11 Ekim 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Star perşembe abde iyi gidebilicek mi merak konusu

veda yine muhteşem bir bölümdü bitti biraz önce yarın tns de ab 9 reytingi görür ..

- - - Ekleme - - -

sohbet etmeye geldik vadici arkadaşlar uyumuş bugünkü reyting yenilgisinden sonra erken uykuya dalmışlar
)

- - - Ekleme - - -

Reyting kurduna baktım vadi total ab 15 lerde falan yazmış sonra 14 falan demiş zkfo bi ara ab de 10 lara çıkmış suskunlar 210 dk dır oynuyo ama 2 reytinglerde yazmış

reyting kurduna bende baktım polatta kurt var diyorlar kurdu çıkarınca polat sağlığına kavuşacakmış
)

Kenan adamları tokatlayarak dövüyo

Kenan ın hiçbir dizisini kaçırmam zaten

veda artık vedaya hazırlanıyor. yazık oldu okadar köstüme
)) bu arada kanal d bu sene dizi tutturamadı
))) skiden neydi ne koysa şamtadadan tutardı
))) star( işler güçler) ve show ( istavrid)bilem dizi tutturdu kanalde bir kıpırdama yok. bakalım berene sarılmaları nasıl olacak
)))

uek günün galibidir geçen sene bıraktığı nktadan çok daha iyi başladı vedanın artık tutmadığı tescillenidi star hayatımın rolü nü harcadı

Son düzenleme:
Vadi sbt de 13 üstü tns de belli olmaz

tabi beğenmezsin çünkü reytinge göre yorum yapıyorsun diziyi izle bir baştan sona oyuncuların oyunculukları dörtdörtlük sırıtan oyuncu yok konu çok derin ve ayrıntılı olmasada var olan konuyu dibine kadar yaşıyorlar yaşatıyorlar .. sessiz ve sakin bir dizi anlamak için izlemek ve anlamaya çaba sarfetmek lazım .. bugüne kadar aldığı reytinge göre hiçbir diziyi kötülemedim 0 reytingde alsa benim için kaliteliyse izlerim

23:45 - 00:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
4.43 , 2) STAR: 2.61 , 3)
SHOW: 1.84

urk günün galibidir geçen sene bıraktığı nktadan çok daha iyi başladı vedanın artık tutmadığı tescillenidi star hayatımın rolü nü harcadı

uek 7 reyting almış veda 3 ama bana sorsalar veda uek adlı diziyi cebinden çıkarır hatta ayağında top gibi sektirir.. denek seçiminde sorun var..

önümüzdeki bölüm 10 reytinge ulaşır ..

- - - Ekleme - - -

3000 tane destere bulun hemen denek olsunlar

nerde o bollluk benden bir tane var numunelik
)

Karadayı çok iyi başlamış helal