çamurlu suda danaburnu toplayıp kızartıyorlar tamda pişirmiyorlar vatandaş hala zıplıyor millet yerken)
bu bölüm olmasa da en kısa sürede görecektir hele ki ocak ayında 20 göreceği kesin bak görürsün bu bölüm 17 görerek anlık rekorunu tekrar kıracak vadi
kayıpı bu hafta sinek gibi ezeriz anlıklar 17-18 toplamda 15-16 bekliyorum vadiden hatta anlık 18-19 toplam 16-17
20 deki sıfırı at ocak ayında göreceğiniz rakam çıkar karşına
bu bölüm olmasa da en kısa sürede görecektir hele ki ocak ayında 20 göreceği kesin bak görürsün bu bölüm 17 görerek anlık rekorunu tekrar kıracak vadi
Sinek biri varsa o da vadidir
İnyikam'in 5. Bolumunden itibaren anliklarda 15 ve ystu goremeyecek. Bak gorursun.
tamam reyiz seni hayallerinle baş başa bırakıyor ve yatmak üzere yatağıma doğru emin ve sessiz adımlarla yol alırken koridordan geri dönüp mutfağın karanlık bölümünden bardağı alıp suyu musluğun o soğuk suyundan doldurup boğazımın dar ve uzun yerinden geçirip içimi ferahlattıktan sonra odama ulaşıp güzel yatağımın içine kendimi atıp hayallere dalıyorum
off be şair oldum
- - - Ekleme - - -
tamam reyiz seni hayallerinle baş başa bırakıyor ve yatmak üzere yatağıma doğru emin ve sessiz adımlarla yol alırken koridordan geri dönüp mutfağın karanlık bölümünden bardağı alıp suyu musluğun o soğuk suyundan doldurup boğazımın dar ve uzun yerinden geçirip içimi ferahlattıktan sonra odama ulaşıp güzel yatağımın içine kendimi atıp hayallere dalıyorum
off be şair oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?