11 Ekim 2011 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Salı gecesi ne izlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 3 42.9%
  • Papatyam (Star)

Oy: 0 0.0%
  • İstanbul'un Altınları - Kolaj (ATV)

• Ay Lav Yu (ATV)

Oy: 1 14.3%
  • Gün Akşam Oldu - Tekrar (Show)

• Sensiz Olmaz - Tekrar (Show)

• Türkiye - Azerbaycan Maçı (NTV)

Oy: 4 57.1%
  • Deniz Yıldızı (Fox)

• Dinle Sevgili (Fox)

• Derin Sular (Fox)

• Almanya - Belçika Maçı (STV)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .
Adminim bence Öyle bir gecer zamanki Milli mactan baya etkilenmis cünkü her hafta ortlama yüzde 56% share alan dizi bu hafta yüzde 44% share ye kadar düsmüs ama yinede tabiki cok basarili, Papatyam diziside milli macin etkisinde kalarak ilk 10 da yok ama haftaya yine yükselip kanalinin yüzünü güldürecektir

Adminim bence Öyle bir gecer zamanki Milli mactan baya etkilenmis cünkü her hafta ortlama yüzde 56% share alan dizi bu hafta yüzde 44% share ye kadar düsmüs ama yinede tabiki cok basarili, Papatyam diziside milli macin etkisinde kalarak ilk 10 da yok ama haftaya yine yükselip kanalinin yüzünü güldürecektir

Tabii ki etkilemiş ama ratingini fazla düşürmemiş. Yani izleyicisini korumuş gibi :) Maçtan dolayı açık olan tv sayısı arttığından share düşük gelmiş

Öyle Bir Geçer Zamanki 18-19 reyting alıyordu bu hafta da sadece total'de 17 reyting almış bence de izleyicisini korumuş...

Ayrıca hep 20 reyting üstü alması mümkün değildi zaten belli bir yerden sonra düşecekti. Şu an Türkiye'nin en çok izlenen dizisi sonuçta hala...

bence türkiyenin gelmiş geçmiş en çok izlenen dizisi kurtlar vadisi reytinglere göre demiyorum ama hangi kanala giderse gitsin izleniyor bu o kadar kolay bir başarı değil

bence türkiyenin gelmiş geçmiş en çok izlenen dizisi kurtlar vadisi reytinglere göre demiyorum ama hangi kanala giderse gitsin izleniyor bu o kadar kolay bir başarı değil

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'den daha az izlendiği kesin Kurtlar Vadisi'nin 30 reytingi zorladığını sanmıyorum hiç. Öyle Bir Geçer Zaman Ki TNT'ye de geçse 13-14 alır en az :)

öyle bir geçer zaman ki ikinci sezon 10 reyting kaybetti kurtlar vadisi bir çok kez kanal değişikliği yaptı bu başarıyı öyle bir geçer zaman kinin yakalayacağını düşünmüyorum :)

öyle bir geçer zaman ki ikinci sezon 10 reyting kaybetti kurtlar vadisi bir çok kez kanal değişikliği yaptı bu başarıyı öyle bir geçer zaman kinin yakalayacağını düşünmüyorum :)

10 reyting kaybetti evet ama Kurtlar Vadisi de ilk zamanlarında 20 bile alırken şimdi 10 zor alıyor 😉 Atv'de 7'ye bile düşmüştü...

Hem şu anda Öyle Bir Geçer Zaman Ki'den daha fazla izlenen bir dizi göster, desem gösterebilir misin?

TNT'ye de geçse iddia ediyorum 13-14 alır. Her koşulda Kurtlar Vadisi'ni geçiyor yani. 30 reytingde kalmak zordur zaten Kurtlar Vadisi'nin reyting kaybıyla Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin reyting kaybını kıyaslamak çok saçma.

10 reyting kaybetti Kurtlar Vadisi de ilk zamanlarında 20 bile alırken şimdi 10 zor alıyor 😉

Ortadaki gerçek şudur;

Öyle Bir Geçer Zaman ki izleyiciyi sıkmaya başladı.Dahada reyting kaybeder.
Ama kurtlar vadisi kaç sezondur yayınlanıyor ve kaç tane kanal değiştirdi.Ona rağmen hala reytingleri yüksek.

