Ben Leman AB dışında gayet iyi yükselmiş. Cumartesi her zamankinden daha hareketli olmasa daha yükseğini de görürdü ama forumda küçümsenmesine rağmen maç ve iki yeni dizi karşısında asla kötü bir noktada değil. Zaten AB'deki eksikliğini de tekrarının 8. olmasıyla telafi etmiş o nedenle yükseliş ivmesinin devamını getirecektir. 
Aynadaki Yabancı geçen hafta övgülere doyulamayan "harika" açılışının ardından 12. sıraya düşmüş, Total'deki yükselişi de cılız kalmış eminim kanalın beklediği gibidir.
ATV döndüremediği izleyiciyi getirmek istiyorsa Uzak Şehir, Halef tarzı işlere yönelsin çünkü bu tarz hikayeler orada tutmuyor.
Güller ve Günahlar beklediğimden daha iyi başlayıp şaşırttı. Uzak Şehir ve Eşref Rüya gibi iki dev yapımın olması yeni dizilerin tanıtımı açısından hafife alınmayacak kadar önemli bir avantajmış orası kesin. Total izleyicisini güne çekme işini ATV değil Kanal D başaracak gibi görünüyor.
Gönül Dağı geçen haftaki çıkışından sonra yine düşmüş. Dediğim gibi artık gençlerin önünü açma vakti geldi.
Sırf kafandaki reytingi almadı diye kötü olmuyor bu sonuçlar ve evet inkar etsen de maç hala önemli bir "bahane". 
Aynadaki Yabancı geçen hafta övgülere doyulamayan "harika" açılışının ardından 12. sıraya düşmüş, Total'deki yükselişi de cılız kalmış eminim kanalın beklediği gibidir.
Güller ve Günahlar beklediğimden daha iyi başlayıp şaşırttı. Uzak Şehir ve Eşref Rüya gibi iki dev yapımın olması yeni dizilerin tanıtımı açısından hafife alınmayacak kadar önemli bir avantajmış orası kesin. Total izleyicisini güne çekme işini ATV değil Kanal D başaracak gibi görünüyor.
Gönül Dağı geçen haftaki çıkışından sonra yine düşmüş. Dediğim gibi artık gençlerin önünü açma vakti geldi.
------
Gönül Dağı ve Kardeşlerim herkesin evde olduğu pandeminin kaymağını yediği için çok yüksek reytingler aldı ama hayat normale döndükten sonra cumartesi 5-6 gören başka iş olduysa çıkar göster.Ben Leman'ı forumdakiler bütün hafta o kadar köpürttü ki; dedim herhalde ikinci bölümde 5-6 alacak bu.
Şimdilik milli maç bahanesine sığının (BL'ın kitlesinin ne kadarı maç izleyicisiyse artık) 5-6 bölüm daha imtihan versin bakalım...
GG güzel başlamış, 5-6 bölüm bi göreceğiz.
gelecek haftalarda bakalım neler olacak...
Son düzenleme: