11 Eylül 2011 Pazar Reyting Sonuçları

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Bir Çocuk Sevdim - Tekrar (Kanal D)

Oy: 1 10.0%
  • Kuzey Güney - Tekrar (Kanal D)

Oy: 2 20.0%
  • Seni Bana Yazmışlar (ATV)

• Çek Bakalım - Final (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Ay Tutulması (Star)

• Pasaport (Star)

• Nefes: Vatan Sağolsun (Fox)

• Stadyum (TRT 1)

• Farklı Desenler (STV)

• Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 3 30.0%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Sonuçlar belli oldu.

Ay Tutulması her iki grupta da zirvede yer aldı.

Seni Bana Yazmışlar totalde 3. A/B'de ise 5.oldu. Bu sonuç şu an için gayet olarak gözükse de oranlar dizinin ileride tehlike yaşayabileceğine işaret.

Kanal D'de yayınlanan Kuzey Güney ve Bir Çocuk Sevdim'in tekrarları iyi sayılabilecek sonuçlar aldılar.

Nefes: Vatan Sağolsun filmi çok iyi gitti ve Fox'a iyi bir gün yaşattı.

Show'da Büyük Hazine çok iyi giderken, Ateş Krallığı geride kaldı...

Çek Bakalım finaiyle de çok kötü giderken Pasaport eski günlerinden çok uzakta...

Son düzenleme:
Seni Bana Yazmışlar'a ve Çek Bakalım'a bakacaktım ama, planlarım tutmadı, TV izlemedim.

İzlediklerim;
Yahşi Cazibe - (Tekrar) / ATV
Kuzey Güney - (Tekrar) / Kanal D

Yahşi Cazibe;
İzleyemediğim son bölümü gündüz tekrarını izledim ve güzel bir bölümmüş. Kemal, Cazibe'yi bulmak için Azerbaycan/Bakü'ye, Simge'de Kemal'i bulmak için oraya gidiyor ve komik olaylar yaşanıyor.

Kuzey Güney;
Tekrarını izledim ki zaten Televizyon'da pek birşey yoktu o yüzden dizi'nin son bölümünü gece tekrardan izledim. Güzel bir yapım ve bu arada gelecek bölümde çok değişik şeyler yaşanacak.

Ay tutulmasi gunu zirvede tamamlamis ve iki gruptada zirvede yer almis gibi gozukuyor. Seni bana yazmislar ilk haftalarda aldigi reytingleri mum gibi aramaktadir ve gelecek haftalarda daha da duser gibime geliyor, cubnku umutsuz ev kadinlarida gelecek muhtemelen pazar gunune ve iyice reytingleri dusecektir. Biraz karisik marisik bir yorum oldu cunku su an okuldayim ve telefondan yorum attim..

Ay Tutulması günü zirvede tamamlamayı başarmış. Yetenek Sizsiniz ve Umutsuz Ev Kadınları gelinceye kadar zirvede olur.
Seni Bana Yazmışlar düşüş yaşamış. Rakiplerinin de çoğalmasıyla beraber biraz daha düşecektir.
Nefes: Vatan Sağ olsun ile FOX iyi gitmiş.
Dizi tekrarları yayınlayan Kanal D Totalde gerilerde kalmış. A/B'de biraz iyi gitmiş.
Farklı Desenler ile STV iyi gitmiş. Farklı Desenler ilk 15'e girmeyi başarmıştır.

Yorumum;

Tvye bakmadım reytinglere göre yorumum

Ay Tutulması anlaşılan Pazar günlerin birincisi olacak çünkü öteki kanallarda iddialı yapım yok

Seni Bana Yazmışlar vasat reyting alsada idare etmiş kanalı

Kanal D kötü gün yasamış

Çek Bakalım Final reytingleri yorulamak erken

Kanal D kötü gitmemiş bence. Dizi tekrarları yayınladı. Yani ilerleyen haftalara yatırım yaptı. Bu reytingler iyi bence
Dizi tekrarlarıyla 1.olacak değildi ya

Nefes: Vatan Sağolsun ile (Fox çok iyi gitmiş.. )

Program sıralamaları eklenmiştir. Yorum OzaN admine ait.

