veda yükselmiş vadiden 16 bekleyenleri göremiyorum
Avrupa mi ? Bilmiyodum
O zaman dogrudur peki hangi ulke furkan ?
Seninle konuşmak bile gereksiz objektif olmayi bi sen öğrenemedin 12 ye 4 reyting artı reklam daha ne olsun
Samanyolu'ndaki Çitalar belgeselinin 3.60 ratingi yaklaşık 2 milyon seyirci demek Yani şu an Türkiye'de 2 milyon kişi çitaları izliyor )))
Reyting Kurdu tozuttu. Tüm Türkiyede ölçüm yapıldığını sanıyor
Bunca emek verilmiş dönem dizisine 22:30 yada 23'e doğru kayma yaparsa zaten o dizi kalkmali.Son Yaz'a bak en dip reytingi aliyor 3.hafta bitti. 4.bölüm olcak saati günü filan değişmedi.Veda 2.haftada saat değiştirdi.Hani nerde çok başarili olacak denilen dizi?Veda eğer kötü giderse, Kanal D UEK`yı 22.30a kadar devam ettirir
Hollanda
Ben sana öyle güzel ayar veririm ki yorumunu beğenen arkadaş derken bana mı diyorsun ?
İki medyapım dizisi. Kanal D bitirmez. A/B`de 4, totalde 4 alırsa Kanal D dokunmaz. Ama Son Yazı 4e katlıyor bu ölü haliyle
Bunca emek verilmiş dönem dizisine 22:30 yada 23'e doğru kayma yaparsa zaten o dizi kalkmali.Son Yaz'a bak en dip reytingi aliyor 3.hafta bitti. 4.bölüm olcak saati günü filan değişmedi.Veda 2.haftada saat değiştirdi.Hani nerde çok başarili olacak denilen dizi?
Vadi tam yükselirken reklam vermese rahat 16yı görürdükveda yükselmiş vadiden 16 bekleyenleri göremiyorum
Tamamayarmış forumun yasası devlketin yasasına uymuyorsa sorun forumdadır senden başka beğenen varsa alınabilir
Bende seni çok iyi anlıyorumanlıyorum
Bu da son alıntım vadi ezer geçer herkes akıllı olacak 😉
gördük karşısında düzgün rakipler oldukça yaklaşılıyor vadiye
Kalkacak demedim zaten "kalkmalı"(bana göre) dedim.Bende onu diyorum ya sonyaz'ı katliyor sen hala saat değişmeden bahsediyorsun.Bide Dönem dizisi onca masraf yapılıyor dönem dizilernin yeri hakkı PT1'dir.Kanal D n'apti PT2'ye yolladi.Sen ne diyorsun bunun üzerine 22:30'a kadar UEK uzar diyorsun.oldu olucak 24:00'de versin.nasilsa hiçbirşey yayınlanmıyor o saatte35 shr 10+ reyting garanti.
İki medyapım dizisi. Kanal D bitirmez. A/B`de 4, totalde 4 alırsa Kanal D dokunmaz. Ama Son Yazı 4e katlıyor bu ölü haliyle
Yaklaşma 2 ye katlama geçerse bu yorumları yaparsın