11 Ekim 2011 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Salı gecesi ne izlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 3 42.9%
  • Papatyam (Star)

Oy: 0 0.0%
  • İstanbul'un Altınları - Kolaj (ATV)

• Ay Lav Yu (ATV)

Oy: 1 14.3%
  • Gün Akşam Oldu - Tekrar (Show)

• Sensiz Olmaz - Tekrar (Show)

• Türkiye - Azerbaycan Maçı (NTV)

Oy: 4 57.1%
  • Deniz Yıldızı (Fox)

• Dinle Sevgili (Fox)

• Derin Sular (Fox)

• Almanya - Belçika Maçı (STV)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .

Kurtlar Vadisi 8 sezonu geçmiştir 2003'de başladı galiba ve fanatik bir izleyicim bu yorumum tarafsız bakış açım;

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 25 reytingi gören nadir diziler arasındadır fakat bana göre bazı izliyecileri sıktı artık yine rahat 15 reyting alıyor ama dediğim gibi izleyici bıktı artık Vadi ile Öbgzk kıyaslaman hata olur😉Vadi Kanal D'de yayınlanan tekrar bölümü Öbgzk yeni bölümü kadar alıyordu şu anda hangi bir yapım gelirse Muhteşem Yüzyıl Öbgzk gelsin 10 reyting alır Tnt gibi kanalda 10 reytingi geçmesi büyük başarıdır

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin sıkmış hali bile 18 reyting ise sıkmadığını düşünün 😉

Ya arkadaş Vadi'ye kötü dizi demedik ki. Efsane dizi. Ama kalitesini çok kaybetti. Çoktan bitirilmeliydi bana göre.

kurtlar nerdeyse 10 yıldır devam ediyor o kadar sinema filmi yaptılar kaç kere kanal değiştirdi

O ergen dediklerin yüzlerine söylersen senin cenazeni kırarlar

E tabi ergenler diziye inanan insanlara salak denir. Yok Çakır öldü, diye namaz kılmışlar bu Vadi'yi izleyen bir kesimin zeka seviyesini gösteriyor işte. Dikkat edin hepsi, değil bir kısmı.

Vadi ile Öbgzk kıyaslaman hata..Şu anda face Hayranları sosyal hayranları neyse uzatmaya gerek yok bana göre öbgzk tekrarlama yapan diziler arasında belli bir süre sonra yani geçen seneye kadar 10 reytingi görür😉 25'den 16'a düştüse dahada düşer karşısında hiç bir yapım yok Vadi ne kaliteli dizileri o günlerde çok kaliteli işlerle 2-3 kat fark atıyordu öbgzk karşısında kaliteli yapım yok fatmagülü karşısına koy aynı kanaldalar ama örnek öbgzk tnt olsa Fatmagül kanal D'de ve aynı gün olsalar Öbgzk o zaman gör sen

inşallah hiç kimse bitirin tartışmayı demez çünkü düşüncelerimizi söylüyoruz

E tabi ergenler diziye inanan insanlara salak denir. Yok Çakır öldü, diye namaz kılmışlar bu Vadi'yi izleyen bir kesimin zeka seviyesini gösteriyor işte. Dikkat edin hepsi, değil bir kısmı.

o kadar diziye bağlanmışlar demek ki
Sen öbgzk Ali Kaptanı örnek alan gördün mü😉

Muhteşem Yüzyıl'ı bile geçer Öyle Bir Geçer Zaman Ki reytingleri unutuyorsunuz. Öyle Bir Geçer Zaman Ki ile Vadi'nin izleyici kitleleri aynı değil bir kere.

Muhteşem Yüzyıl'ı bile geçer Öyle Bir Geçer Zaman Ki reytingleri unutuyorsunuz. Öyle Bir Geçer Zaman Ki ile Vadi'nin izleyici kitleleri aynı değil bir kere.

Öbgzk karşısında hiç bir yapım yok iddia ediyorum Muhteşem Yüzyıl Ab grubunda Öbgzk koltuğundan eder😉

öyle bir geçer zaman kiyide küçük görmüyorum metenin eve yaktığı bölüm herkesin diline düşmüştü herkes ali kaptan ölümde buluşacağız diyordu

Öbgzk karşısında hiç bir yapım yok iddia ediyorum Muhteşem Yüzyıl Ab grubunda Öbgzk koltuğundan eder😉

Ne koltuğundan etmesi sen Muhteşem Yüzyıl'ın Öyle Bir Geçer Zaman Ki'yi geçtiği bir bölüm söyler misin?

Git reytinglere bak önce açık ara lider kimmiş haftalık reytinglerde?

öyle bir geçer zaman kiyide küçük görmüyorum metenin eve yaktığı bölüm herkesin diline düşmüştü herkes ali kaptan ölümde buluşacağız diyordu

Aynen o bölümden sonra bende baktım diziye ama bıraktım 2.sezon genellikle ben sıkan dizileri nırakıyorum bir anda Öbgzk karşısında hiç yapım yok diyorum kaliteli bir yapım gelse zor öbgzk işi hemde çok zor Muhteşem Yüzyıl gibi yapım gelsin Ab grubunda zirvede yer alır

Ne koltuğundan etmesi sen Muhteşem Yüzyıl'ın Öyle Bir Geçer Zaman Ki'yi geçtiği bir bölüm söyler misin?

Git reytinglere bak önce açık ara lider kimmiş haftalık reytinglerde?

Karşısında güçlü rakipler var diyoruz o halde Öbgzk Ab grubunda haftalık dizide geçecekti Kuzey Güney var karşısında Çocuklar Duymasın bunlar iddialı yapımlar

Öncelikle sunu belirteyim bende sIkI bir Vadi izleyicisiyim.

1. Su anda Vadi ve ÖGZBK yi kiyaslamak son derece yanlis olur cünkü biri 8. sezonunda diger daha 2. sezonunun basinda yani su anda ÖGZBK nin Vadi den fazla izlenmesi gayet normal, Ben sahsen LGZBK dizisinin 8 sezon oynadiktan sonra Vadi gibi hala 10 reyting alabilecegine inanmiyorum.

2. Diger Arkadaslarinda dedigi gibi ÖGZBK dizisinin karsisinda iyi bir rakip yok mesela Vadi nin karsisinda FGSN var veya Muhtesem Yüzyil dizisinin karsisinda Kuzey Güney var, eger Muhtesem Yüzyil in karsisinda Kuzey Güney olmasaydi Muhtesem Yüzyil da AB de en az yüzde 18 reytingi görürdü.

3. ÖGZBK henüz ikinci sezonunda en az yüzde 6% oraninda reyting kaybetti, Benim hatirladigim kadariyla Vadi ikinci sezonundsa düsmemisti hatta tam tersi yükseliyordu.

4. Kurtlar Vadisi Kanal D de yayinlanirken tekarari ÖGZBK nin Yeni Bölümü kadar reyting aliyordu.

Bu yüzden hic tartismaya gerek yok