11 Ekim 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kendi kendime konuşuyorum amanedense @19 ve @20 mesajlarına beni ekleme gereği duymuş:d

bugün kanalD perşembeyi kapatır perşembe kanalD nin kapatması olur :))

uek ve veda esecek fırtına gibi..

Kanal D Vadiye karsi iki dizisini kurban etmis. Korkarim yine hayal kirikligi yasarlarsa, gelecekte bugüne bir cok dizisini kurban edecektir.

Kurtlar Vadisi Pusu bu Sezon tamamen format degistirmis bir sekilde basladi. Diziyi izleyenlerede, izlemeyenlerede büyük bir etki yaratti diye bilirim. Bu Sezon Kurtlar Vadisi gercektende normal degil. TÜM ekibe Helal Olsun vallah..

Can güvenlikleri olsa, inaniyorum ki Ekib SURIYE bile gider.. Suriye meselesini Vadi resmen üstlenmis. Haberler, programlar, yazarlar vs. herkez gözünü Vadiye cevirdi!

Son düzenleme:
Kanal D Vadiye karsi iki dizisini kurban etmis. Korkarim yine hayal kirikligi yasarlarsa, gelecekte bugüne bir cok dizisini kurban edecektir.

Kurtlar Vadisi Pusu bu Sezon tamamen format degistirmis bir sekilde basladi. Diziyi izleyenlerede, izlemeyenlerede büyük bir etki yaratti diye bilirim. Bu Sezon Kurtlar Vadisi gercektende normal degil. TÜM ekibe Helal Olsun vallah..

Can güvenlikleri olsa, inaniyorum ki Ekib SURIYE bile gider.. Suriye meselesini Vadi resmen üstlenmis. Haberler, programlar, yazarlar vs. herkez gözünü Vadiye cevirdi!

niye filmde can güvenlikleri sorun olmuyor heryere bodoslama dalıyorlar gerçek hayatta can güvenliği istediğine göre gerçekle hayal dünyasının bir olmadığını anlamaışlardır sanırım :))

benimde can güvenliğim sağlansa bende malkoçoğlu gibi dalarım tek başına suriyeye :)))

Son düzenleme: