11 Aralık 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

AB 1-SEVDALUK 10.22 2-MUHTEŞEM YÜZYIL 6.01 3-DOKSANLAR 5.78 #sevdaluk #muhteşemyüzyıl #Doksanlar

Yok artık. 😱

Ben demiştim bugüne kaliteli komedi lazım diye. Yalan Dünya geleydi zamanında. Pazartesi ve Çarşamba komedi için daha uygunmuş.

kurtçuklar,dedikodu çocuklar,mühendisçikler güvenilir kaynak olmuşlar yüce isa sen bizi koru

Arkadaşlar haksızlık etmeyin Sevdaluk'a hangi yeni Dizi Sezon Başı'ndan beri ilk bölüm ile Anlık'larda 7'lere çıktı.
. İnadına Yaşamak Vadi yokken 5.5 alınca Anlık'ta övgüler düzüldü. Vadi yoktu bide o zaman Boşluk'un B'si denmedi.
.

Neden begenmedigin anlasildi

Sen bosver

Yok ondan değil eğer beğenseydim netten takip ederdim mesela firuzeyi çok beğendim klişe mlişe felan ama güzeldi yani...birde salıya alınıcakmış salı zaten boş idim onu izlerim ve onun sayesinde BİÜ yede bakarım

yok Artık!!! nurhana bağlaıdm ahrbi sevdaluk uçuyor helal olsun beğenenlerde çıkmış

Kaynak olmasa bile yol gösteriyor. Muhtemelen yaın A/B`de en az 6-7 alacak. Belki de daha fazla.
şok şok şok seksenler ab de 10 u geçti acun un yarışmasını bertaraf etti

ertesi gün seksenler ab grubu : 5.5

intikam anlıkalra giremiyor

ertesi gün intikam:4 reyting

Her kanal 9 reytingi gördü bu sene anlıklarda bir Kanal D kaldı. Yazın gördüğünden başka görmedi.

Ben dediydim Güneşi Beklerkeni alın Çarşambaya diye. Sevdaluk kapattı artık geçmiş ola.