11 Ekim 2025 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• MasterChef Türkiye 2025 | TV8

Oy: 0 0.0%
  • Güller ve Günahlar - Yeni Dizi | Kanal D

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
Aynadaki Yabancı’ya bakarım.
Diziye bir kaç hafta şans vereceğim. Cumartesi için iyi bir alternatif şimdilik

Bulgaristan - Türkiye

Son düzenleme:
Bulgaristan 🇧🇬 - 🇹🇷 Türkiye

Ben Leman

Son düzenleme:
Reactions: 12.Adam
Ben Leman'ıma tabii ki. ❤️
Geceleyin internetten ise Aynadaki Yabancı.

Downton Abbey
Bulgaristan - Türkiye

Güller ve Günahlar (TKR)Ben Leman (TKR)Aynadaki Yabancı (TKR)Bulgaristan - Türkiye
Total | (11) | 2,47
AB | (10) | 2,05
ABC1 | (10) | 2,33
Total | (18) | 1,63
AB | (8) | 2,15
ABC1 | (15) | 1,79
Total | (20) | 1,59
AB | (23) | 0,92
ABC1 | (19) | 1,34
Total | (1) | 11,70
AB | (1) | 14,11
ABC1 (1) | 13,46

Kaynak: TİAK

Son düzenleme:
Ben Leman'ım maça rağmen tüm gruplarda artmış ve AB'de en çok izlenen dizi olmuş. ❤️
Güller ve Günahlar çok iyi başlamış, helal olsun.
Gönül Dağı kötü düşmüş. Çok uzattılar çünkü artık.
Aynadaki Yabancı çökmüş resmen. Yine de haftaya Total'i toplayabilir.

Gönül Dağı özellikle AB grubunda sert düşüş yaşamış. Bakalım yine toparlanmayı başarabilecek mi?

Güller ve Günahlar iyi başlangıç yapmış. Annemler de izledi. Bu başlangıçta Kanal D’nin yüksek reytingli dizilerinin arasında tanıtılması ve başrollerin popüler isimler olması etkili olmuştur.

Ben Leman yükseliş trendinde. AB grubunda da yükselirse tamamdır bu iş.

Aynadaki Yabancı TOTAL’de biraz yükselmiş ama diğer gruplarda kötü durumda. Bakalım toparlayabilecek mi

Reactions: Dante
Ben Leman'ı forumdakiler bütün hafta o kadar köpürttü ki; dedim herhalde ikinci bölümde 5-6 alacak bu.
Şimdilik milli maç bahanesine sığının (BL'ın kitlesinin ne kadarı maç izleyicisiyse artık) 5-6 bölüm daha imtihan versin bakalım...

GG güzel başlamış, 5-6 bölüm bi göreceğiz.

gelecek haftalarda bakalım neler olacak...

Aynadaki Yabancı TOTAL'ine (+) yazmalısın.

Reactions: Aserat
Güller ve Günahlar iyi başlamış. Haftaya liderlik alabilirler.

Gönül Dağı için sona geldik sanırım. Güldür Güldür gelince AB hepten gider.

Güldür Güldür Show sonrası artık asıl reytingler ortaya çıkar.

Gönül Dağı çok enteresan ilerliyor, ya büyük bir artış oluyor ya da sert düşüş. Her hafta farklı Reyting. Bu sene o sene gibi artık

Aynadaki Yabancı totalde iyi bir artış yapmış ama Ab kısmında çakılmış. Haftaya giden reytingleri geri alabilirse kanal için yeterli olacaktır. Onur Tuna’nın muhteşem oyunculuğu karşısında diğer oyunculuklar sönük kalıyor.

Ben Leman Ab kısmında çok ufak bir artış yakalamış. Diğer dizilere oranla tüm gruplarda artış yaşamış ama Abc1 kısmı harici 4 geçememiş olması şaşırttı. Bu hafta en az bir grupta zirve (yani en çok izlenen dizi olarak) ve 4-5 Reyting beklentileri vardı.

Güller ve Günahlar güzel bir açılış yapmış. O dizi mi bu dizimi derken Cumartesi günleri zirve alabileceğinin sinyalini vermiş.
Maç çok geç başladı yani çok fazla etkilemiş olamaz. Geçen haftada belirtmiştim, asıl reytingleri Ekim sonu belirir. İlk 2-3 Bölüm yanıltıcı oluyor genelde.

Gönül Dağı bir zahmet düşüş yaşasın. 6 sezon oldu ve 200 bölüm olacak neredeyse. Karşısında 3 tane yeni rakip ve milli maç var. Yine de çok iyi oranlar almış ama A/B grubunun biraz yükselmesi gerek.

Gönül Dağı AB grubunda batmış, 3 bile alamamış gereksiz uzattılar artık hak ettiler

Ben Leman güzel bir artış yaşamış devamı gelecek mi acaba.
Aynadaki Yabancı ise tam tersi olarak düşmüş acil toparlaması lazım.
Güller ve Günahlar fena başlamamış Aynadaki Yabancı dizisini geçmiş tebrikler devamı gelecek mi acaba ?
Maç beklediğimden düşük gitmiş Total 13 falan diyordum AB'de almış ama güzel oranlar.