11 Ekim 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Suskunlar yüksek almaya başladı stv harika oran almış

suskunfelon bunlar sbt reytingleri tns önemli sbt tns arasında ciddi farklar oluyor kaldıkı gecen hafta suskunlar totalde çok düsmüstü totalde bakarsın hayatımın rolü geçer ab de zaten geçer

tivibu vadiyi takip ediyorum

Zengin Kız Fakir Oğlan çoştukça çoşuyor. An itibariyle 9 ratingi buldu. Gecenin en büyük sürprizi TRT'den geldi
Reyting kurdu artık siz düsünün

Arkadaşım ben suriye konusu ele alınıyor dedim sen atladın benim suçum ne ?

Mesajıma birdaha bakarsan orda benim diziye laf etmediğimi görürsün.Ki ben sana özel söylemedim bunları yani üstüne alınma.İnsanlar böyle olayları çok seviyor herkes o kadar savaş çığırtkanıki bunu koymuşlar reyting baya alır dedim.
Yalanda değil her dizide reyting oyunu var

Derslere dalmisim reytingleri nasil olduysa ki ( bende sasirdim kendime) unutmusum :)
Acikcasi unutsuz ev kadinlari beni cok sasirtti bu kadar yuksek alacagini hic tahmin etmezdim.. Gercekten tebrikler.. :)
Ama 22.00 de bityo kvp sansli simdi vedanin reytingkeri dusuk gelir , kvp ya yarar...
Bence bundan sonra 22.30 da bitmeli umutsuz ek bence..

Derslere dalmisim reytingleri nasil olduysa ki ( bende sasirdim kendime) unutmusum :)
Acikcasi unutsuz ev kadinlari beni cok sasirtti bu kadar yuksek alacagini hic tahmin etmezdim.. Gercekten tebrikler.. :)
Ama 22.00 de bityo kvp sansli simdi vedanin reytingkeri dusuk gelir , kvp ya yarar...
Bence bundan sonra 22.30 da bitmeli umutsuz ek bence..

Burada daha devam ediyor Umutsuz ev kadinlari yakup.....

Hayatımın Rolü bitti hemen ardından gelecek haftanın fragmanını yayınladılar ve ilk defa heyecanlı ve draması ağır bir fragman olmuş önümüzdeki hafta toparlanır buraya yazıyorum demedi demeyin :)

reyting kurdu

AB'de zirve karıştı. Zengin Kız Fakir Oğlanı bu gece Kurtlar'ın kabusu oldu. Geçen hafta Fener maçı bile Kurtlar'ı bu kadar tertletmemişti

Forum İstatistikleri

Konular
172,945
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan