bak şimdi oldu mu bu hiç kurtlar vadisi için bunlar çerez kurtlar vadisi en düşük 12 reytingle yoluna devam ederŞimdi Kurtlar Vadisi Pusu düşünsün. Artık Kocamın Ailesi ve Bir Erkek Bir Kadın Bir Çocuk var!
7 | ARAMIZDA KALSIN | STAR TV | 19.09.2013 | 19:58:35 | 21:51:23 | 3,52 | 10,07 | 34,93 |
4 | ARAMIZDA KALSIN | STAR TV | 19.09.2013 | 19:58:35 | 21:51:23 | 4,07 | 13,63 | 29,83 |
+2Yorumlara bakınca gülüyorum. Aramızda Kalsın biraz düşük başladı diye hemen final yaptırmışsınız. Bir kaç hafta daha bekleyin öyle konuşun bence.
Hemen dereyi görmeden paçayı sıyırmışsın, 1-2 bölüm geçsin görelim bakalım.@sürgünüm aga ben sana Star Tv Aramızda Kalsını harcar demiştim dur ilk bölüm diyeceksin ama göreceksin biter
Çok yanlış bir hamle yaptı
Senin yorumuna göre Vadinin izleyicileri Kocamın Ailesi ile farklı oluyor ama nasıl oluyorsa Güldür Güldür ile aynı oluyor.'Kocamın Ailesi' ve 1 erkek 1 kadın 1 çocuk çok iyi oranlar almış.. Haftaya Vadinin Başlaması izleyici kitlesini değiştirmez neticede seyircileri iki dizininde çok farklı.. güldür güldür show kötü etkilenir
FOX ciddi yükselişte olacak dediğin gibi bu sezon..Buradan da artık anlıyoruz ki 'FOX' herkes tarafından çok benimsenmiş bir kanal olmuş. Dizi Total'de ve ABC1'de artış yaşamış. AB'de ise çok az düşmüş, o kadar da olur zaten.
Bir Erkek Bir Kadın Bir Çocuk ise müthiş başlamış. Tutmasına çok sevindim.
Artık 'FOX' çok güçlü bir kanal ve inşallah en kısa zamanda Türkiye'nin en çok izlenen kanalı ünvanı hep bizde kalacak!(Ki zaten bu üvan şu an bizde.)
FOX çok başarılı ilerliyor. 7 yılda bu başarı takdire şayan!FOX ciddi yükselişte olacak dediğin gibi bu sezon..
Salı; Emanet tuttu
Perşembe; Kocamın Ailesi tuttu
Cuma; Karagül zaten başarısı ortada
Cumartesi; Kiraz Mevsimi tuttu
Pazar; O Hayat Benim başarılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?