11 Aralık 2012 Salı Reyting Sonuçları

Güven bana orta karar gidiyor daha iyi bir türlü olamadı

kayıpı bu hafta sinek gibi ezeriz anlıklar 17-18 toplamda 15-16 bekliyorum vadiden hatta anlık 18-19 toplam 16-17

Takas fazla yükseklere uçtun kardeşim yapma Allah aşkına anlıklarda 18-19 görmesi imkansız Vadinin

niye 16 gören bir dizi hemde 1 defa falan değil geçen hafta 4 defa 16 gördü
aksiyonun tavan yapacağı anlarda herşey yapar vadi

16 yı rahat geçti geçen hafta anlıklarda 18 le arada 2 reyting var imkansız olan bişey yok

Bence 18-19 göremeyecek ama görürse seni tebrik edeceğim sözüm söz olur mu

bu bölüm olmasa da en kısa sürede görecektir hele ki ocak ayında 20 göreceği kesin bak görürsün bu bölüm 17 görerek anlık rekorunu tekrar kıracak vadi

bu bölüm olmasa da en kısa sürede görecektir hele ki ocak ayında 20 göreceği kesin bak görürsün bu bölüm 17 görerek anlık rekorunu tekrar kıracak vadi

20 deki sıfırı at ocak ayında göreceğiniz rakam çıkar karşına

00:30 - 00:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 2.51 , 2) TRT1: 2.45 , 3) FOX: 1.37

tamam reyiz seni hayallerinle baş başa bırakıyor ve yatmak üzere yatağıma doğru emin ve sessiz adımlarla yol alırken koridordan geri dönüp mutfağın karanlık bölümünden bardağı alıp suyu musluğun o soğuk suyundan doldurup boğazımın dar ve uzun yerinden geçirip içimi ferahlattıktan sonra odama ulaşıp güzel yatağımın içine kendimi atıp hayallere dalıyorum

off be şair oldum

- - - Ekleme - - -

20 deki sıfırı at ocak ayında göreceğiniz rakam çıkar karşına

tamam reyiz seni hayallerinle baş başa bırakıyor ve yatmak üzere yatağıma doğru emin ve sessiz adımlarla yol alırken koridordan geri dönüp mutfağın karanlık bölümünden bardağı alıp suyu musluğun o soğuk suyundan doldurup boğazımın dar ve uzun yerinden geçirip içimi ferahlattıktan sonra odama ulaşıp güzel yatağımın içine kendimi atıp hayallere dalıyorum

off be şair oldum

İnyikam'in 5. Bolumunden itibaren anliklarda 15 ve ystu goremeyecek. Bak gorursun.

bugün 1461 hezimetinden sonra üste anca bir bardak su gider
)

doğru taktik

neyse iyi geceler sana