Almanya maçının ilk 100'e zor girmesi şaşırtıcı olmuş. Şefkat Tepe filan yayınlanırken reklam yapılsaydı. En azından ilk 70'e filan girerdi :)

Ortadaki gerçek şudur;

Öyle Bir Geçer Zaman ki izleyiciyi sıkmaya başladı.Dahada reyting kaybeder.
Ama kurtlar vadisi kaç sezondur yayınlanıyor ve kaç tane kanal değiştirdi.Ona rağmen hala reytingleri yüksek.

Diziyi beğen ya da beğenme.

Şu anda Türkiye'nin en çok izlenen dizisi mi? EVET.

Geçtiğimiz sezon 2.sezon 16 reyting zor alır,demişlerdi. Şimdi rahat rahat 17-18 alıyor 😉

Kurtlar Vadisi 7 reyting bile aldı daha ne kadar düşsün Vadi gibi bir dizi 4-5 alırsa yuh artık zaten.

Diziyi beğen ya da beğenme.

Şu anda Türkiye'nin en çok izlenen dizisi mi? EVET.

Geçtiğimiz sezon 2.sezon 16 reyting zor alır,demişlerdi. Şimdi rahat rahat 17-18 alıyor 😉

Kurtlar Vadisi 7 reyting bile aldı daha ne kadar düşsün Vadi gibi bir dizi 4-5 alırsa yuh artık zaten.

Dostum anlamak istemiyorsun o yüzden daha fazla konuşmaya gerek yok.

başarı olarak kurtlar vadisi ezer ama bu gerçek

Neye göre ezer? Reytinglerden hesap etsen Öyle Bir Geçer Zaman Ki, fanlara bak bakalım sitelere diğer forumlara Öyle Bir Geçer Zaman Ki Türkiye'yi ekrana kilitliyor.

Neye göre ezer? Vadi artık 8-9 reyting alıyor daha ne kadar düşsün? Ama Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Vadi gibi 10 reyting bile zor alır duruma düşmeden bitirirler zaten.

Vadi'nin fanları bile geçtiğimiz sezon diziden sıkılmaya başlamışlardı. Babam sıkı bir Vadici ama o da artık sıktı, eski Vadi değil,demişti.

Neye göre ezer? Reytinglerden hesap etsen Öyle Bir Geçer Zaman Ki, fanlara bak bakalım sitelere diğer forumlara Öyle Bir Geçer Zaman Ki Türkiye'yi ekrana kilitliyor.

Neye göre ezer?

Kardeşim Kurtlar Vadisini izleyen adam beni Polat gönderdi diye banka soymaya gidiyordu.Daha ne olsun.Kurtlar Vadisi fenomen bir dizi.ÖBGZK Daha geçen yılın dizisi.Sen neyi kıyaslıyorsun?

Kardeşim Kurtlar Vadisini izleyen adam beni Polat gönderdi diye banka soymaya gidiyordu.Daha ne olsun.Kurtlar Vadisi fenomen bir dizi.ÖBGZK Daha geçen yılın dizisi.Sen neyi kıyaslıyorsun?

Gülüyorum. Arkadaş Öyle Bir Geçer Zaman Ki Türk TV tarihine en az Vadi kadar damgasını vurmuş bir dizidir. Ki vurmaya da devam ediyor. Vadi'nin neresi güzel artık geçtiğimiz sezon Öyle Bir Geçer Zaman Ki herkesin dilindeyken Vadi 7-8 reytingi zor alarak sürünüyordu.

Vadi çoktan eski kalitesini kaybetti.

Siz ne derseniz deyin Öyle Bir Geçer Zaman Ki şu anda Türkiye'nin en çok izlenen dizisi ve fenomen olma bakımından kıyaslanamaz bile.

Vadi'nin belli bir takipçi kitlesi olmasa çoktan bitmişti. İlk sezonların hatrına izleniyor.

Artık uzatmayın.

Gülüyorum. Arkadaş Öyle Bir Geçer Zaman Ki Türk TV tarihine en az Vadi kadar damgasını vurmuş bir dizidir. Ki vurmaya da devam ediyor. Vadi'nin neresi güzel artık geçtiğimiz sezon Öyle Bir Geçer Zaman Ki herkesin dilindeyken Vadi 7-8 reytingi zor alarak sürünüyordu.

:lemo::watermelon:Ok uzatmıyoruz sen kafana göre takıl.

o kadar kanal değiştirmesine bakılarak ezer ama fan tarafındanda ezer çakır öldü diye cenaze namazı kildirdilar :)