11 Aralık 2022 Pazar Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Çok Güzel Hareketler 2 | Star TV

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    13
Uzun özetli yayınlanmasından kaynaklı olabilir çünkü herkes 2.bölümden uzun özet verilmesine tepki göstermişti yorumlarda. :A Neyse ben de Güzel Günler izleyen biriyim (geriden geliyorum biraz) düşmesini istemem. :A
Bu hafta da yerinde sayarsa görürüz bakalım sorun özette mi değil mi. :A

Kaliteden anlayan @Aserat Total gülü mü oldu :A
Milyoner'in gazabına uğradık AB'liğimiz hala devam. :A

Kim Milyoner Olmak ister beklediğimden daha yüksek oranlar almış. 2013 yılında ilk defa milyonluk soru açılırken de bu oranları almıştı fakat daha sonrasında iki defa daha görüldü milyonluk soru bu oranların çok daha düşüğünü almıştı. @Aserat geçen hafta 5-6 gelir dedim ama 10 gelmiş neredeyse. :A

Son düzenleme:
  • Üzücü
Reactions: Aserat
Kim Milyoner Olmak ister beklediğimden daha yüksek oranlar almış. 2013 yılında ilk defa milyonluk soru açılırken de bu oranları almıştı fakat daha sonrasında iki defa daha görüldü milyonluk soru bu oranların çok daha düşüğünü almıştı. @Aserat geçen hafta 5-6 gelir dedim ama 10 gelmiş neredeyse. :A
O kadar bekledikten sonra yarışmacı çocuk aşırı kolay soruya cevap vermeden çekilmiş yani bu kadar reyting boşa gitmiş oldu. :T:

Milyoner her yerde 9 reytingi aşarak birinci olmuş yuh :A

Atv nin eylülden beri bu sezon gördüğü en iyi sonuçlardan birinin yarışmadan geleceğini hiç düşünmezdim, nerde kaldı dizi atv'de izlenir sloganı :F

Eskisi gibi Kuruluş,EDHO ve BZÇ reytingleri yok ama yinede sonuçlara baktığımız zaman diğer kanallara göre daha stabil reytingler alıyor mesela geçtiğimiz haftaya bak ilk 10'da 5 tane atv dizisi var DK bittikten sonra tek rakip TRT1 görüyorum diğer kanalların daha çok işi var.

Birbirinizi ifadesiz bırakmışsınız, hayret. :A
Güzel Günler :Z

FjsrHaJWQAAKK5z