3'ün altına düşmediği sürece devam eder biraz daha. Ben bu bölümden yükseliş bekliyordum aslında. Senaryo 2-3 bölümdür güzel gidiyor. Geçen hafta Zeliha'nın yaşadığı ortaya çıkınca yükseldi bu hafta da o gazla gider dedim ama gitmemiş. 20'yi görse benim için de büyük başarı olur.Geçen beni kızdırmıştın @denizz19 ama işine saygımdan senden şaşmam
@Özgür Elkızı ne durumda sence? Şimdilik bu oranlar iyi yinede. Bir düre daha idare edecektir şu Dizi 20 bölüm görse benim için başarılı bir oran olarak gelir
Kardeşlerim bu sezonuda rahatlıkta geçirecektir. Bu ayarda devam ederse yeni sezonu da olur.
Gönül Dağı'na kocaman tebrikler. Ekranda samimi işlerin olması iyi. Bu türde olan TRT dizileri güzel oluyor hep.
O Ses'in kaderi Yetenek Sizsiniz Türkiye ile aynı artık.
3 şimdiki şartlarda çok iyi oran bencede3'ün altına düşmediği sürece devam eder biraz daha. Ben bu bölümden yükseliş bekliyordum aslında. Senaryo 2-3 bölümdür güzel gidiyor. Geçen hafta Zeliha'nın yaşadığı ortaya çıkınca yükseldi bu hafta da o gazla gider dedim ama gitmemiş. 20'yi görse benim için de büyük başarı olur.
FOX öpüp de başına koysun diğer dizileri 2 bölümde 1-2 reytinge düştü.3 şimdiki şartlarda çok iyi oran bencede
Arada kısa kısa videolara bakıyorum. Güzel görünüyor. Şu Harun'u iyice kötü biri yaptılar. Fragmanı sevmedim
@EmreCan 'ın da nefretini kazanmışFOX öpüp de başına koysun diğer dizileri 2 bölümde 1-2 reytinge düştü.
Zeliha sahneleri çok iyiydi. Harun zaten kötüydü ya sevilecek yanı yoktu. Fragmanı ben de sevemedim.ss Tek güzel yanı Ezo'nun Ali'ye evet demesi ama sonrası kötü.
Harun antisiyim!!!@EmreCan 'ın da nefretini kazanmış
Tamam evet demiş ama sonrası hüsran. Kendisi ile evlendirmeye zorlayacak kesin :S
Songül karakteri de fragmanlarda iyi biri gibi görünmekte. Ali'ye gelmişti galiba
Düne kadar hayranımıydın acabaHarun antisiyim!!!
Evet bari Ali ve Ezo bir iki bölüm mutlu olsaydı ya. Harun'un eline yangını Ezo’nun çıkardığını gösteren video geçti. O video Cemal'deydi. Şimdi onla tehdit ediyor. Evlenecek mecburen.@EmreCan 'ın da nefretini kazanmış
Tamam evet demiş ama sonrası hüsran. Kendisi ile evlendirmeye zorlayacak kesin :S
Songül karakteri de fragmanlarda iyi biri gibi görünmekte. Ali'ye gelmişti galiba
Böyle 'klişe' sahneler beni soğutuyor bu dizide sankl olaylar hızlı ilerliyor. Umarım bu mevzuda uzamazEvet bari Ali ve Ezo bir iki bölüm mutlu olsaydı ya. Harun'un eline yangını Ezo’nun çıkardığını gösteren video geçti. O video Cemal'deydi. Şimdi onla tehdit ediyor. Evlenecek mecburen.
Songül hoş karakter ama inşallah sevgili olmaz Ali'ye. Herkes Ali-Ezo istiyor.
Ay yok ne hayranı ben ona hayran olmam Esas oğlan Ali artıkDüne kadar hayranımıydın acaba
Okadar katalog çekşm vs tek ikisi idi. Ne olduysa iyice kötü biri oldu. Seyirciye göre değişti Galiba senaryo. Esas oğlan olmaktan çıktı
Klişeye çok başvuruyorlar ya ben de bazen aşırı sinir oluyorum. Mesela sürekli birileri şans eseri karşılaşıyor bir şeyler oluyor sonra bahane de “kasaba küçük yine denk geldik” oluyor.Böyle 'klişe' sahneler beni soğutuyor bu dizide sankl olaylar hızlı ilerliyor. Umarım bu mevzuda uzamaz
Sedef ve Komutanın aşkını sahiplenmiş insanlar. Baya yorum okudum. Ezo o adamın kızı çıkarsa şaşırmam
Seher biraz kötü biriydi galiba, o çıkmasınKlişeye çok başvuruyorlar ya ben de bazen aşırı sinir oluyorum. Mesela sürekli birileri şans eseri karşılaşıyor bir şeyler oluyor sonra bahane de “kasaba küçük yine denk geldik” oluyor.
Senaryonun hızlı ilerlemesi güzel ya daha ortaya çıkmayı bekleyen bir sürü sır var çoğu da Zeliha'yla ilgili.
Evet çok yakışıyorlar ya Selçuk komutanla. Hele bir de aralarındaki bağ eskiye dayandığı için herkes üzülüyor komutana. Ezo değil de Seher çıkarsa asıl hiç şaşırmam.
Ali'yi işin sonunda harcamazlar umarımAy yok ne hayranı ben ona hayran olmam Esas oğlan Ali artık
Öküz öldü ortaklık bitti meselesi diyosun yaniiSeher biraz kötü biriydi galiba, o çıkmasın
Zeliha'nın hikayesi aşırı gizemli şuan. Bakalım ne hikayeler çıkacakak altından.
Klişenin dibini yaşayan bir dizi var şuan ekranlarda. O da Aşk Mantık İntikam yeğenim izliyor diye eşlik ediyorum yoksa her yerinden klişe akmakta taaa bir kaç bölüm öncesi olacakları biliyoruz.
Ali'yi işin sonunda harcamazlar umarım
Şimdi o da sevgi dolu oldu Ezo'yla iyi anlaşıyorlar.Seher biraz kötü biriydi galiba, o çıkmasın
Zeliha'nın hikayesi aşırı gizemli şuan. Bakalım ne hikayeler çıkacakak altından.
Klişenin dibini yaşayan bir dizi var şuan ekranlarda. O da Aşk Mantık İntikam yeğenim izliyor diye eşlik ediyorum yoksa her yerinden klişe akmakta taaa bir kaç bölüm öncesi olacakları biliyoruz.
Ali'yi işin sonunda harcamazlar umarım