11 Ekim 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
22:15 - 22:30 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
12.16 , 2) TRT1: 5.3 , 3)
KANALD: 4.27 , 4) SHOW: 2 ,
5) STAR: 1.78

Kvp 7 dakka reklamla 12 yi geçmiş helal olsun ben 11 alır dedim ama 12 çok iyi gerçekten

Samanyolu'ndaki Çitalar belgeselinin 3.60 ratingi yaklaşık 2 milyon seyirci demek Yani şu an Türkiye'de 2 milyon kişi çitaları izliyor :))))

Reyting Kurdu tozuttu. Tüm Türkiyede ölçüm yapıldığını sanıyor :D

Rating kurdu sallıyo birazdan kvp iki bölüme final yaparda der birazdan

Veda eğer kötü giderse, Kanal D UEK`yı 22.30a kadar devam ettirir
Bunca emek verilmiş dönem dizisine 22:30 yada 23'e doğru kayma yaparsa zaten o dizi kalkmali.Son Yaz'a bak en dip reytingi aliyor 3.hafta bitti. 4.bölüm olcak saati günü filan değişmedi.Veda 2.haftada saat değiştirdi.Hani nerde çok başarili olacak denilen dizi?

Bunca emek verilmiş dönem dizisine 22:30 yada 23'e doğru kayma yaparsa zaten o dizi kalkmali.Son Yaz'a bak en dip reytingi aliyor 3.hafta bitti. 4.bölüm olcak saati günü filan değişmedi.Veda 2.haftada saat değiştirdi.Hani nerde çok başarili olacak denilen dizi?
İki medyapım dizisi. Kanal D bitirmez. A/B`de 4, totalde 4 alırsa Kanal D dokunmaz. Ama Son Yazı 4e katlıyor bu ölü haliyle :D

İki medyapım dizisi. Kanal D bitirmez. A/B`de 4, totalde 4 alırsa Kanal D dokunmaz. Ama Son Yazı 4e katlıyor bu ölü haliyle :D
Kalkacak demedim zaten "kalkmalı"(bana göre) dedim.Bende onu diyorum ya sonyaz'ı katliyor sen hala saat değişmeden bahsediyorsun.Bide Dönem dizisi onca masraf yapılıyor dönem dizilernin yeri hakkı PT1'dir.Kanal D n'apti PT2'ye yolladi.Sen ne diyorsun bunun üzerine 22:30'a kadar UEK uzar diyorsun.oldu olucak 24:00'de versin.nasilsa hiçbirşey yayınlanmıyor o saatte:X35 shr 10+ reyting garanti.