Gündüz kuşağı ile geipde ne yapacak. Bir tek Çarşambasıyla yerle bir eder Star Foxu
cumada öle
pazarda öle salıda öle
cumartesi ve pazartesi fox totalde geçio ab yine geride kaliyor
Gündüz kuşağı ile geipde ne yapacak. Bir tek Çarşambasıyla yerle bir eder Star Foxu
Boş ver kreys ya. Ben hiç bir zaman taraf tutmam ama Starın Foxla kıyaslanması bile hata. Ne olduğu belli değil Foxun yayın akışında. Her gün bir şey yayınlıyor. Bir tek Pazartesi ve Cumartesi iyi onlarıda toatlde topla 6+6=12 Muhteşem Yüzyılın reytingi, AB 4+5=9, Muhteşem Yüzyılın reytingi 16. Bir tek gündüz kuşağı ile geçiyor ki, bu da fazla para kazandırmıyor onacumada öle
pazarda öle salıda öle
cumartesi ve pazartesi fox totalde geçio ab yine geride kaliyor
Ben bu haftanın kıyaslamasını yapıyorum Fox ile Starın bakalım bugün ne olacak Firar final heralde sTAR GEÇER BUGÜN fOX'u ama belli olmaz Dinle Sevgili Firar'ı geçebilir... Pzt fox fark atıyo stara bunu sizde gördünüz şimdi bugüne bakıcaz.
Boş ver kreys ya. Ben hiç bir zaman taraf tutmam ama Starın Foxla kıyaslanması bile hata. Ne olduğu belli değil Foxun yayın akışında. Her gün bir şey yayınlıyor. Bir tek Pazartesi ve Cumartesi iyi onlarıda toatlde topla 6+6=12 Muhteşem Yüzyılın reytingi, AB 4+5=9, Muhteşem Yüzyılın reytingi 16. Bir tek gündüz kuşağı ile geçiyor ki, bu da fazla para kazandırmıyor ona
.
Bak denizin sezona girmesini bekliyorlar bu sezon baya karıştı çünkü dnle sevgiliyle denizi üstüste yayına sürdüler fln şimdi denz sezona girsin dnle sevgili 19.15 e alınacak akış dahada düzelicek yeni diziler felan gelince her güne bir dizisi olucak foxun asıl ozmn starla kıyaslarız şimdide olduğu gibi zmnda fox geçecek
Var Mısın Yok Musun başlayacak temmuzda yazın yoklukta izlenir
Var Mısın Yok Musun başlayacak temmuzda yazın yoklukta izlenir
şimdi star önde yine star onde olucak fox istedigi dizi yaptırsın m.yüzyıl özetinin rakamlarına bile ulasmasi imkansız fox iktidari birakali yıllar oldu yayınlandıgı günden beri zirvede göremedim ben
simdi star onde ozamanda star önde olcak fox ist diziyi yaptirsin m.yüzyıl geçemez star yeni programı tutu yeni dizileride tutarsa foxun isi biter
- - - Ekleme - - -
ilk 100e girebiliomudu o ?
Dun kanal d bir kez daha ne kadar kaliteli olduğunu gosterdi.. Altın kelebek odulleri çok güzeldi ve emek vererek hazirlamislardi,
bu arada bugün kimin macı var arkadaslar ?
Asuman canlı yayında sunamıyor ki birde kutuları yarım saatte açtırıyolar saçma ya biraz zor izlenmesi...
- - - Ekleme - - -
giriyodu kreys yuh foxu bukadar küçültme
bak sen hep herşeye ab de ki oranları söylüyon hoş totaldede ii değildi ama 2 rytng alıyodu persmbe günleriÖ.B.G.Z DÜSECEK 2 tane arka arka maç var
- - - Ekleme - - -
94.olmustu bi ara acun yapio 1.ci fox yapio 94.cü güzel sonuclar emre
94.olmustu bi ara acun yapio 1.ci fox yapio 94.cü güzel sonuclar emre
Star gibi son kısmını bölmüyordu
94.olmaktansa 17.ci olmayi tercih ederdim
O zaman ben kaliteli farklı kanalım diye reklam yapmıcan
heh sende aga miss turkey de öle star 13.cü fox 46.cı olmus ama böldü star o ayri
maç 1.olmuş helal