Aynı kitleye hitap ettiklerini nereden çıkardın ki![]()
Bence Lale Devri ile kitlesi birebir uyan bir yapım yok Cumartesi akşamları. Bu nedenle izleyici epey dağılacaktır tüm yapımlara...
Bana göre öyle.
Aynı kitleye hitap ettiklerini nereden çıkardın ki![]()
Bence Lale Devri ile kitlesi birebir uyan bir yapım yok Cumartesi akşamları. Bu nedenle izleyici epey dağılacaktır tüm yapımlara...
Gelecek sezon işler değişebilir. Bir oyuncu transferiyle dizi yeniden yükselişe geçebilir. Çünkü dizi gayet iyi ilerliyor, senaryo problemi de yok bence. Tek sorun reytingler şu an.
Tabii eski 10 reyting ve üzeri aldığı günlere dönmesi mümkün değil ama yeniden 4 reyting civarı almaya başlarsa Star'ın işine yarar fazlasıyla...
Bana göre öyle.Survivor haftaya 10 reytinge çıkacaktır bence. Emre dedi demeyin.
![]()
Kesin bir şey var demedim zaten. Böyle bir ihtimal varsa denemeye değer Star için. Zaten yeni yapım üretemiyorlar...
O başka bir ihtimal.Kesin birşey yok ortada.
Kesin bir şey var demedim zaten. Böyle bir ihtimal varsa denemeye değer Star için. Zaten yeni yapım üretemiyorlar...
Aynı oyuncular farklı projede bir araya gelirlerse o iş hiç tutmaz...
Denemeye değer.Ama bence artık çok zor bir ihtimal senin dediğin.Bence başka bir projede bu oyuncular tekrar bir araya gelmeli.
Vardır elbet bir planları ve bence bu plan Zuhal Topal'in geri dönmesi...
Aynı oyuncular farklı projede bir araya gelirlerse o iş hiç tutmaz...
Son 3-4 bölümdür Ulvi hep Sevo ile boşanma noktasındayız, ....... yaparsam Sevo beni boşar gibi cümleler kullanıyor. Bu cümleler Sevo ile Ulvi'nin boşanacağı düşüncesini aklıma getiriyor.
Ayrıca bazı yerlerde Zeynep çıkmadı, senarist reyting yükseltmek ve seyircileri merak içinde bırakmak için Zeynep'i çıkmış gibi gösteriyorlar ve Zeynep geri gelicek sezon finalinde diyorlar. Sizce doğru mu bu söyledikleri?