11 Haziran 2011 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 1 11.1%
  • Akasya Durağı (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

• Survivor (Show)

• Geniş Aile (Star)

Oy: 3 33.3%
  • Lale Devri - SEZON FİNALİ (Fox)

Oy: 2 22.2%
  • Şefkat Tepe (STV)

Oy: 2 22.2%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

• TV izlemedim

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .
Aynı kitleye hitap ettiklerini nereden çıkardın ki :)

Bence Lale Devri ile kitlesi birebir uyan bir yapım yok Cumartesi akşamları. Bu nedenle izleyici epey dağılacaktır tüm yapımlara...

Bana göre öyle. :D Survivor haftaya 10 reytinge çıkacaktır bence. Emre dedi demeyin. :D

Gelecek sezon işler değişebilir. Bir oyuncu transferiyle dizi yeniden yükselişe geçebilir. Çünkü dizi gayet iyi ilerliyor, senaryo problemi de yok bence. Tek sorun reytingler şu an.
Tabii eski 10 reyting ve üzeri aldığı günlere dönmesi mümkün değil ama yeniden 4 reyting civarı almaya başlarsa Star'ın işine yarar fazlasıyla...

O başka bir ihtimal.Kesin birşey yok ortada.

Benim aklıma şu geldi: Eğer Geniş Aile gelecek sezon devam edecekse kesin bir planları vardır diye düşünüyorum. Sizce bu düşüncem doğru mu?

Ya zaten Star'ın bu hafta 3 reytingi geçen sadece bir dizisi var oda Papatyam. Diğerleri 3 reyting altında. Geniş aile bu hafta Star tv'nın en çok izlenen 3. dizisi.

Lale Devri özet vermemiş. Geçen haftanın tekrarını vermiş. Bu FOX kadar uyanık bir kanal yok. :)

Geniş Aile'ye yeni biri gelecekse reytingi ve komedisi iyi olacak birisi gelmesi lazım.

Erkek oyuncu olarak Cmylmz olabilir. :D :D Ama onun böyle bir teklifi kabul edeceğini sanmıyorum. :)

Vardır elbet bir planları ve bence bu plan Zuhal Topal'in geri dönmesi...

Senaryo değişmeli.Kupa 4'lü,Saltuk,Kunter,Şukufe geri gelmeli.Sevo diziden çıktı.Ulvi'ye yeni bir partner bulunmalı.Diziye takviye şart.Bunlar Alper Kul,Olgun Şimşek vb.oyuncular takviye edilmeli.Ancak bunlar diziyi ayakta tutabilir.

Bence Geniş Aile bittikten sonra dizideki nerdeyse bütün oyunculara baya bir teklif gelir.

yok ya şu anda gayet ii bozulmasın dizimiz 70 80 arası hiç olmasaydı hala ilk 10daydı

Son 3-4 bölümdür Ulvi hep Sevo ile boşanma noktasındayız, ....... yaparsam Sevo beni boşar gibi cümleler kullanıyor. Bu cümleler Sevo ile Ulvi'nin boşanacağı düşüncesini aklıma getiriyor.

Ayrıca bazı yerlerde Zeynep çıkmadı, senarist reyting yükseltmek ve seyircileri merak içinde bırakmak için Zeynep'i çıkmış gibi gösteriyorlar ve Zeynep geri gelicek sezon finalinde diyorlar. Sizce doğru mu bu söyledikleri?

Ayrıca bazı yerlerde Zeynep çıkmadı, senarist reyting yükseltmek ve seyircileri merak içinde bırakmak için Zeynep'i çıkmış gibi gösteriyorlar ve Zeynep geri gelicek sezon finalinde diyorlar. Sizce doğru mu bu söyledikleri?

Yalan bir haber bence.Zaten çıkmamış olsa jenerikte ismi olurdu.Çok saçma bir haber.Tabikide çıktı.Böyle birşey yapacağını düşünmüyorum senaristin.