bu oyunlar survivorun en eğlenceli, rağbet gören oyunları ama salı günkü zorluktan pekte rağbet bulunmamış :)

- - - Ekleme - - -

Survivor artik miladini doldurdu. Bir an önce finale gitsin. Haftada iki kisi elesinler, ondan sonraki hafta da final :D cok bile yayinlaniyor.

İnan duygu için zor katlanıyodum ümit ve acunu görmeye. Duygudan sonra zincirlerimi kırdım adeta, dirhem bakmıyorum :d

Bi bu hafta pzt günü birisi elendi, önce ki haftalarda ada konseyi pazar olurdu ve elenme günü salı oluyordu. Ve yine pzt ve salı günleri ödül oluyodu. Önem derecelerine baktığımızda bölümlerin salı günkü olanı daha heycanlı olmasına rağmen hep düşük alıyodu pzt'den. Hem dün dokunulmazlık oyunu olmuş, finale kalanlar kesinleşmiş gibi.. Bu oyunlar survivorun en eğlenceli, rağbet gören oyunları ama salı günkü zorluktan pekte rağbet bulunmamış :)
Bu Salı eleme yokmuş o yüzden düşük olması normal bence.

Aslında baktığımız zaman bir günün çizgisinde gidiyor bütün yapımlar. Mesela Karadayı ortalama 10 alıyor o reklama girdiği an en az 5 reytingi Survivor kapıyor. Baktığımız zaman güçlü bir günde Survivor`un düşük gelmesi imkansız. Çünkü, reklamlardan da bir şeyler kapıyor. Zayıf bir günde hiç kimseden bir şey kapamıyor bu bariz belli oluyor. Özellikle de yazın oluyor bu olay.

Cumartesi-Pazar boş bir gün. Acunun sadece kendi kitlesi izliyor. Ama Pazartesi Karadayı, Yalan Dünya reklamlarından da reyting kapabiliyor.

Mesela gelecek hafta ÖBGZK finaliyle 8-9 alsa Survivor da yükseleck 7 olacak.

Aslında karışık bir mesele. Bazen oluyor bazen olmuyor. Ama şu bir gerçek ki, Pazartesi en güçlü gün şu an. Kendin biliyorsun ki, Acun bile A/B`de 3. oldu bir kaç hafta Pazartesi. :)

Bu Salı eleme yokmuş o yüzden düşük olması normal bence.

Aslında baktığımız zaman bir günün çizgisinde gidiyor bütün yapımlar. Mesela Karadayı ortalama 10 alıyor o reklama girdiği an en az 5 reytingi Survivor kapıyor. Baktığımız zaman güçlü bir günde Survivor`un düşük gelmesi imkansız. Çünkü, reklamlardan da bir şeyler kapıyor. Zayıf bir günde hiç kimseden bir şey kapamıyor bu bariz belli oluyor. Özellikle de yazın oluyor bu olay.

Cumartesi-Pazar boş bir gün. Acunun sadece kendi kitlesi izliyor. Ama Pazartesi Karadayı, Yalan Dünya reklamlarından da reyting kapabiliyor.

Mesela gelecek hafta ÖBGZK finaliyle 8-9 alsa Survivor da yükseleck 7 olacak.

Aslında karışık bir mesele. Bazen oluyor bazen olmuyor. Ama şu bir gerçek ki, Pazartesi en güçlü gün şu an. Kendin biliyorsun ki, Acun bile A/B`de 3. oldu bir kaç hafta Pazartesi. :)

Ama o 3. Olma durumu milyonere bağlı birazda, milyonerde yüksek soruya gelen yarışmacı olunca anında fırlıyor reytingler. Ama şu bi gerçek ki pazartesinin ab'si, salı'nın toteli daha güçlü baktığımızda :)

Ama o 3. Olma durumu milyonere bağlı birazda, milyonerde yüksek soruya gelen yarışmacı olunca anında fırlıyor reytingler. Ama şu bi gerçek ki pazartesinin ab'si, salı'nın toteli daha güçlü baktığımızda :)
Sadece Kim Milyoner Olmak İster`i kastetmedim.

Acun Pazartesi bir oyun koyunca yani eleme falan olmayınca Yalan Dünya da geçiyordu Survivor`u. Hem de Yalan Dünya 23.00 ya da 23.15 gibi bitiyordu ama Acun 23.50`de bitiyordu.

Hatta Yalan Dünya farkı açınca Acun 2 oyuna çıkardı. Bir de dikkat edersen ondan beri her Pazartesi bir ünlü getiriyor sırf reyting için. O da işini biliyor.

[TABLE="class: cms_table_rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]BIR ASK HIKAYESI[/TD]
[TD]FOX TV[/TD]
[TD]21:14:58[/TD]
[TD]00:18:04[/TD]
[TD]2,87[/TD]
[TD]8,59
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bir Aşk Hikayesi İlk başta 30. olan bir yapım için harika reytingler alıyor haftaya benim için üzülme'de yok İnşallah daha da yükselicek

Sadece Kim Milyoner Olmak İster`i kastetmedim.

Acun Pazartesi bir oyun koyunca yani eleme falan olmayınca Yalan Dünya da geçiyordu Survivor`u. Hem de Yalan Dünya 23.00 ya da 23.15 gibi bitiyordu ama Acun 23.50`de bitiyordu.

Hatta Yalan Dünya farkı açınca Acun 2 oyuna çıkardı. Bir de dikkat edersen ondan beri her Pazartesi bir ünlü getiriyor sırf reyting için. O da işini biliyor.

Reyting'in değişen şekillerine göre acun adım attı her hafta. Şu da var o iki oyun sadece 2 hafta falan oldu sonra tek oyun devam edildi sadece ünlü ödülleri ile yetinde pzt günü.

survivor seneye tekrar 3 gül olsun hatta 2 gün bile olabilir 4 gün olunca sıkıcı bir hal almaya başladı yavaş yavaş izlenilirliğini kaybetmete başlar

1.olan 7 yi görememiş 😱
unutma beni seksenelr i geçmiş,hakkıdır :D
kmoi az zorlasa zirveyi alır
aşk hikayesi aynı
ab si 2.5 bir dizi atv ye yakışmıyor