11 Aralık 2012 Salı Reyting Sonuçları

kayıpı bu hafta sinek gibi ezeriz anlıklar 17-18 toplamda 15-16 bekliyorum vadiden hatta anlık 18-19 toplam 16-17

Takas fazla yükseklere uçtun kardeşim yapma Allah aşkına anlıklarda 18-19 görmesi imkansız Vadinin :)

niye 16 gören bir dizi hemde 1 defa falan değil geçen hafta 4 defa 16 gördü :D aksiyonun tavan yapacağı anlarda herşey yapar vadi :D
16 yı rahat geçti geçen hafta anlıklarda 18 le arada 2 reyting var imkansız olan bişey yok :D

bu bölüm olmasa da en kısa sürede görecektir hele ki ocak ayında 20 göreceği kesin bak görürsün bu bölüm 17 görerek anlık rekorunu tekrar kıracak vadi :D

tamam reyiz seni hayallerinle baş başa bırakıyor ve yatmak üzere yatağıma doğru emin ve sessiz adımlarla yol alırken koridordan geri dönüp mutfağın karanlık bölümünden bardağı alıp suyu musluğun o soğuk suyundan doldurup boğazımın dar ve uzun yerinden geçirip içimi ferahlattıktan sonra odama ulaşıp güzel yatağımın içine kendimi atıp hayallere dalıyorum :d
off be şair oldum :d

- - - Ekleme - - -

20 deki sıfırı at ocak ayında göreceğiniz rakam çıkar karşına :)

tamam reyiz seni hayallerinle baş başa bırakıyor ve yatmak üzere yatağıma doğru emin ve sessiz adımlarla yol alırken koridordan geri dönüp mutfağın karanlık bölümünden bardağı alıp suyu musluğun o soğuk suyundan doldurup boğazımın dar ve uzun yerinden geçirip içimi ferahlattıktan sonra odama ulaşıp güzel yatağımın içine kendimi atıp hayallere dalıyorum :d

- - - Ekleme - - -

bugün 1461 hezimetinden sonra üste anca bir bardak su gider :))

doğru taktik :)

neyse iyi geceler sana :)