11 Ekim 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şimdi KVK biter Veda azda olsa yukselir @revan buranın tozunu attirir :F "Ben demiştim" diye :F

Muhteşem in göremediği reytingi vadi reklamla geçiyo :d

Ya yuhh artık 8 geçe yine reklam yeter be reklam vermese bu 15 15 i geçerdik en süper yeriydi kara müthiş mete kaza yaptı

dizi bitti takas 12 dakika reklam verip bitecek dizi. herşeyede kızmayın kardeşim her kanal 12 dakika reklam verir bir saat içinde. eger diziyi bölmeyip 12 dakika reklam verirse seyirci kaybı daha fazla olur. böyle anlıklarda da görüyoruz fazla kayıp olmuyor

Vadi reklamsız 2 15 oynamıyo dedik şimdi 1 15 reklamsız geçmiyo atv ye fena sövüyom

​Vedaya veda vakti nası geliyo ya ?

reytingler ortada . tns d eburakamların 1-2 puan altında çıkacak.. 3 reytingin ne iyi( not sbt de ilginç bişey vardır dünde söyledim. yüksek reytingli dizinin ardından reyting düşmüyor :)))))))) ) ilk yarım saatteki 4 reytinge bakma yani

dizi bitti takas 12 dakika reklam verip bitecek dizi. herşeyede kızmayın kardeşim her kanal 12 dakika reklam verir bir saat içinde. eger diziyi bölmeyip 12 dakika reklam verirse seyirci kaybı daha fazla olur. böyle anlıklarda da görüyoruz fazla kayıp olmuyor

12 mi :d

Acikcasi atv nin karsisinda mac yok ama bi turlu fazla yukseledi.. Bence beklenenin altindaydi bu rakamlar kvpciler 16 rahat goruruz diyolardi..

Sbt kafayı yedi reytingler çıkmıyor zamanında :D

- - - Ekleme - - -

Acikcasi atv nin karsisinda mac yok ama bi turlu fazla yukseledi.. Bence beklenenin altindaydi bu rakamlar kvpciler 16 rahat goruruz diyolardi..

Demekle olmuyor bu anlıkları alan yok 14 gördü reklam olmasa görürdü dedik ama çok reklam vardı

Vadi reklamsız 45 dk oynasın 16-17 görmezse adam değilim