Son zamanlarda çabuk ekliyorlar bi de orada adam yorum yapıyor günlük daha elit bir yer.ben burdam bakıyorum sürekli ama bu gidişle farklı sitelerden bakıcaz gibiuçankuş geç ekliyo
Son zamanlarda çabuk ekliyorlar bi de orada adam yorum yapıyor günlük daha elit bir yer.ben burdam bakıyorum sürekli ama bu gidişle farklı sitelerden bakıcaz gibiuçankuş geç ekliyo
hele hele heleSon zamanlarda çabuk ekliyorlar bi de orada adam yorum yapıyor günlük daha elit bir yer.![]()
![]()
Yok aga ben değil site sahibi.hele hele helelink atsana yorumuna bakim
![]()
niye kaldırmış kiYok aga ben değil site sahibi.
Ama kaldırmış.![]()
Dur eskilerinden gönderiyim bi tane.niye kaldırmış ki![]()
Hayir cep telefonumdami sorun var acaba ? ( Samsung Galaxy Win)Tabloyu sağa doğru sürüklediğinde gelmiyor mu sonuçlar?
Bu tabloyu nasıl yapıyorsun Atacan?11 EYLÜL 2013 ÇARŞAMBA – Shr (%)
Yayın tarihi 12 Eylül 2013
Kategori: TOTAL – Tüm Gün
1. Show TV………………. 11.08
2. atv…………………… 9.66
3. Fox………………….. 8.54
4. Kanal D……………. 7.82
5. Star TV…………….. 7.08
6. Samanyolu……….. 4.94
7. Kanal 7…………….. 3.94
8. TRT 1……………….. 3.41
Kategori: TOTAL – Prime Time
1. Show TV……………. 14.06
2. Star TV……………… 11.05
3. atv…………………… 11.03
4. Kanal D……………… 8.61
5. Samanyolu…………. 6.79
6. Fox…………………… 6.70
7. TRT 1………………….. 4.20
8. Kanal 7……………….. 4.02
Kategori: AB – Tüm Gün
1. Kanal D………………… 11.39
2. atv……….……………… 11.07
3. Show TV……………….. 9.29
4. Fox……………………….. 8.36
5. Star TV………………….. 6.92
6. TRT 1…………………….. 4.39
7. Samanyolu TV………….. 2.89
8. Kanal 7………………….. 2.10
Kategori: AB – Prime Time
1. Kanal D…………………. 13.88
2. atv……….……………… 12.85
3. Star TV…………………. 11.27
4. Show TV……………….. 9.51
5. Fox………………………. 6.19
6. TRT 1……………………. 5.44
7. Kanal 7………………….. 2.17
8. Samanyolu…………….. 2.17
Kaynak: TNS
@EveN , @takas , @OzaN , @denizz19 , @Yasin93 , @xBUGRAx , @xemrexxx İlk kere yayınlandı. Umarım devamı gelir.
Ben yapmadım TNS resmi açıklamış Ali Eyüboğlu yayınladı.Bu tabloyu nasıl yapıyorsun Atacan?
TNS her gün açıklayacak mı acaba? Çok iyi olur hergün açıklasa.Ben yapmadım TNS resmi açıklamış Ali Eyüboğlu yayınladı.
Ali Eyüboğlu'nu takibe aldım büyük ihtimal olur ne güzel eskisi gibi.TNS her gün açıklayacak mı acaba? Çok iyi olur hergün açıklasa.![]()
Temanı güncelledim şimdi sorun olmaması lazım...Hayir cep telefonumdami sorun var acaba ? ( Samsung Galaxy Win)
Nolur düzelt nolur
Tesekkurler.Ekrani saga sola cekince görünüyorTemanı güncelledim şimdi sorun olmaması lazım...
herşeyi ne yapıp edip siyasete bağlaman ve başbakana laf atmaya çalışma yeteneğine hayranım arkadaşVar mısın yok musun 2'ye kadar sürmüş. O saatte kim izleyecek Allah aşkına. Tamam işsizlerin sayısı yüksek ama o kadar da değil yani.![]()
Maalesef etmez. Çarşamba gününe bir çok dizi gelecek. Çok fazla düşüş yaşamaz ama düşüş yaşayacağını da düşünüyorum. Total'de ilk 4 A/B'de ilk 10 içerisinde yer alacaktırreytinglerden anlayan birisine sorum var ; pis yedili yazın artış yaptı devam edermi bu sizce ?
Diziyi izleyen birisi olarak söylüyorum dizinin hikayesi çok toparlandı hatta iyi ki Kadir Doğulu çıkmış eğer aynı tempo ile giderse 5.5 - 6 reyting arası gider.reytinglerden anlayan birisine sorum var ; pis yedili yazın artış yaptı devam edermi bu sizce ?