Yorumum:

Ay Tutulması Çok İyi Giderek Hem Totalde hemde A/B de 1.Olmayı Başarmış..
Seni Bana Yazmışlar 3. Olmayı Başarmış Bu Reytinglerin artması lazım ama dizinin rahat etmesi için....
Show Tv de Yayınlanan Büyük Hazine Filmi İyi Gitmiş ve 2.Kpatmış Günü...
Nefes Filmi Daha önceleri de yayınlanmasına karşın İzlenerek 4.Olmuş...
ÇGHB Nin tekrarları çok güzel gidiyor...
Kuzey Güney ve Bir çocuk Sevdim Tekrarları İyi gidiyor özellikle de kuzey güney rahat bi haftada 7 kez yayınlandı ama halen iyi reyting alıyor bu reytingler bu 2 dizinin tutacağının göstergesi bence....
Kanal D ve Star Arasında Haberlerde Kıyasıya bi mücadele var

seni bana yazmışların elle tutulacak hiçbir yanı yoktu dahada düşer sezon sonu biter
ay tutulmasını izledim ve güzeldi ancak bu dizide başka bir günde olsa birincilik hayal
birazda nefese baktım bence günün başlı başına izlenecek tek yapımıydı ancak başlarını izlemekle yetindim
HA BİRDE FATİHİN ASLANLARI VAR ASLAN DEĞİL BUNLAR KUZU KUZU....

Ay Tutulmasi benimde bekledigim gibi zirvede, Seni bana yazmislar bence Atv icin iyi Total de 3. AB de 6. sirada, Nefes Fox tv de cok iyi gitmis, Kuzey Güney ve Bir cocuk sevdimin tekrarlarida gayet iyi gitmis.

Not: Eger Yetenek Sizsiniz Türkiye Pazar Aksamlarida yayinlanirsa Seni bana Yazmislar ve Ay tutulmasi büyük tehlikeye girebilir

Adminim Herkese Şuku Vermişşin bende isterim

Ay Tutulması başta tutacak gibi gözükmüyordu ama bu dizi artık rayına oturdu
Seni Bana Yazmışlar ileride tehlikeye girebilir.
Kuzey Güney ve bir çocuk sevdim tekrarı iyi gitmiş ikiside iyi diziler
Nefes Foxu sevindirmiş
Büyük hazine iyi iş çıkarmış
Ateş Kralları kötü gitmiş
Haberlerde Uğur Dündar ve Mehmet Ali Birand arasında çekişme var

Son düzenleme:
Reyting hakkında yorumum:
- 'Ay Tutulması' iyi bir dizi olduğunu bir kez daha aldığı reyting ile göstermiş. Her iki tarafta'da zirve'de yer alıyor.
- 'Büyük Hazine:"Sırlar Kitabı"' adlı film Show TV'yi taşımış ve her iki tarafta'da 2. sırada yer alıyor.
- 'Seni Bana Yazmışlar' düşüşe geçti 'Ay Tutulması' adlı dizinin Pazar'a geçmesinden beri... Total iyi fakat A/B'de düşüş yaşamamış. Total'de 3., A/B'de 5. sırada yer almış.
- 'NEFES:"Vatan Sağolsun" ' adlı filmi yayınlayan Fox TV kanalı iyi reyting almış. Total'de 4., A/B'de 3. olmuş.
- BKM Ekibi büyük süprize imza atmış. ÇGHB Total'de 5. sırada yer almış, A/B'de 8. sırada yer almış.
- Show TV'de yayınlanan filmlerden 'Ateş Krallığı' A/B'de 9. sırada yer almış.
- Günün süpriz dizisi heralde 'Farklı Desenler' olmuş diyebiliriz. Total'de 10. sırada yer almış.

Çoğunlukla dizilerin tekrarları yayınlanmış dün. 'Ay Tutulması' şimdilik iyi gidiyor ama şimdilik diyorum ileride reytingler düşecektir mutlaka. Öncelikli olarak 'Yetenek Sizsiniz Türkiye', 'Umutsuz Ev Kadınları' ve 'Behzat Ç' adlı dizinin gelişiyle bu alanda zirve yarışı hız kazanacaktır. Böylelikle bence Ay Tutulması adlı dizinin reytingi düşecektir ama şimdilik iyi gidiyor tabi orası ayrı.

Kuzey Ve Güneyin tekrarını izledim

Ay Tutulması starı zirveye taşıdı ama Behzat Ç gelince 3. kez değişmiş olacak günü