3. lüğü kurtarmışım buda bişey@Harunnn60 ın yokluğu baya vurdu seni cnm@mrt-06
Bizi çekiştire çekiştire 300 yazıyordunuz@destere
3. lüğü kurtarmışım buda bişey@Harunnn60 ın yokluğu baya vurdu seni cnm@mrt-06
Bence beni yeterince konuşturamamışsın. Suç sende@Harunnn60 ın yokluğu baya vurdu seni cnm@mrt-06
Bence beni yeterince konuşturamamışsın. Suç sende
@destere eğer gündüzleride girsen mesaj sayısında benim yanıma gelirsin emin ol ayoll3. lüğü kurtarmışım buda bişeyeski zamanlar olsa bu 400 mesajla ilk yirmiye anca girerdim
Aaa doğru orada ne haltlar karıştırdın kim bilirBi de Düzce'ye gidip geldim unutma
Gezmeye gittim. İnanırsın umarımAaa doğru orada ne haltlar karıştırdın kim bilir
Çok fazla geziyorsun böyle olmaz ayoll kilisenden fazla uzaklaşma pencereden dışarı baksan yeterGezmeye gittim. İnanırsın umarım
Keşke gezsem. O gittiğim gezi de ders kapsamında bir teknik geziydi Düzce'yeÇok fazla geziyorsun böyle olmaz ayoll kilisenden fazla uzaklaşma pencereden dışarı baksan yeter
Gübre falan mı incelediniz ayoll naptınızKeşke gezsem. O gittiğim gezi de ders kapsamında bir teknik geziydi Düzce'ye
Gübre ne alaka?Gübre falan mı incelediniz ayoll naptınız
Hahah aa ne bileyim doğal ortam geldi aklımaGübre ne alaka?Mühendisim ben Fabrika gezisine gittik
Ben mühendisim ben ofiste çalışırım pis yerlerde değilHahah aa ne bileyim doğal ortam geldi aklıma
Fabrika artıkları denizemi dökülüyor o kısımları kontrol etseydin seni illa pis şeylere bulaştırıcam
Atolye gibi bir çalışma odan olucak yanıBen mühendisim ben ofiste çalışırım pis yerlerde değil
Atölye değil. Karşımda bilgisayar elimde kalem ömrüm böyle geçecek inşallahAtolye gibi bir çalışma odan olucak yanı
Hhahah aaa sen İngiltereye Klisenin memleketine gidince orada anca papaz olursun bence öğrencilerinde hazırAtölye değil. Karşımda bilgisayar elimde kalem ömrüm böyle geçecek inşallah
Orada başka papaz arkadaşlarımla tanışırım. Orada şok vardır yabancılık hissetmemHhahah aaa sen İngiltereye Klisenin memleketine gidince orada anca papaz olursun bence öğrencilerinde hazır
işte yetişmek için bugün gündüzde girdim
Aaa ben yemeğe gidince gelmişsin 18:00 ne gündüzü be 17:00 gece yarısı oluyor artık Karadeniz deişte yetişmek için bugün gündüzde girdimama birazdan çıkıcam uykum geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?