Reyting kurduna baktım vadi total ab 15 lerde falan yazmış sonra 14 falan demiş zkfo bi ara ab de 10 lara çıkmış suskunlar 210 dk dır oynuyo ama 2 reytinglerde yazmış
Kenan adamları tokatlayarak dövüyo
Veda bitti mi? Reklam verdi mi?veda yine muhteşem bir bölümdü bitti biraz önce yarın tns de ab 9 reytingi görür ..
Veda bitti mi? Reklam verdi mi?
veda artık vedaya hazırlanıyor. yazık oldu okadar köstüme )) bu arada kanal d bu sene dizi tutturamadı ))) skiden neydi ne koysa şamtadadan tutardı ))) star( işler güçler) ve show ( istavrid)bilem dizi tutturdu kanalde bir kıpırdama yok. bakalım berene sarılmaları nasıl olacak )))
urk günün galibidir geçen sene bıraktığı nktadan çok daha iyi başladı vedanın artık tutmadığı tescillenidi star hayatımın rolü nü harcadı
uek 7 reyting almış veda 3 ama bana sorsalar veda uek adlı diziyi cebinden çıkarır hatta ayağında top gibi sektirir.. denek seçiminde sorun var..
23:45 - 00:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) ATV: 4.43 , 2) STAR: 2.61 , 3) SHOW: 1.84
Karadayı hep gıdım gıdım reyting arttiriyor Gören izleyen kanal değiştirmiyor
3000 tane destere bulun hemen denek olsunlar
önümüzdeki bölüm 10 reytinge ulaşır ..
- - - Ekleme - - -
nerde o bollluk benden bir tane var numunelik )