Ne saçmalıyon yine ?nefesi fazla kesmesin nefessiz yaşanmaz ölürsünüz mazallah
Niye kardeş senin kendi kendini konuşma hastalığın mı var ?kendi kendime konuşuyorum amanedense @19 ve @20 mesajlarına beni ekleme gereği duymuş
Ne saçmalıyon yine ?
Niye kardeş senin kendi kendini konuşma hastalığın mı var ?
Kendi kendine konuşmuyon mu ? kendinde dedinhala cevap veriyor ya bir de kendi kendine konuşuyor diyıor
mesajı bile anlamamışın adamalar cevap vermeyin diyor ama kendileri böylelikkle cvp veriyor
Kendi kendine konuşmuyon mu ? kendinde dedin
bugün kanalD perşembeyi kapatır perşembe kanalD nin kapatması olur )
uek ve veda esecek fırtına gibi..
Mesajı anlamamış olabilirim ama seni çok iyi anlıyorummesajı bile anlamamışın adamalar cevap vermeyin diyor ama kendileri böylelikkle cvp veriyor
mesajı yazan ben olduğuma göre bni de anlamamışın
Mesajı anlamamış olabilirim ama seni çok iyi anlıyorum
Umutsuz ev karıları anca vadinin özetiyle yarışırbugün kanalD perşembeyi kapatır perşembe kanalD nin kapatması olur )
uek ve veda esecek fırtına gibi..
Kanal D Vadiye karsi iki dizisini kurban etmis. Korkarim yine hayal kirikligi yasarlarsa, gelecekte bugüne bir cok dizisini kurban edecektir.
Kurtlar Vadisi Pusu bu Sezon tamamen format degistirmis bir sekilde basladi. Diziyi izleyenlerede, izlemeyenlerede büyük bir etki yaratti diye bilirim. Bu Sezon Kurtlar Vadisi gercektende normal degil. TÜM ekibe Helal Olsun vallah..
Can güvenlikleri olsa, inaniyorum ki Ekib SURIYE bile gider.. Suriye meselesini Vadi resmen üstlenmis. Haberler, programlar, yazarlar vs. herkez gözünü Vadiye cevirdi!
Yok canım ben seni çok iyi anladımmesajı yazan ben olduğuma göre bni de anlamamışın
Umutsuz ev karıları anca vadinin özetiyle yarışır
Umutsuz ev karıları anca vadinin özetiyle yarışır
vadideki parlak oğlanları geçeceği kesin
- - - Ekleme - - -
vadideki parlak oğlanları geçeceği kesin