11 Eylül 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

pis yedili napmış öyle 6.29 reytinge kadar yükselmiş hiç beklemiyodum ab 3.76 alarak kötü gitmiş
hababam sınıfı 4.62 reytingle yine çok iyi abde öyle :)
doksanlar total 4.24 ab 4.65 almış iyi sayılır
merhamet beklediğim gibi başlamış total 3.35 ab 5.08 reytingle zirvede yer alsa da iyi değil pek reytingleri

kanall d tüm günde çok geride kalmış bunda merhametin düşük reytingi de etkili
show pis yedili sayesinde zirvede
atv tüm gruplarda zirveye yakın gözüküyo :D

Umutsuz Ev Kadınları yeni gününde oldukça iyi oranlar almış. 4.25 reytinge kadar çıkmış.

Doksanlar günden güne düşüyor. Muhteşem Yüzyıl'ın gelişiyle daha da düşecektir.

Merhamet AB de 1. sırada olsa da reytingi düşük.

Pis Yedili Total de atağa geçmiş.

Müge Anlı yine gündüz kuşağının en iyi reyting alan işi olmaya devam etmiş.

py totalde napmış öyle :F
merhamet beklediğim gibi kötü başlamış çarşamba işi zor daha boş bir güne gitmeli salı ya da pazartesi olabilir
doksanlar ın performansı çok kötü my gelince daha da düşer
unutma beni yavaş yavaş kendine geliyor
esra erol acilen bir şeyler yapmalı 20;'li sıralar yakışmıyor
avrupa avrupa 2 güçlü komedi dizisine rağmen bir şey kaybetmemiş gibi tebrikler
uek iki gün olacağı düşünülürse bu reytingi iyi
çd 2.5-3 arası kaldıkça sorun olmaz
vmym saatine göre iyi başlamış

Dün Tv izlemedim:)

Reytinglerde Pis yedili beklendiği gibi iyi gitmiş.
Doksanlar bu haftada iyi sayılabilecek reytingler almış ama hala 5'in altında ve Atv'yi memnun etmez bu reytingler.:)
Avrupa avrupa yeni kadrosu ve yeni gününde başarılı sayılır.:)

Merhamet Total'de bekleneni verememiş olsada Ab iyi gitmiş.Kanal D için 5'in altı pt2 yolu demektir dizi 2 hafta daha böyle devam ederse direkt olarak pt2'ye gönderilir.:(
Umutsuz Ev kadınları yeni günününde beklenenin aksine iyi gitmiş.Dizi bu zorlu günde Fox için göz bebeği konumuna gelebilecek reytingler almış.:)
Hababam sınıfı uyanıyor ise her zamanki gibi iyi gitmiş.:)

Kim milyoner olmak ister başarısız olmuş.İlk 2'ye giren bu yarışma programından bu reytinglerin çok daha üzerinde reytingler bekleniyordu.:)
Varmısın yokmusun Ahmet Çakar ile başarısız başlangıç yapmış.:(
Fox'un gündüz kuşağı hala beklenenin altında.:(

Pis Yedili totalde oranlarını arttırarak süper gitmiş, ab'de ise düşüş yaşamış.
Doksanlar ortalama bir performans sergilemiş. Bence hafta sonuna alınır.
Merhamet totalde kötü, ab'de zirvede yer almasına rağmen oranları yetersiz. Pt2 yolu gözükecek gibi diziye.
Umutsuz Ev Kadınları yeni sezona yeni gününde çok iyi bir başlangıç yapmayı başarmış.

Üst daha iyi değil mi?
aga ne iyisi ya adminin yorumu yeter zaten 10 tane yorumu reytringlerin üstüne koymaya hiç gerek yok ben bu sistemin yanlış olduğunu düşünüyorum reytinglere bakıcam aşağı inene kadar 2 saat geçiyo

aga ne iyisi ya adminin yorumu yeter zaten 10 tane yorumu reytringlerin üstüne koymaya hiç gerek yok ben bu sistemin yanlış olduğunu düşünüyorum reytinglere bakıcam aşağı inene kadar 2 saat geçiyo
Doğrudur ben reytinglere Uçankuş'tan bakıp yorumu buraya yazdığım için ben rahatsız olmadım demek ki. :D