bencede ortayın b*kları çıksın birazda hep kötüler kazanıyo sıktı
Öyle valla kaç bölümdür oktay üzerinden gidiyo değişik şeyler olmalı dizide
bencede ortayın b*kları çıksın birazda hep kötüler kazanıyo sıktı
Denekler değişmiş sanırım @xemrexxx bu sene Dirilişin düşük gidişine(giderse) @Çiğdem- in kafasının etini yer
Meryemden kimse böyle performans beklemiyordu sanırım? @Yiğitt iyi çalişmiş sezona
Mügo'sh'um geçen seneye göre düşük sanki? ve Esra'sh'um hepten bitik. Gündüz kuşaği mi zayıf yoksa gerçekten denekler değişti mi? @xBUGRAx nın foxundaki kuşaklar da bitmiş
Medyapım gunluk dizilere mi düştü? en son atvye yapmişti. Tam bir brezilya dizisi gibiydi. aniden arkadan, ordan burdan çıkan oyuncu ani şoklar yaşatan sahnelerSeda ve Hande'yi kaldırdık. Kaybolan Çiçekler yapımcı değiştirdi. Medyapım'a günlük dizi yaptırıyoruz.
Medyapım gunluk dizilere mi düştü? en son atvye yapmişti. Tam bir brezilya dizisi gibiydi. aniden arkadan, ordan burdan çıkan oyuncu ani şoklar yaşatan sahneler
ertuğrulumun düşmüş reytingi bile diğer dizilerin en yüksek reytinginden yine yüksek çıkıyor @xemrexxx e mağzeme vermeyiz ayoll zaten o fatihle uğraşmakla meşkul olacakDenekler değişmiş sanırım @xemrexxx bu sene Dirilişin düşük gidişine(giderse) @Çiğdem- in kafasının etini yer
Meryemden kimse böyle performans beklemiyordu sanırım? @Yiğitt iyi çalişmiş sezona
Mügo'sh'um geçen seneye göre düşük sanki? ve Esra'sh'um hepten bitik. Gündüz kuşaği mi zayıf yoksa gerçekten denekler değişti mi? @xBUGRAx nın foxundaki kuşaklar da bitmiş
Fatihle uğraşamaz @xemrexxx bizden çok istiyordu kenanın o tarzda oynamasını zati o zamana dönerim ben neyse dönemezsem de ağzına kurekle vur kenana bişey dedirtme kıızertuğrulumun düşmüş reytingi bile diğer dizilerin en yüksek reytinginden yine yüksek çıkıyor @xemrexxx e mağzeme vermeyiz ayoll zaten o fatihle uğraşmakla meşkul olacak
şu yabancı dizi etkinliğine bak a gurubunda sana yazdım gelmişken oyla ve bir zahmet foruma erken gel kalıcı olrak cw yorumlayacazFatihle uğraşamaz @xemrexxx bizden çok istiyordu kenanın o tarzda oynamasını zati o zamana dönerim ben neyse dönemezsem de ağzına kurekle vur kenana bişey dedirtme kıız
kuru iftira.ssFatihle uğraşamaz @xemrexxx bizden çok istiyordu kenanın o tarzda oynamasını zati o zamana dönerim ben neyse dönemezsem de ağzına kurekle vur kenana bişey dedirtme kıız
Hadi bee ordan sen değilmiydin Kenanın my fotoşoklarını atan bak bakim koleksiyonunda vardırkuru iftira.ss