Yok ya 4.5-5.0 falan olur ancak. Çarşamba en yoğun günlerden olacak.Diziyi izleyen birisi olarak söylüyorum dizinin hikayesi çok toparlandı hatta iyi ki Kadir Doğulu çıkmış eğer aynı tempo ile giderse 5.5 - 6 reyting arası gider.
Yok ya 4.5-5.0 falan olur ancak. Çarşamba en yoğun günlerden olacak.Diziyi izleyen birisi olarak söylüyorum dizinin hikayesi çok toparlandı hatta iyi ki Kadir Doğulu çıkmış eğer aynı tempo ile giderse 5.5 - 6 reyting arası gider.
tskMaalesef etmez. Çarşamba gününe bir çok dizi gelecek. Çok fazla düşüş yaşamaz ama düşüş yaşayacağını da düşünüyorum. Total'de ilk 4 A/B'de ilk 10 içerisinde yer alacaktır![]()
tskDiziyi izleyen birisi olarak söylüyorum dizinin hikayesi çok toparlandı hatta iyi ki Kadir Doğulu çıkmış eğer aynı tempo ile giderse 5.5 - 6 reyting arası gider.
Rica ederim. Bu benim düşüncem tabii ki neler olacağını bekleyip göreceğiztsk
tsk
kardeş bi reyting uzmanı ve reytingleri her gün analitik bi şekilde çözümleyen bi reyting ustası olarak şunu söylemeliyim ki dizi sezonu çıkaracak reytingleri alıyor kanal adına hee belki düşer ama fazla düşüş olacağını sanmıyorum 4.5 üstü devam ederreytinglerden anlayan birisine sorum var ; pis yedili yazın artış yaptı devam edermi bu sizce ?
tskkardeş bi reyting uzmanı ve reytingleri her gün analitik bi şekilde çözümleyen bi reyting ustası olarak şunu söylemeliyim ki dizi sezonu çıkaracak reytingleri alıyor kanal adına hee belki düşer ama fazla düşüş olacağını sanmıyorum 4.5 üstü devam eder
Abarttın Hilal tekrarı 4 alıyordu zaten 6.5 reytinge kaç kere çıktı.Yok ya 4.5-5.0 falan olur ancak. Çarşamba en yoğun günlerden olacak.Bu arada ben dün azıcık göz attım hikaye cidden toparlamış , bende iyi ki Kadir Doğulu çıkmış dedim
![]()
5.5 olsun ama 6.0 olamaz.Abarttın Hilal tekrarı 4 alıyordu zaten 6.5 reytinge kaç kere çıktı.
herşeyi ne yapıp edip siyasete bağlaman ve başbakana laf atmaya çalışma yeteneğine hayranım arkadaşvarmısın yokmusundan girdin işsizlerden çıktın
![]()